Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Google hesabina yedekle oyunlari aeviyelerin hep kalsin
Ya kardes oyle zaten hepsi ordada teledonu bi ara sıfırladım bi girdim baktim hesaptakilerde hep sıfır deli oldum oyunun sahiplerine agzima geleni yazdim sikayette bulundum ama gitti yani

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ben s7 kullanıcısıyım da biliyorum note 4 un hayvanı süreler aldığını bence siz bir batarya değiştirin
Hocam bu 601 ile herkezin dustu ekran sureleri.yoksa kitkatda dedigin gibi ariza sureler aliyorduk.lolipop da iyi idi.ama mm sarji herkezde mahvetti.5 saat ekran suresi alamadim bir daha ben.pil de saglam pil ama cok ender kisiler haric herkes bu sekilde

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Geçen pil optimizasyonu göndermişti o optimizasyon tekrar mı bozuldu
Valla yani ekran suresi düşük olabilir ama yani bence farkeden bisi olmadi benim icin sarj hala super sabah telefonu kullaniyorum watsap instageam mobil veri surekli acik nerdeyse bunun yaninda 2 saate yakin mortal kombat vs akşam 10 gibi yüzde 30 lari görüyorum

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Geçen pil optimizasyonu göndermişti o optimizasyon tekrar mı bozuldu
Yok ya her guncellemede gonderiyor pil optimasyonu ama iki gun duzeliryor gibi oluyor sonra yine 4.5 saatlerde hep ekran suresi..belki ins bu son gelen ile 5 saat alsam opup basima koyacagim..birde bize 7.0 verse bu pil sorunu ne olur bilemiyecegim:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Valla yani ekran suresi düşük olabilir ama yani bence farkeden bisi olmadi benim icin sarj hala super sabah telefonu kullaniyorum watsap instageam mobil veri surekli acik nerdeyse bunun yaninda 2 saate yakin mortal kombat vs akşam 10 gibi yüzde 30 lari görüyorum
Hakkı abi o telefonla 8-9 saat ekran süresi alıyordu sanırım :D 1 saat ekran açık yüzde 10 şarj gidiyor demişti bir videoda

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ya kardes oyle zaten hepsi ordada teledonu bi ara sıfırladım bi girdim baktim hesaptakilerde hep sıfır deli oldum oyunun sahiplerine agzima geleni yazdim sikayette bulundum ama gitti yani
Olmamasi lazim aslinda..benim tum oyunlar google hesaba kayitli ne kadarvsilsem yuklesem kaldigim yerden aciyor..m

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam bu 601 ile herkezin dustu ekran sureleri.yoksa kitkatda dedigin gibi ariza sureler aliyorduk.lolipop da iyi idi.ama mm sarji herkezde mahvetti.5 saat ekran suresi alamadim bir daha ben.pil de saglam pil ama cok ender kisiler haric herkes bu sekilde
Yok ya her guncellemede gonderiyor pil optimasyonu ama iki gun duzeliryor gibi oluyor sonra yine 4.5 saatlerde hep ekran suresi..belki ins bu son gelen ile 5 saat alsam opup basima koyacagim..birde bize 7.0 verse bu pil sorunu ne olur bilemiyecegim:)
Marsmallow pil ve ram optimizasyonu olarak özürlü bir sürüm( en azından pil)
S7nin beta nougat sürümünde 2 saat fazladan ekran süresi aldığını söylenler var mesela nougat gelirse iyi olur note 4 e

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hakkı abi o telefonla 8-9 saat ekran süresi alıyordu sanırım :D 1 saat ekran açık yüzde 10 şarj gidiyor demişti bir videoda
Valla kardesim benimki daha 3 aylik ondanmidir bilmiyorum ama sarj mukemmel beni yari yolda birakmiyor ve kesinlikle kendi kendine sarj yeme olayi yok aksam yuzde 90 birakiom telefonj elime alip ekranj acinca 89 oluo

