Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Denedim kardesim acik alanda sorun yok fakat su var ayni yerde hattimi kardesimin telefonunda denedim galaxy e7 sabah kaltigimda genelde %0 nadiren en fazla %2 gordum bence operator olamaz olsaydi onunkindede boyle %90 bi rakam cikmazmiydi

O zaman size sorunlu cihazlardan denk gelmis. Olay donanimsal gorunuyor. Son uretimlerde boyle bir probleme denk gelmedim suana kadar. Cikardi evet size katiliyorum. Takipte olacagim. Gelismelerden bizi de haberdar ederseniz seviniriz.

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
O zaman size sorunlu cihazlardan denk gelmis. Olay donanimsal gorunuyor. Son uretimlerde boyle bir probleme denk gelmedim suana kadar. Cikardi evet size katiliyorum. Takipte olacagim. Gelismelerden bizi de haberdar ederseniz seviniriz.
Ederim kardesim ekran fotolarını aldim bi kaldi kardesimin telefonuyla kiyaslayacam videosunu cekecem dediginiz servise yollayacam artik ordaki elemeanin insafina kalmis insallah sorun yok denilip gondermezler

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ederim kardesim ekran fotolarını aldim bi kaldi kardesimin telefonuyla kiyaslayacam videosunu cekecem dediginiz servise yollayacam artik ordaki elemeanin insafina kalmis insallah sorun yok denilip gondermezler

İnsallah. Hayirlisi olsun hakkinizda.

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar daha dün 300 liraya note 5 muhabbeti yaptık bugün son uygulamalar tuşu kendi kendine basmaya başladı. 1)Garantiye verene kadar bu tuşu devredisi bırakmanın bir yolu var mı? 2) Daha once en az 3 kere garantiye vermiştim telefonumu şimdi verdigimde değiştirme veya para iyade hakkı doğuyor mu bana? Şimdiden teşekkürler

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Beyler 370 mb lik yeni guncelleme geldi bilginiz olsn

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
74e66678c4752dfa555b9e969b186733.jpg

Hadi hayırlı olsun.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Demistim yeni bir guncelleme daha var diye. Hayirli olsun hepimize.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar daha dün 300 liraya note 5 muhabbeti yaptık bugün son uygulamalar tuşu kendi kendine basmaya başladı. 1)Garantiye verene kadar bu tuşu devredisi bırakmanın bir yolu var mı? 2) Daha once en az 3 kere garantiye vermiştim telefonumu şimdi verdigimde değiştirme veya para iyade hakkı doğuyor mu bana? Şimdiden teşekkürler

-Devredışı bırakılmıyor diye biliyorum ama sanal tuş programı indirip kullanabilirsiniz geçici olarak.
-Toplamda 3 kere parça değişimi olduğunda kusurlu sayılıp iade veya değişim hakkı doğuyordu sanırım. Tekrar araştırmak lazım.

malt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
95abb5df368b4fd66ce024280bd66e49.jpg

Telefonuma navigasyon programları yüklerken bu uyarıyı alıyorum. Nedeni ne olabilir acaba.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
95abb5df368b4fd66ce024280bd66e49.jpg

Telefonuma navigasyon programları yüklerken bu uyarıyı alıyorum. Nedeni ne olabilir acaba.
Bence bütün devre dışı bıraktığınız uygulamaları tekrar etkinleştirin. Sonra tekrar uygulamayı yüklemeyi deneyin derim. Yine de tercih sizin.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
0af36ab4454f72fc372dec3a5e5b8fc7.jpg

Bu süreler zarfında %5 harcama yapmaya başladı,2 hafta önce garantixen anakart + batarya değişimiyle geldi sebebi nedir ?

malt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bence bütün devre dışı bıraktığınız uygulamaları tekrar etkinleştirin. Sonra tekrar uygulamayı yüklemeyi deneyin derim. Yine de tercih sizin.
Sadece Google uygulamaları devre disiydi etkinleştirin değişen bi şey olmadı

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Igo'da da aynısı oldu sygic'de de
Yazdığınız iki navigasyon programını kullandım. Ama Google Haritaları güncelleyip şuanki sürümüne getirince yani ses yardımı gibi extra özelikler de gelince navigasyon olarak gerçekten başarılı bir uygulama haline geldiğini düşünüyorum. Bunların haricinde yandex inde navigasyonu vardı. Onuda kullandım mesela.Ama şuan gerçekten Haritalar uygulamasından çok memnunum. Hatta tavsiye ettiğim arkadaşlar da çok memnun olduklarını söylediler. Tabiki tercih sizin fakat uygulamayı güncelleyip bir kullanın derim. İyi günler.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Yeni Güncelleme ile ilgili de daha önceki güncellemeyi yükledikten sonra güzelce bir format çekmiştim telefona.Şimdi de yeni güncelleme geldi.Hayırlısı artık.
Bu arada güncellemeyi yükleyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa seviniriz.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
5acf7a34cc4115e36e6b15126b8fe1e4.jpg

Yeni gelen güncellemeyi yüklüyorum,işlem bitince sonuçları yada sorılarınızı cevaplarım.

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Telefonu nisan ayında aldım 4g ye geçildiği zaman. Benimde hücre askıda %60 civarı harcıyordu. Servise verecektim ilk aldığım hafta. 3g ye geçirdim sorun kalmadı. 4g ye gerek yok bu kotalarla zaten. Şimdi hücre askıda %1
Yok kardesim naptimsa olmuyor zaten hattimi 3gde kullaniyorum 4gyi iptal ettirdim hattima reset attim olmuyo telefonda var bir sorun cunku kardesimin e7siyle karsilastirinca onunki hem daha iyi cekiyor hem sinyalsiz kalmio hic

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Guncelleme ile ilgili dikaatjizi ceken birsey varmi arkadaslar..sarj olur hiz olur uygulama olur..bugun kafami kaldiracak firsat bulamadim isten.guncellemeyi yapdim ama nedir ne degildir daha ogrenemedim:)

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Guncelleme ile ilgili dikaatjizi ceken birsey varmi arkadaslar..sarj olur hiz olur uygulama olur..bugun kafami kaldiracak firsat bulamadim isten.guncellemeyi yapdim ama nedir ne degildir daha ogrenemedim:)
Valla kardesim su an dikkatimi ceken tek sey sarj yüzde 45 tahmini kalan sure 4 saat gosteriyor düşük geldi bana

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Valla kardesim su an dikkatimi ceken tek sey sarj yüzde 45 tahmini kalan sure 4 saat gosteriyor düşük geldi bana
Yanlisdir o bence ..o sure cok dusuk cunku o yuzdeye.anca sarji tam doldurup ilk kulllanimdan sonra anlasilir tahminim...ayriyetten bu telefonu kullanma aliskanligina gorede degiskenlik gosterir zaten

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yanlisdir o bence ..o sure cok dusuk cunku o yuzdeye.anca sarji tam doldurup ilk kulllanimdan sonra anlasilir tahminim...ayriyetten bu telefonu kullanma aliskanligina gorede degiskenlik gosterir zaten
Olabilir kardes ama telefonda ciddi bir hizlanma var yani bende hafiften kasma oluyordu su an cok iyi akiyor cihaz

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
407 mblik güncelleme 0.40 mb oranla hata verdi rapor ekranı falan geldi ve yüklenmedi,yaşayan var mı ?