Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
a6a8efaed4e0d07a81547babf7b68196.jpg

Son güncellemeden sonra...
Ayriyetten ram kullanimi bariz sekilde azalmis.cihaz yogun kullanimda bile 1 -1.4 arasi bos ram kaliyor.ve tam net olmamakla birlikte aiacagimiz ekran suresinin minimum 30 dk artacagini dusunuyorum.%25 lik bir kullanimda 1.35 lik sure aldim.(yogun instagram kullanimi ile hemde)
deb6df2e8e2996973eb4838e4b6b589d.jpg

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Ayriyetten ram kullanimi bariz sekilde azalmis.cihaz yogun kullanimda bile 1 -1.4 arasi bos ram kaliyor.ve tam net olmamakla birlikte aiacagimiz ekran suresinin minimum 30 dk artacagini dusunuyorum.%25 lik bir kullanimda 1.35 lik sure aldim.(yogun instagram kullanimi ile hemde)
deb6df2e8e2996973eb4838e4b6b589d.jpg
Aynen katılıyorum. Bende dün akşam güncelleyince Ram kullanımını fark ettim. Birkaç gün deneyip paylaşayım diyordum ki @levsa kardeşim paylaştı.İnşaallah pil ile de ilgili pozitif sonuçlar alırız.
İşin gerçeği daha önce pilin şarjı sırasında %85 ten sonra biraz yavaş şarj olmaya başlamıştı.Fakat güncellemeden sonra sanki daha hızlandı gibi. Yine de birkaç gün daha deneyip sonuçları paylaşırız inşaallah.
Herkese iyi forumlar.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Selam arkadaşlar... Son güncelleme ile güvenlik yaması 1 Kasım oldu bildiğiniz üzere. Güvenlik güncellemesinin telefona etkisini malum biz hissetmiyoruz. Onun dışında son gelen güncelleme ile ne değişti diye sorarsanız pek de bir şey değişmedi. Aynı akıcılığı ve stabilitesi devam ediyor, herhangi bir sorun yok. Herkes yeni arayüz istiyor ama bu biraz zor görünüyor Note 4 serisi için. Keşke bir süpriz olsa diyor insan.

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Selam arkadaşlar... Son güncelleme ile güvenlik yaması 1 Kasım oldu bildiğiniz üzere. Güvenlik güncellemesinin telefona etkisini malum biz hissetmiyoruz. Onun dışında son gelen güncelleme ile ne değişti diye sorarsanız pek de bir şey değişmedi. Aynı akıcılığı ve stabilitesi devam ediyor, herhangi bir sorun yok. Herkes yeni arayüz istiyor ama bu biraz zor görünüyor Note 4 serisi için. Keşke bir süpriz olsa diyor insan.
Aynen kardesim soyle farkli stabil hic bi telefonda olmayacak bi arayuz olacak ozmn note 4 tam not alir

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arayüz tabikiide bu saatten sonra gelmez.Performans ve pil bakımından gelen optimize gece kendi kendine şarj harcama sorununu götürdü bende ve daha akıcı oldu özellikle facebook bildirimlerine girerken vb.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung'un Allah bin türlü belasını versin.. Lanet herifler..

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar bilmem banami oyle geliyor ama.bu son guncellemeden sonra sanki telefonun ekran hassasiyeti bi hayli artti gibi dokunmalara cok hizli cevap veriyor bu durumdan sikayetciydim ama su son guncellemeden sonra cihaz super oldu araliksiz iki saat mortal kombat tabiki yaninda instagram watsap sms kullandim yogun bi sekilde cihaz banamisin demiyor bayıldım su sebeke sorunumuda halletsem tamdir

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Evt kesinlikle telefon cok stabil oldu en basiti telwfonda ayarlara girdigimde bile iki saniye sonra açıodu simdi sadece ayarlar deil hangi programa tiklarsam aninda acio cok hizli oldu acayip sevmeye basladim bu telefonu

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Evt kesinlikle telefon cok stabil oldu en basiti telwfonda ayarlara girdigimde bile iki saniye sonra açıodu simdi sadece ayarlar deil hangi programa tiklarsam aninda acio cok hizli oldu acayip sevmeye basladim bu telefonu
Sevindim dostum senin adina.sahsen benim telefonum bu guncellemeden oncede cok akici ve hizli idi isinma sorunuda hic yok idi..belki senin telde birseyler vardi ve bu guncelleme ile yerine oturdu telefonun...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şu note 4 samsungun stabilite sorununu çözdügünun kanıtıdır şayet 7.0 alırsa ki bence alır bu iş tamamdır

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Levsa ısınma sorunum yokdu ama bu guncellemeden once telefon biraz agirdi ama simdi masallah uçuyor kullandikca kullanasim geliyor kardesimin dedigi gibi birde guzel bi 7.0 alirsa baska telefon tanimam

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Şu note 4 samsungun stabilite sorununu çözdügünun kanıtıdır şayet 7.0 alırsa ki bence alır bu iş tamamdır
Eni sonuda 2017 de 3 yasina girecek bir telefondan bahsediyoruz. Ara guncellemeler haric 3 ana guncelleme almis bir cihaz..sonucta stabil olmasa kimse niye diyemez bu yasdaki bir telefona.ve dedigine tamamen katiliyorum artik samsung bu stabilite olayini tamamen cozdu.ins bir sonraki guncelleme ile bozmazlar :)