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Marsmallow pil ve ram optimizasyonu olarak özürlü bir sürüm( en azından pil)
S7nin beta nougat sürümünde 2 saat fazladan ekran süresi aldığını söylenler var
Ins bizdede oyle olur alirsak..bir tek dun gelen guncelleme ile pilde az bir duzelme var gibi ama emin olmak icin bir hafta gozlemlemek lazim..%25 sarj ile 1 saat 45 dk aldim su anda.yalniz bugunde 4 saat 45 dk almisidim sarj 10 kaldiginda.su anki yuzde daha iyi bakalim artik.

Yalniz telefon cok stabil ve hizli isinma yok.ben sahsen bu durumada raziyim pil olarak..;)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ins bizdede oyle olur alirsak..bir tek dun gelen guncelleme ile pilde az bir duzelme var gibi ama emin olmak icin bir hafta gozlemlemek lazim..%25 sarj ile 1 saat 45 dk aldim su anda.yalniz bugunde 4 saat 45 dk almisidim sarj 10 kaldiginda.su anki yuzde daha iyi bakalim artik.

Yalniz telefon cok stabil ve hizli isinma yok.ben sahsen bu durumada raziyim pil olarak..;)
Samsungun amiral gemilerine kullandığı en serin işlemci zaten 5433
7420 cam kasadan mıdır nedir ısıyı veriyor ama eline öyle çok yok
8890i ise kamerada çok zorlarsan (surround shot gibi) o da ısınıyor biraz

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Telefon herseyiyle mukemmel birde su sebeke problemini halledebilirsem

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Samsungun amiral gemilerine kullandığı en serin işlemci zaten 5433
7420 cam kasadan mıdır nedir ısıyı veriyor ama eline öyle çok yok
8890i ise kamerada çok zorlarsan (surround shot gibi) o da ısınıyor biraz
Sarjim 74 e dustu ve ekran surem 1 saat 51 dk..uzun zamandir gormemisdim.ins dilin ugurlu gelmistir senin;))
Not:yalniz bence uygulamaya girede az yada cok gidiyor.ornek instagram sonuruyor su an instagram kullanimim cok az ve aldigim sure bu sekilde

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Uygulama kullanımları ram yemede çok farklılık arz ettiği için ekran süreleri de her kullanımda farklılık gösterir. Mesela arka plan çalışan uygulamaları kapatıp telefona attığımız bir filmi açıp izlediğimizde 6.5 - 7 saati bulan ekran süreleri de almak mümkün. Ama instagram açayım sonra biraz snap messenger face whatsapp youtube dersek uzun ekan süreleri almak çok zor. O yüzden artık ekran süresine çok takılmiyorum. Şarjı dolu şekilde sokağa çıktığımda gün içinde beni yarı yolda bırakmıyorsa bu kafi.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Sahsen benim icin 7.0 cokta onemli degil.cunku her buyuk guncelleme telefondan birseyler goturuyor..mesela 444 deki pil ekran suresi kullanimi nerdeyse 2 kati idi simdinin ..simdi cok azaldi...sonucta 7 0 yeni chazlara yeni isletim sistemlerine daha kolay adapte olur..haa note 4 un sistemi kaldirmazmi cok rahat kaldirir .ama birde bu isin ticari yonu var samsung kanadinda..:)) verseler bile uyduruk birsey verecekler mm de oldugu gibi...ben sahsen stabilite bozulacaksa vermesinler diyenlerdenim..canim isterse root atar bakarim basimin caresine o zamana artik :)
32 - Bit olduğ için cihazlar (malum N910F) 7.0 gelmesi neredeyse imkansız,gelsede bir şeyler olur mutlaka stabilitede

Son düzenleme:

