M
Murat Burç
SDN Okuru
Geçen pil optimizasyonu göndermişti o optimizasyon tekrar mı bozuldu
Ya kardes oyle zaten hepsi ordada teledonu bi ara sıfırladım bi girdim baktim hesaptakilerde hep sıfır deli oldum oyunun sahiplerine agzima geleni yazdim sikayette bulundum ama gitti yaniGoogle hesabina yedekle oyunlari aeviyelerin hep kalsin
Hocam bu 601 ile herkezin dustu ekran sureleri.yoksa kitkatda dedigin gibi ariza sureler aliyorduk.lolipop da iyi idi.ama mm sarji herkezde mahvetti.5 saat ekran suresi alamadim bir daha ben.pil de saglam pil ama cok ender kisiler haric herkes bu sekildeBen s7 kullanıcısıyım da biliyorum note 4 un hayvanı süreler aldığını bence siz bir batarya değiştirin
Valla yani ekran suresi düşük olabilir ama yani bence farkeden bisi olmadi benim icin sarj hala super sabah telefonu kullaniyorum watsap instageam mobil veri surekli acik nerdeyse bunun yaninda 2 saate yakin mortal kombat vs akşam 10 gibi yüzde 30 lari görüyorumGeçen pil optimizasyonu göndermişti o optimizasyon tekrar mı bozuldu
Yok ya her guncellemede gonderiyor pil optimasyonu ama iki gun duzeliryor gibi oluyor sonra yine 4.5 saatlerde hep ekran suresi..belki ins bu son gelen ile 5 saat alsam opup basima koyacagim..birde bize 7.0 verse bu pil sorunu ne olur bilemiyecegimGeçen pil optimizasyonu göndermişti o optimizasyon tekrar mı bozuldu
Hakkı abi o telefonla 8-9 saat ekran süresi alıyordu sanırımValla yani ekran suresi düşük olabilir ama yani bence farkeden bisi olmadi benim icin sarj hala super sabah telefonu kullaniyorum watsap instageam mobil veri surekli acik nerdeyse bunun yaninda 2 saate yakin mortal kombat vs akşam 10 gibi yüzde 30 lari görüyorum
Olmamasi lazim aslinda..benim tum oyunlar google hesaba kayitli ne kadarvsilsem yuklesem kaldigim yerden aciyor..mYa kardes oyle zaten hepsi ordada teledonu bi ara sıfırladım bi girdim baktim hesaptakilerde hep sıfır deli oldum oyunun sahiplerine agzima geleni yazdim sikayette bulundum ama gitti yani
Hocam bu 601 ile herkezin dustu ekran sureleri.yoksa kitkatda dedigin gibi ariza sureler aliyorduk.lolipop da iyi idi.ama mm sarji herkezde mahvetti.5 saat ekran suresi alamadim bir daha ben.pil de saglam pil ama cok ender kisiler haric herkes bu sekilde
Marsmallow pil ve ram optimizasyonu olarak özürlü bir sürüm( en azından pil)Yok ya her guncellemede gonderiyor pil optimasyonu ama iki gun duzeliryor gibi oluyor sonra yine 4.5 saatlerde hep ekran suresi..belki ins bu son gelen ile 5 saat alsam opup basima koyacagim..birde bize 7.0 verse bu pil sorunu ne olur bilemiyecegim![]()
Valla kardesim benimki daha 3 aylik ondanmidir bilmiyorum ama sarj mukemmel beni yari yolda birakmiyor ve kesinlikle kendi kendine sarj yeme olayi yok aksam yuzde 90 birakiom telefonj elime alip ekranj acinca 89 oluoHakkı abi o telefonla 8-9 saat ekran süresi alıyordu sanırım1 saat ekran açık yüzde 10 şarj gidiyor demişti bir videoda
Ya normalde ole olmasi lazim ama iste bendeki sans olayi biraz abartiliOlmamasi lazim aslinda..benim tum oyunlar google hesaba kayitli ne kadarvsilsem yuklesem kaldigim yerden aciyor..m
Ins bizdede oyle olur alirsak..bir tek dun gelen guncelleme ile pilde az bir duzelme var gibi ama emin olmak icin bir hafta gozlemlemek lazim..%25 sarj ile 1 saat 45 dk aldim su anda.yalniz bugunde 4 saat 45 dk almisidim sarj 10 kaldiginda.su anki yuzde daha iyi bakalim artik.Marsmallow pil ve ram optimizasyonu olarak özürlü bir sürüm( en azından pil)
S7nin beta nougat sürümünde 2 saat fazladan ekran süresi aldığını söylenler var
Samsungun amiral gemilerine kullandığı en serin işlemci zaten 5433Ins bizdede oyle olur alirsak..bir tek dun gelen guncelleme ile pilde az bir duzelme var gibi ama emin olmak icin bir hafta gozlemlemek lazim..%25 sarj ile 1 saat 45 dk aldim su anda.yalniz bugunde 4 saat 45 dk almisidim sarj 10 kaldiginda.su anki yuzde daha iyi bakalim artik.
