ene49
Asistan
- Katılım
- 2 Temmuz 2016
- Mesajlar
- 283
- Reaksiyon puanı
- 61
- Puanları
- 28
- Yaş
- 45
Düz mü Edge mi?Beyler yazılım guncellemesi geldi performans ile alakalı![]()
Düz mü Edge mi?Beyler yazılım guncellemesi geldi performans ile alakalı![]()
Tavsiye ederim. ben youtube dan dizi izledim güzel di. bide samsung vr tarayıcısı var kullanışlı gayetHocam gear vr hediyesi 30 kasıma kadar devam ediyor hemen almayı düşünüyorumda gear vr güzel bişey mi ? film falan izleyebiliyormuyuz 3d?
Az mefes alacak pay bırak. yada kapağını kapatmayani bulanıklık değilde buğulanma oluyor.fiber bezle lenslerin her iki tarafını siliyorum ama kullanmaya başlayınca bir süre sonra yine aynı oluyor.lenslerin tamamında değilde bir bölümünde
4k video çekiminde oıs devre dışı kalmıyor OIS fiziksel bir parça devre dışı kalan video sabitlemedir. 4K video çekmek zor olduğu için aynı sırada video sabitleme yapamıyor olabilir4K video çekimlerinde OIS neden devre dışı kalıyor ya çok saçma değil mi?
OIS değil HDR demek istemiştim gönderiyi düzelttim.4k video çekiminde oıs devre dışı kalmıyor OIS fiziksel bir parça devre dışı kalan video sabitlemedir. 4K video çekmek zor olduğu için aynı sırada video sabitleme yapamıyor olabilir
Yapacak birşey yok işlem gücü yetmiyordur bunu sağlamak için Note 7 de özel bir işlemci vardı.OIS değil HDR demek istemiştim gönderiyi düzelttim.
Samsung'tan beklentim 4K HDR 60fps video S835 bunu yapabilir mi bilemiyorum.Yapacak birşey yok işlem gücü yetmiyordur bunu sağlamak için Note 7 de özel bir işlemci vardı.
Ama S7 edge ve S7 zaten çoğu durumda videoyu Note 7 kadar iyi çekiyor sıkıntı yok yani.
Zaten hali hazırda piyasanın en iyi video çeken cihazları ikiside
Note 8 de belki s8de o kadar zorlamazlar 4k hdr olur sonra 4k 60 fps hdr note 8 de olurSamsung'tan beklentim 4K HDR 60fps video S835 bunu yapabilir mi bilemiyorum.
Normal S7 mi yoksa Edge mi?Güncelleme geldi ama yapmaya korkuyorum telefonu olumlu mu etkiler olumsuz mu etkiler diye![]()
s7 edge. dün yaptım. 37 mb geldi. performansta gözle görülür yükseliş oldu. batarya aynı mı kaldı yoksa düşüş mü gösterdi emin değilim.Normal S7 mi yoksa Edge mi?
7.0 gelsin bir hele ek özellikler çok daha hızlı olmuş ekran bölme vbs7 edge. dün yaptım. 37 mb geldi. performansta gözle görülür yükseliş oldu. batarya aynı mı kaldı yoksa düşüş mü gösterdi emin değilim.
batarya süresi azalmasın da ne olursa olsun çok umrumda değil açıkçası. batarya hepsinden önemli.7.0 gelsin bir hele ek özellikler çok daha hızlı olmuş ekran bölme vb
Ayrıca ekran üzrinde pencere özelliğni artık daha rahat boyutlandırabiliyor ve küçültebiliyoruz 7.0 nougat ile bir gelsin helede
Azalmaz merak etme performans modları ile ekran çözünürlüğün düşürüp daha fazla batarya süresi elde edilebilirbatarya süresi azalmasın da ne olursa olsun çok umrumda değil açıkçası. batarya hepsinden önemli.
Beta sürümünü kullananların bikaç yorumunu okudum ekran süresinin 2 saate kadar filan arttığını söyleyen bile vardı. Ama kullananların hepsi batarya ömrü uzadığını söyledi.batarya süresi azalmasın da ne olursa olsun çok umrumda değil açıkçası. batarya hepsinden önemli.
o zaman harika olur. bilgilendirme için teşekkürlerBeta sürümünü kullananların bikaç yorumunu okudum ekran süresinin 2 saate kadar filan arttığını söyleyen bile vardı. Ama kullananların hepsi batarya ömrü uzadığını söyledi.
Güncelleme dediğin böyle olur.Beta sürümünü kullananların bikaç yorumunu okudum ekran süresinin 2 saate kadar filan arttığını söyleyen bile vardı. Ama kullananların hepsi batarya ömrü uzadığını söyledi.
telefon takılıyken zaten kapağını takamıyorum.internetde araştırdım sanırım bu çoğu kişiden olan durum.benim için şaun önemli olan 3d filmlerde ses sorunu.benim gibi bu gözlükle 3d film izleyen yokmu?Az mefes alacak pay bırak. yada kapağını kapatma
Bekliyorum[emoji5]arkadaşlar 7.0 beta sürümünü bugun kurdum s7 edge.hem batarya performansında hemde stabilitesinde epey bi artış var tavsiye ederim isterseniz download link verebilirim.
Bekliyorum[emoji5]
Sağolasın. Yok yasak değil de pcye mi tel e mi indiriyoruz?![]()
ROM FULL - Rom full Android 7.0 Nougat Galaxy S7 edge (SM-G935F/FD) G935FXXU1ZPK4
link paylaşım yasakmı bilmiyorum ama buyur kardeş.
pc indirceksin odin le kurcaksın telefona linkde video var nasıl yapacağını gösteriyor ayrıntılı.Sağolasın. Yok yasak değil de pcye mi tel e mi indiriyoruz?
Sanırım aylardır aradığım ve cevabını bulamadığım soruya sen cevap verebileceksin.pc indirceksin odin le kurcaksın telefona linkde video var nasıl yapacağını gösteriyor ayrıntılı.
aslında root işleminden falan çok anlamam ama bu root sayılmıyo samsungun resmi romu bu otadan güncellemiyorsunda odinle kendin kuruyorsun cihaza knox sayacınada baktım ben artmıyor yani sıkıntı yok.Sanırım aylardır aradığım ve cevabını bulamadığım soruya sen cevap verebileceksin.
"Peki odin ile yazılımı yükleyince knox sayacına işlemez mi?"