Yeni bir taahhüt verdim sizce nasıl ?

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Türk telekom da 09.11.2016 tarihinde taahhütüm doluyordu faturasız hatta geçmek için kayıt oluşturdum.Aradılar döndüler daha önce 3 gb internet 750 dk 5000 sms olan aylık 38 TL ödediğim paketi kullanıyordum.
Bana bu sefer 8 gb internet 1000 dk 1000 sms aylık 30 Tl önerdiler kabul ettim sizce nasıl ?

canberk_96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
30 liraya alabileceğin en iyi paketlerden birisi güzel bence eğer türk telekom (avea) nın klasik sorunu olan şebekenin az çekmesi gibi sorunların yoksa yaşadığın yerde sıkıntısız kemiksiz güzel paket güle güle kullan :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Turk telekom çekim gücü nasıl geçmeyi düşünüyorum da

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Türk telekom da 09.11.2016 tarihinde taahhütüm doluyordu faturasız hatta geçmek için kayıt oluşturdum.Aradılar döndüler daha önce 3 gb internet 750 dk 5000 sms olan aylık 38 TL ödediğim paketi kullanıyordum.
Bana bu sefer 8 gb internet 1000 dk 1000 sms aylık 30 Tl önerdiler kabul ettim sizce nasıl ?
İyi ama en azından 100 150 sms falan olsaydı.Mesaj yazmak zorunda kaldığınızda kullanırdınız.

hanox

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Aynı paket bende de var çok memnunum.Şebeke çok iyi 4.5G full den bir çizgi eksik ,gayet iyi türktelekom bence kendini yenilemeyi
ve imkanlarını daha verimli kullanmayı öğrenmiş.

canberk_96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Dikkat etmemişim.O zaman gayet iyi bir paket.Size fazla gelmiyor mu çok mu kullanıyorsunuz?
Paketi kullanan arkadaş ben değilim fakat aylık toplasak bende 100 200 sms kullanıyorum maksimum internet olduğu sürece 3bin 5 bin smsli paketler banada çok gereksiz geliyor açıkçası ☺️

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Paketi kullanan arkadaş ben değilim fakat aylık toplasak bende 100 200 sms kullanıyorum maksimum internet olduğu sürece 3bin 5 bin smsli paketler banada çok gereksiz geliyor açıkçası ☺️
Bende sunucular iyice karıştı. Afedersin. :) evde işte interneti olmayanlar için iyi paket

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Bende hattımı kapatma başvurusu yapmıştım. 0 fiyatla aylık 100 dk önerdiler kabul ettim. Kullanmıyorum ama mezarcılığın gözü kör olsun :D

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Ben faturalı taahhütüm doluyordu faturasıza geçmek için kayıt oluşturdum bunun üzerine beni aradılar ve bu teklifi sundular ben en çok internet kullandığım için bu teklif uygun geldi.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Fatura durumları nasıl mesela 29 diyorlar ama fatura ne kadar geliyor
Vodafone'dan aldığım bilgilere göre,her operatör 1.60 kr vergi alır.Onun dışında fazla gelirse git adamların yakasına yapış.Turkcellde 26 tl gelmesi gereken fatura 32 tl geliyordu.Güya paket alıyor muşum da...

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115

Vodafone'dan aldığım bilgilere göre,her operatör 1.60 kr vergi alır.Onun dışında fazla gelirse git adamların yakasına yapış.Turkcellde 26 tl gelmesi gereken fatura 32 tl geliyordu.Güya paket alıyor muşum da...

Türk Telekom la görüşmemde 30,75 gelecek dediler en fazla.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Fiyat gayet güzel, hatta daha önceki kullandığın pakete göre eşekten ata binmiş olacaksın [emoji1] Aynı teklif bana da sunuldu şimdi askerde olmasa idim direkt geçiş yapacaktım nasip.

tahirberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence çok güzel bir tarife bende iki yıldır 8 gb paketi 20 liraya kullaniyordum ekim ayında paket artık satisda değil diye iptal ettiler

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Bence çok güzel bir tarife bende iki yıldır 8 gb paketi 20 liraya kullaniyordum ekim ayında paket artık satisda değil diye iptal ettiler

Peki bana niye teklif ettiler ilginç ama galiba ben faturalıdan faturasıza geçeceğim diye mi sundular.

tahirberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence de faturalı da kalman ve baska operatöre gecmemen için uygun verilmiştir

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Paket iyiymiş o fiyata turkcell 2GB veriyor.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061

Benim faturalı bende bu paketi kullanıyorum öneririm çok iyi

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Bende hattımı kapatma başvurusu yapmıştım. 0 fiyatla aylık 100 dk önerdiler kabul ettim. Kullanmıyorum ama mezarcılığın gözü kör olsun :D
Teknosa mobil data paketi vardi, aylik 35 lira veriyordum. Kapatayim dedim 15₺ye kadar dustuler, yine kabul etmedim. Standart avea(ttnet simdi) her firsatta sürpriz fatura kitliyordu. Sevemedim bir turlu bunu ...

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Teknosa mobil data paketi vardi, aylik 35 lira veriyordum. Kapatayim dedim 15₺ye kadar dustuler, yine kabul etmedim. Standart avea(ttnet simdi) her firsatta sürpriz fatura kitliyordu. Sevemedim bir turlu bunu ...