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaslr bi sorum olacak ya ben telefona marketten bir uygulama kurdum ancak su an kaldiramiyorum izin vermiyor nasil yapacam bilgisi olan varmi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaslr bi sorum olacak ya ben telefona marketten bir uygulama kurdum ancak su an kaldiramiyorum izin vermiyor nasil yapacam bilgisi olan varmi ?
Play store a gir sonra sonra unistaller yaz ilk çıkan uygulamayı indir inen uygulamayı aç silmek istediğin uygulamayı sil sonra unistaller normal yoldan sil

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Levsa ısınma sorunum yokdu ama bu guncellemeden once telefon biraz agirdi ama simdi masallah uçuyor kullandikca kullanasim geliyor kardesimin dedigi gibi birde guzel bi 7.0 alirsa baska telefon tanimam
Sahsen benim icin 7.0 cokta onemli degil.cunku her buyuk guncelleme telefondan birseyler goturuyor..mesela 444 deki pil ekran suresi kullanimi nerdeyse 2 kati idi simdinin ..simdi cok azaldi...sonucta 7 0 yeni chazlara yeni isletim sistemlerine daha kolay adapte olur..haa note 4 un sistemi kaldirmazmi cok rahat kaldirir .ama birde bu isin ticari yonu var samsung kanadinda..:)) verseler bile uyduruk birsey verecekler mm de oldugu gibi...ben sahsen stabilite bozulacaksa vermesinler diyenlerdenim..canim isterse root atar bakarim basimin caresine o zamana artik :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Eni sonuda 2017 de 3 yasina girecek bir telefondan bahsediyoruz. Ara guncellemeler haric 3 ana guncelleme almis bir cihaz..sonucta stabil olmasa kimse niye diyemez bu yasdaki bir telefona.ve dedigine tamamen katiliyorum artik samsung bu stabilite olayini tamamen cozdu.ins bir sonraki guncelleme ile bozmazlar :)
Yalnız note 4 un 3 yaşına girmesine 10 ay gibi bir süre var
Ayrıca note 4 2 ana güncelleme aldı 5.0.1 ve 6.0.1

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Sahsen benim icin 7.0 cokta onemli degil.cunku her buyuk guncelleme telefondan birseyler goturuyor..mesela 444 deki pil ekran suresi kullanimi nerdeyse 2 kati idi simdinin ..simdi cok azaldi...sonucta 7 0 yeni chazlara yeni isletim sistemlerine daha kolay adapte olur..haa note 4 un sistemi kaldirmazmi cok rahat kaldirir .ama birde bu isin ticari yonu var samsung kanadinda..:)) verseler bile uyduruk birsey verecekler mm de oldugu gibi...ben sahsen stabilite bozulacaksa vermesinler diyenlerdenim..canim isterse root atar bakarim basimin caresine o zamana artik :)
Aynen bu sekil yeter kardesim ama iste insan arada yenilikde istemio deil yani

M

Murat Burç

SDN Okuru
Android ios değil güncelleme bozsun teli
Batarya kısmı ise evet sanırım öyleydi ama sizin batarya Perte çıkmış olabilir.
Ve sıka sıka vermesi lazım note 4 e şuan a
Hali hazırda tam 2000 TL heryerde
note 7 ortalıkta yok note 7 arayüzünü alacak gibime geliyor

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Play store a gir sonra sonra unistaller yaz ilk çıkan uygulamayı indir inen uygulamayı aç silmek istediğin uygulamayı sil sonra unistaller normal yoldan sil
Ya kardesim bu kadar basitmiydi bu ya bir haftadir ugrasiyorum kaldirmak icin simdi iki saniyemi aldi tesekkurler

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Dogru hocam..ama sizin istediginiz 7.0 lar su anda s7 ye verilecek olan ile verildigi zaman 3 yasina gelmis olacak olan note 4 ile ayni olmayacak demek istedigim.mm gibi iki ikon degisikligi bir iki uygulama hoop hadi gecmis olsun sizede verdik 7.0 diywcekler.adamlar mm deki tema store u yada bildirim panelini bile en basitinden vermedi.bence cokda beklentiye girmemeli .bende isterim gelsin yanlis anlasilmasin.ama bazi gerceklerde var :)

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Dogru hocam..ama sizin istediginiz 7.0 lar su anda s7 ye verilecek olan ile verildigi zaman 3 yasina gelmis olacak olan note 4 ile ayni olmayacak demek istedigim.mm gibi iki ikon degisikligi bir iki uygulama hoop hadi gecmis olsun sizede verdik 7.0 diywcekler.adamlar mm deki tema store u yada bildirim panelini bile en basitinden vermedi.bence cokda beklentiye girmemeli .bende isterim gelsin yanlis anlasilmasin.ama bazi gerceklerde var :)
Valla kardesim telefonumun su anki halini hicbirseye deismem telefon ucuyor masallah yani ben yavas kaliyorum desem abartmıs olmam

M

Murat Burç

SDN Okuru
O zaman başkaydı bu zaman başka bu sefer başka note yok 5 var bu var
Yaş meselesinde ben çıkış tarihine göre bakarım o işe

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam herkez ayni sekilde kullanmiyor telefonu biliyorsun..android in ios olmadigini bizde biliyoruz..mm de ne aldikki 70 da almayi bekleyelim yani...bu arada ben 4.5 saat ekran aliyorum hala sende nasil
Ben s7 kullanıcısıyım da biliyorum note 4 un hayvanı süreler aldığını bence siz bir batarya değiştirin

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hocam herkez ayni sekilde kullanmiyor telefonu biliyorsun..android in ios olmadigini bizde biliyoruz..mm de ne aldikki 70 da almayi bekleyelim yani...bu arada ben 4.5 saat ekran aliyorum hala sende nasil
Bendede oyle son guncellemeden sonra düşüş oldu