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Hocam herkez ayni sekilde kullanmiyor telefonu biliyorsun..android in ios olmadigini bizde biliyoruz..mm de ne aldikki 70 da almayi bekleyelim yani...bu arada ben 4.5 saat ekran aliyorum hala sende nasil
5e8ce685f6e826e57f98d0e7a7ea7370.jpg

Daha bi çeyreği daha gelir inşallah [emoji23]

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadadlar sizce bu güncellemeden sonra wipe gerekli mi? Ben güvenlik güncellemesinden sonra da wipe yapmamıştım.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bir hafta giremedim ne kadar coşturmuşunuz be ya 15 tapatalk sayfası

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Kaldırır hali hazırda note 4 deki touchwiz 7.0ın tüm yeteneklerini taşıyor bunu kaldıran onuda kaldırır
Bu telefon android 8 ı de kaldırır. Bizim versiyon 64 bit mimari. Yeni nesil rom lar , aplikasyonlar buna göre yapılıyor. Telin donanımı çok yeterli. Tek eksiği Samsung olması :-) Bu teli Apple üretmiş olsa önümüzdeki 5 sene güncelleme garanti olurdu :-)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ya arkadadaşlar güncellemeyi aldınızda aklınıza bu mu takıldı...

Elbette kaldırır android gittikçe stabikleşiyor siz iosla karıştırdınız sanırım:)

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Ya arkadadaşlar güncellemeyi aldınızda aklınıza bu mu takıldı...

Elbette kaldırır android gittikçe stabikleşiyor siz iosla karıştırdınız sanırım:)
Android özellikle lollipop la beraber görselliği de düzeltti. Marshmallowla iyi seviyeye geldi, 7 ile daha da iyi oldu. İos ise üzerine koymadan gidiyor. Özellikle en çok işe yarayan bildirim kontrolü ve bir takım pratik islemlerin bildirimlerden yönetilebilmesi androidin artısi oldu. Android daha goze hitap eden materyal tasarımı benimsedikce ios tam tersi gitmeye başladı. İos 11 deki bildirimler nedir öyle ya. Esimde var iPhone 6. Son ios sürümünde. Hiç pratik değil.
Android candır , candır da işte beni üzen tek yani güncelleme desteğinin pazarlama kaygılarıyla kısıtlı olması. Custom romlara bırakılmamalı bu kadar üst seviye cihazlar. Zaten note 7 kalktı , note serisi su anda ayakta olan note 4 ve 5 var. Note serisi senin prestij serin. Elli türünü çıkardığın A serisi J serisi degil. Azıcık ilgi ya. Al iki tane custom rom geliştirici, yarın sabah bunu yap de yapsın çocuklar. Bu kadar mı zor :-)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Android özellikle lollipop la beraber görselliği de düzeltti. Marshmallowla iyi seviyeye geldi, 7 ile daha da iyi oldu. İos ise üzerine koymadan gidiyor. Özellikle en çok işe yarayan bildirim kontrolü ve bir takım pratik islemlerin bildirimlerden yönetilebilmesi androidin artısi oldu. Android daha goze hitap eden materyal tasarımı benimsedikce ios tam tersi gitmeye başladı. İos 11 deki bildirimler nedir öyle ya. Esimde var iPhone 6. Son ios sürümünde. Hiç pratik değil.
Android candır , candır da işte beni üzen tek yani güncelleme desteğinin pazarlama kaygılarıyla kısıtlı olması. Custom romlara bırakılmamalı bu kadar üst seviye cihazlar. Zaten note 7 kalktı , note serisi su anda ayakta olan note 4 ve 5 var. Note serisi senin prestij serin. Elli türünü çıkardığın A serisi J serisi degil. Azıcık ilgi ya. Al iki tane custom rom geliştirici, yarın sabah bunu yap de yapsın çocuklar. Bu kadar mı zor :-)
Hocam kek yapmıyolar costum rom yapıyolar hatırlatırım:) exynos için bu işlem çok kolay deyil tabi samaung 3 5 insana güvenip kodlarını paylaşmazsa