1999 yılından beri kullanıyorum Turk Telekom faturalı hattınıda 4 yıldır kullanıyorum hiç bir zaman bana sürpriz bir fatura yollamadı.Siz kendiniz sürpriz kullanım yapıp ay sonunda hatırlayamanlardansınız.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
1999 yılından beri kullanıyorum Turk Telekom faturalı hattınıda 4 yıldır kullanıyorum hiç bir zaman bana sürpriz bir fatura yollamadı.Siz kendiniz sürpriz kullanım yapıp ay sonunda hatırlayamanlardansınız.
Aynen. O kadar safim,salagim ki ve o kadar asosyalim ki +18 seylere uye olmusum, arkadas bulma sitelerine uye olmusum. Her yone diye konusma aliyorsun, paketin icerigini degistiryor kafasina gore, sen her yone diye konusuyorsun, ay sonunda bir bakiyorsun paket asimi. Ariyorsun musteri hizmetlerini, diyorlar ki o 10.000dk sadece sizinle ayni pakete uye olanlar icin. E siz bana bunu soylemediniz? Paketi aldigimda bu her yoneydi? Efendim, sirket prensibi geregi paketlerde guncelleme oldu, degistirdik. Hani yaziyor ya sozlesmeye guncelleme hakki sakli kalmak uzere diye, müşteriyi cekiyor ondan sonra cat siye paket kapsamini değiştiriyor. Avea da hep boyleydi. Hatta donanimhaberde avea surpriz fatura diye arayin, karsiniza cikan hikayelere donup kalirsiniz.

Sonra yok kiz arkadas bulalim, yok iddia tuttur abuk sabuk bir suru siteye uyeligim peydah olmus. Ekrana bir sey dusuyor, reddet butonu çalışmıyor. Kabul edersen gecmis olsun, direk faturaya yaziyorlar 15-20₺ bunu da musteri hizmetlerinden kapattirabiliyorsun oyle iptal yazip gondermekle de olmuyor.

Ttnet olunca bir sey degisti mi bilmiyorum ama en iyisi turkcell. Fatura asim derdi yok,surpriz fatura derdi yok...
AVEA Fatura Mağdurları / Çözüm Üretilenler
Bu basliktaki fenerselli arkadasin basina gelenin aynis basima geldi. Yalniz benim faturam 54lirq gelmisti... bjk tarifesi ile...

Son düzenleme:

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bende bu paketin faturalısını kullanıyorum 30 TL ödüyorum menmunum

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Aynen. O kadar safim,salagim ki ve o kadar asosyalim ki +18 seylere uye olmusum, arkadas bulma sitelerine uye olmusum. Her yone diye konusma aliyorsun, paketin icerigini degistiryor kafasina gore, sen her yone diye konusuyorsun, ay sonunda bir bakiyorsun paket asimi. Ariyorsun musteri hizmetlerini, diyorlar ki o 10.000dk sadece sizinle ayni pakete uye olanlar icin. E siz bana bunu soylemediniz? Paketi aldigimda bu her yoneydi? Efendim, sirket prensibi geregi paketlerde guncelleme oldu, degistirdik. Hani yaziyor ya sozlesmeye guncelleme hakki sakli kalmak uzere diye, müşteriyi cekiyor ondan sonra cat siye paket kapsamini değiştiriyor. Avea da hep boyleydi. Hatta donanimhaberde avea surpriz fatura diye arayin, karsiniza cikan hikayelere donup kalirsiniz.

Sonra yok kiz arkadas bulalim, yok iddia tuttur abuk sabuk bir suru siteye uyeligim peydah olmus. Ekrana bir sey dusuyor, reddet butonu çalışmıyor. Kabul edersen gecmis olsun, direk faturaya yaziyorlar 15-20₺ bunu da musteri hizmetlerinden kapattirabiliyorsun oyle iptal yazip gondermekle de olmuyor.

Ttnet olunca bir sey degisti mi bilmiyorum ama en iyisi turkcell. Fatura asim derdi yok,surpriz fatura derdi yok...
AVEA Fatura Mağdurları / Çözüm Üretilenler
Bu basliktaki fenerselli arkadasin basina gelenin aynis basima geldi. Yalniz benim faturam 54lirq gelmisti... bjk tarifesi ile...

Arkadaşım 1999 yılından beri üyeyim kaç yıl oldu ve internetede sık sık cepten giriyorum çok ilginçtir bu talihsizlikler hiç bana rast gelmedi.Hem bu türlü şeyler diğer operatörlerde olanlarında başına geliyor onlarıda okuyorum duyuyorum yani sırf burda sizin başınıza geldi diye değil her operatörde oluyor okuyoruz.
Bazı tarifelerde sadece şu yöne aranırsa dakikalar var bence operatör hiç abonesine bildirim yapmadan değiştirmez ülkemizde BTK diye müracaat edebileceğin ve sonuç alabileceğin yerlerde var.
Bilinçli tüketici olmak gerek bak o zaman bu operatörler böyle yapabilir mi ?
Ama önce haklı olmak lazım kurallarını bilmek lazım .