Yeni bir taahhüt verdim sizce nasıl ?

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115

Şimdi bu yukarıdaki tarifeye göre 600 dakikayı aşan konuşmalarda bazı üyeler Tüm taraftar hatlarıyla olan sınırsız konuşmayı karıştırıp ama benim hattım sınırsızdı sanıp fatura tutarlarını artırabiliyorlar.
Ve hiç bir operatör bildirim yapmadan tarife değiştirdik diye telefonda aboneye söylemez söylerse üye hakkını aramasını bilmeli ben onu bilir onu söylerim doğanın ve kanunun akışına ters diğer türlüsü.Benim kullandığım tarifeyi asla bana haber vermeden değiştiremez heleki taahütlü üyesine bunu asla yapamaz.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşım 1999 yılından beri üyeyim kaç yıl oldu ve internetede sık sık cepten giriyorum çok ilginçtir bu talihsizlikler hiç bana rast gelmedi.Hem bu türlü şeyler diğer operatörlerde olanlarında başına geliyor onlarıda okuyorum duyuyorum yani sırf burda sizin başınıza geldi diye değil her operatörde oluyor okuyoruz.
Bazı tarifelerde sadece şu yöne aranırsa dakikalar var bence operatör hiç abonesine bildirim yapmadan değiştirmez ülkemizde BTK diye müracaat edebileceğin ve sonuç alabileceğin yerlerde var.
Bilinçli tüketici olmak gerek bak o zaman bu operatörler böyle yapabilir mi ?
Ama önce haklı olmak lazım kurallarını bilmek lazım .
anliyorum
Aveada 2 ayda basima gelen bunca badireden sonra turkcelle gectim , 4 yila yakin kullaniyorum, hattimda 2 taahutlu cihaz var ve faturam mhnin dedigi miktar kadar geliyor. Bak 0.1 kurus bile oynamiyor. Su kadar fatura odeyeceksiniz, onayliyor musunuz dedikten sonra 2 yildir kurusu kurusuna ayni faturayi oduyorum. Kullanim aliskanliklarim degismedi, e peki sorunum neden cozuldu? Operatorden...
iste buna benzer bir tarifeydi. Kiz arkadasimla taraftar alalim sinirsizca konusalim istedik, e genciz tabi, telefonun anasini aglattim. Sonra faturam kol center gibi gelince isin aslini aci sekilde ogrenmis oldum.
Megersem kiz gitmis normal almis, dk yida asinca astiniz diye de ibare gelmemis veya ben hatırlamıyorum. Her yone dk dan konusuyormusuz megersem. O da tuhaf avea ici oluyor ama her yone oluyor sacma sapan is.
Her neyse uzatmaya hacet yok. Sorunu aveadan ve kizdan ayrilarak kokten cozsum. Kafam rahat...

Son düzenleme:

rawbick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Türk telekom da 09.11.2016 tarihinde taahhütüm doluyordu faturasız hatta geçmek için kayıt oluşturdum.Aradılar döndüler daha önce 3 gb internet 750 dk 5000 sms olan aylık 38 TL ödediğim paketi kullanıyordum.
Bana bu sefer 8 gb internet 1000 dk 1000 sms aylık 30 Tl önerdiler kabul ettim sizce nasıl ?

İnterneti bol muş.Muhtemelen seni faturalı da tutmak için böyle bir paket önerdiler.