Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar iyi akşamlar. Cihazını bugün teslim aldım. Şarjında fark göremedim 2.3 saat ekran süresi aldım. s7 modeli ne yapmalıyım teşekkürler

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Güncelleme geldi ama yapmaya korkuyorum telefonu olumlu mu etkiler olumsuz mu etkiler diye :)

mayster

Asistan
Reaksiyon puanı
26
4K video çekimlerinde HDR neden devre dışı kalıyor ya çok saçma değil mi?

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
4K video çekimlerinde OIS neden devre dışı kalıyor ya çok saçma değil mi?
4k video çekiminde oıs devre dışı kalmıyor OIS fiziksel bir parça devre dışı kalan video sabitlemedir. 4K video çekmek zor olduğu için aynı sırada video sabitleme yapamıyor olabilir

M

Murat Burç

SDN Okuru
OIS değil HDR demek istemiştim gönderiyi düzelttim.
Yapacak birşey yok işlem gücü yetmiyordur bunu sağlamak için Note 7 de özel bir işlemci vardı.
Ama S7 edge ve S7 zaten çoğu durumda videoyu Note 7 kadar iyi çekiyor sıkıntı yok yani.
Zaten hali hazırda piyasanın en iyi video çeken cihazları ikiside

mayster

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Yapacak birşey yok işlem gücü yetmiyordur bunu sağlamak için Note 7 de özel bir işlemci vardı.
Ama S7 edge ve S7 zaten çoğu durumda videoyu Note 7 kadar iyi çekiyor sıkıntı yok yani.
Zaten hali hazırda piyasanın en iyi video çeken cihazları ikiside
Samsung'tan beklentim 4K HDR 60fps video S835 bunu yapabilir mi bilemiyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
s7 edge. dün yaptım. 37 mb geldi. performansta gözle görülür yükseliş oldu. batarya aynı mı kaldı yoksa düşüş mü gösterdi emin değilim.
7.0 gelsin bir hele ek özellikler çok daha hızlı olmuş ekran bölme vb
Ayrıca ekran üzrinde pencere özelliğni artık daha rahat boyutlandırabiliyor ve küçültebiliyoruz 7.0 nougat ile bir gelsin helede

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
7.0 gelsin bir hele ek özellikler çok daha hızlı olmuş ekran bölme vb
Ayrıca ekran üzrinde pencere özelliğni artık daha rahat boyutlandırabiliyor ve küçültebiliyoruz 7.0 nougat ile bir gelsin helede
batarya süresi azalmasın da ne olursa olsun çok umrumda değil açıkçası. batarya hepsinden önemli.

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
batarya süresi azalmasın da ne olursa olsun çok umrumda değil açıkçası. batarya hepsinden önemli.
Beta sürümünü kullananların bikaç yorumunu okudum ekran süresinin 2 saate kadar filan arttığını söyleyen bile vardı. Ama kullananların hepsi batarya ömrü uzadığını söyledi.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Beta sürümünü kullananların bikaç yorumunu okudum ekran süresinin 2 saate kadar filan arttığını söyleyen bile vardı. Ama kullananların hepsi batarya ömrü uzadığını söyledi.
Güncelleme dediğin böyle olur.
Bir güncelleme hata getiren öbüründe düzeltip başka hata getiren güncelleme serisi değil :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Az mefes alacak pay bırak. yada kapağını kapatma
telefon takılıyken zaten kapağını takamıyorum.internetde araştırdım sanırım bu çoğu kişiden olan durum.benim için şaun önemli olan 3d filmlerde ses sorunu.benim gibi bu gözlükle 3d film izleyen yokmu?

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bu haksızlık ama:D:D:D
Edge'ye habire güncelleme geliyor normal S7 yerinde sayıyor.

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Bu yurtiçi kargo sinir etti beni ya...3 gün önce istanbul dan vr gözlük geldi adamlar 3 gündür yetiştiremiyoruz diyorlar.

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar 7.0 beta sürümünü bugun kurdum s7 edge.hem batarya performansında hemde stabilitesinde epey bi artış var tavsiye ederim isterseniz download link verebilirim.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
pc indirceksin odin le kurcaksın telefona linkde video var nasıl yapacağını gösteriyor ayrıntılı.
Sanırım aylardır aradığım ve cevabını bulamadığım soruya sen cevap verebileceksin.
"Peki odin ile yazılımı yükleyince knox sayacına işlemez mi?"

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sanırım aylardır aradığım ve cevabını bulamadığım soruya sen cevap verebileceksin.
"Peki odin ile yazılımı yükleyince knox sayacına işlemez mi?"
aslında root işleminden falan çok anlamam ama bu root sayılmıyo samsungun resmi romu bu otadan güncellemiyorsunda odinle kendin kuruyorsun cihaza knox sayacınada baktım ben artmıyor yani sıkıntı yok.