Yalniz telefon cok stabil ve hizli isinma yok.ben sahsen bu durumada raziyim pil olarak..![]()
Sarjim 74 e dustu ve ekran surem 1 saat 51 dk..uzun zamandir gormemisdim.ins dilin ugurlu gelmistir seninSamsungun amiral gemilerine kullandığı en serin işlemci zaten 5433
7420 cam kasadan mıdır nedir ısıyı veriyor ama eline öyle çok yok
8890i ise kamerada çok zorlarsan (surround shot gibi) o da ısınıyor biraz
32 - Bit olduğ için cihazlar (malum N910F) 7.0 gelmesi neredeyse imkansız,gelsede bir şeyler olur mutlaka stabilitedeSahsen benim icin 7.0 cokta onemli degil.cunku her buyuk guncelleme telefondan birseyler goturuyor..mesela 444 deki pil ekran suresi kullanimi nerdeyse 2 kati idi simdinin ..simdi cok azaldi...sonucta 7 0 yeni chazlara yeni isletim sistemlerine daha kolay adapte olur..haa note 4 un sistemi kaldirmazmi cok rahat kaldirir .ama birde bu isin ticari yonu var samsung kanadinda..) verseler bile uyduruk birsey verecekler mm de oldugu gibi...ben sahsen stabilite bozulacaksa vermesinler diyenlerdenim..canim isterse root atar bakarim basimin caresine o zamana artik
![]()
Hocam herkez ayni sekilde kullanmiyor telefonu biliyorsun..android in ios olmadigini bizde biliyoruz..mm de ne aldikki 70 da almayi bekleyelim yani...bu arada ben 4.5 saat ekran aliyorum hala sende nasil
5433 64 bit32 - Bit olduğ için cihazlar (malum N910F) 7.0 gelmesi neredeyse imkansız,gelsede bir şeyler olur mutlaka stabilitede
Araba bmw ama hız yapmasına izin verilmiyor5433 64 bit
Yazılım sadece 32
N910F modelindeki Snapdragon işlemci 32 - Bit desteklediği için bizede verilmiyor.5433 64 bit
Yazılım sadece 32
Benim bilidğimn android 7.0 için 32 bit zorunluluğu yokN910F modelindeki Snapdragon işlemci 32 - Bit desteklediği için bizede verilmiyor.
Bende olup olmadığını bilmiyorum ama 32 - Bit işletim sistemine ağır gelebilirBenim bilidğimn android 7.0 için 32 bit zorunluluğu yok
Kaldırır hali hazırda note 4 deki touchwiz 7.0ın tüm yeteneklerini taşıyor bunu kaldıran onuda kaldırırBende olup olmadığını bilmiyorum ama 32 - Bit işletim sistemine ağır gelebilir
Bu telefon android 8 ı de kaldırır. Bizim versiyon 64 bit mimari. Yeni nesil rom lar , aplikasyonlar buna göre yapılıyor. Telin donanımı çok yeterli. Tek eksiği Samsung olmasıKaldırır hali hazırda note 4 deki touchwiz 7.0ın tüm yeteneklerini taşıyor bunu kaldıran onuda kaldırır
Android özellikle lollipop la beraber görselliği de düzeltti. Marshmallowla iyi seviyeye geldi, 7 ile daha da iyi oldu. İos ise üzerine koymadan gidiyor. Özellikle en çok işe yarayan bildirim kontrolü ve bir takım pratik islemlerin bildirimlerden yönetilebilmesi androidin artısi oldu. Android daha goze hitap eden materyal tasarımı benimsedikce ios tam tersi gitmeye başladı. İos 11 deki bildirimler nedir öyle ya. Esimde var iPhone 6. Son ios sürümünde. Hiç pratik değil.Ya arkadadaşlar güncellemeyi aldınızda aklınıza bu mu takıldı...
Elbette kaldırır android gittikçe stabikleşiyor siz iosla karıştırdınız sanırım![]()
Hocam kek yapmıyolar costum rom yapıyolar hatırlatırımAndroid özellikle lollipop la beraber görselliği de düzeltti. Marshmallowla iyi seviyeye geldi, 7 ile daha da iyi oldu. İos ise üzerine koymadan gidiyor. Özellikle en çok işe yarayan bildirim kontrolü ve bir takım pratik islemlerin bildirimlerden yönetilebilmesi androidin artısi oldu. Android daha goze hitap eden materyal tasarımı benimsedikce ios tam tersi gitmeye başladı. İos 11 deki bildirimler nedir öyle ya. Esimde var iPhone 6. Son ios sürümünde. Hiç pratik değil.
Android candır , candır da işte beni üzen tek yani güncelleme desteğinin pazarlama kaygılarıyla kısıtlı olması. Custom romlara bırakılmamalı bu kadar üst seviye cihazlar. Zaten note 7 kalktı , note serisi su anda ayakta olan note 4 ve 5 var. Note serisi senin prestij serin. Elli türünü çıkardığın A serisi J serisi degil. Azıcık ilgi ya. Al iki tane custom rom geliştirici, yarın sabah bunu yap de yapsın çocuklar. Bu kadar mı zor![]()