M
Murat Burç
SDN Okuru
Bu android system web wiew meselesi ne ?
Mağazadan en son sürüme güncelleyince çok şarj yiyor.Bu android system web wiew meselesi ne ?
Ben zaten 5 saat ekran süresi alıyordum s7 de bakalım görelim ne değiştirecekMağazadan en son sürüme güncelleyince çok şarj yiyor.
Onun için güncelleme.
Hatta uygulama yöneticisinden devre dışı bırak.
Zaten şarj yemekten başka bir halta yaradığı yok.
Telefonda radyo özelliği yok benim bildiğim yani radyo donanımı yokarkadaşlar 109 sayfayı tek tek takip edemedim. o yüzden sorma gereği hissettim.
s7 edge telefonumuza radio apk si varmı. radyo kullanabiliyormuyuz.
Aynı cam kasa gorilla glass 4 ikisideBeyler s7 alacağım ama ilk düşmede ilk darbede ekran patlaması, ekran kırılması oluyor diye bas bas söylüyorlar.Buna etkili kılıf kırılmaz cam kullanıyormusunuz ? görüşlerinizi alabilirmiyim.Birde Note 5 ile aynı cam kasayamı sahip ön arka.teşekkürler.
Hocam gear vr hediyesi 30 kasıma kadar devam ediyor hemen almayı düşünüyorumda gear vr güzel bişey mi ? film falan izleyebiliyormuyuz 3d?Aynı cam kasa gorilla glass 4 ikiside
3d değil 360Hocam gear vr hediyesi 30 kasıma kadar devam ediyor hemen almayı düşünüyorumda gear vr güzel bişey mi ? film falan izleyebiliyormuyuz 3d?
Hocam gear vr ı ilk defa samsungla denedim çok bilgim yok yani. Ama gayet güzel bi deneyim. 360 derece film izleyemezsin. Sadece 360 derece kamerayla çekilmiş videoları izleyebilirsin. Ama cihazda sinema salonu modu var. Bunun dışında özel olarak çekilmiş 360 derece video ve fotolar var. Ama herşeyi geçip sırf bu gözlük için telefon alınmaz!Hocam gear vr hediyesi 30 kasıma kadar devam ediyor hemen almayı düşünüyorumda gear vr güzel bişey mi ? film falan izleyebiliyormuyuz 3d?
Gözlük için en iyi telefonu neden almasın kiHocam gear vr ı ilk defa samsungla denedim çok bilgim yok yani. Ama gayet güzel bi deneyim. 360 derece film izleyemezsin. Sadece 360 derece kamerayla çekilmiş videoları izleyebilirsin. Ama cihazda sinema salonu modu var. Bunun dışında özel olarak çekilmiş 360 derece video ve fotolar var. Ama herşeyi geçip sırf bu gözlük için telefon alınmaz!
Almasın demedim. Sadece gözlük için almasın dedim.Gözlük için en iyi telefonu neden almasın ki![]()
6 oyun hediye kodu geldi ama hangi oyunlar hediye olduğunu yazmıyor?
Spigen seffaf kılıflarına bak derim ben bütün telefonlarimda kullandim. Diger kiliflardan pahalı ama hakkını veriyor. Ufak kızım var 200 kere atmistir telefonu yere en ufak bi ezik veya cizik yok.Beyler s7 alacağım ama ilk düşmede ilk darbede ekran patlaması, ekran kırılması oluyor diye bas bas söylüyorlar.Buna etkili kılıf kırılmaz cam kullanıyormusunuz ? görüşlerinizi alabilirmiyim.Birde Note 5 ile aynı cam kasayamı sahip ön arka.teşekkürler.
Sırf gözlük için demedim 15 gün sonra kampanya bitiyor o yüzden sordum.Hocam gear vr ı ilk defa samsungla denedim çok bilgim yok yani. Ama gayet güzel bi deneyim. 360 derece film izleyemezsin. Sadece 360 derece kamerayla çekilmiş videoları izleyebilirsin. Ama cihazda sinema salonu modu var. Bunun dışında özel olarak çekilmiş 360 derece video ve fotolar var. Ama herşeyi geçip sırf bu gözlük için telefon alınmaz!
Tamam senin için demiyorum zaten. Almayı düşünenler varsa daha açıklayıcı olsun diye dedim. Vr deneyiminin çok üstün olmazsa olmaz sanılmasın diye.Sırf gözlük için demedim 15 gün sonra kampanya bitiyor o yüzden sordum.
hediye oyunları buldum.bana kod ile gönderilen mesajda bilgi için link vermişer oraya tıklayınca alt bölümde oyunların isimleri çıkıyor. yalnız oculus ta arattırıp bulduğumda ödeme seçenekleri çıkıyor.kredi kartı veya paypal kod eklenecek bölüm bulamadımMesaj attıgın zaman bir şey geliyordu ya orda isimleri yazıyordu ben öyle yapmıştım
gear vr lenslerinin birinde bulanıklık var.bezle siliyorum geçmiyor neden acaba?birde 3d filmlerinde neden ses sorunu oluyor.siz biliyormusunuz?Hocam gear vr ı ilk defa samsungla denedim çok bilgim yok yani. Ama gayet güzel bi deneyim. 360 derece film izleyemezsin. Sadece 360 derece kamerayla çekilmiş videoları izleyebilirsin. Ama cihazda sinema salonu modu var. Bunun dışında özel olarak çekilmiş 360 derece video ve fotolar var. Ama herşeyi geçip sırf bu gözlük için telefon alınmaz!
ne zaman geliyor?Beyler android 7 çok çok iyi geliyor. Telefona nefes aldıracak gibi. Grace uxun nimetlerini bekliyorum ekranı 720p ye alıcam bakalım ne olacak ekran süresi
Ocak sonu gibi gelir inşallahne zaman geliyor?
nasıl kaldırıyoruz?Arkadaslar sistem webview guncelleme kaldirin s7 edge 6 saatten 8 saate cikti erkan surem
yani bulanıklık değilde buğulanma oluyor.fiber bezle lenslerin her iki tarafını siliyorum ama kullanmaya başlayınca bir süre sonra yine aynı oluyor.lenslerin tamamında değilde bir bölümündeBulanıklık telefon ekranında olmasın, parmak izi filan. Geldiğinde mi böyleydi sonradan mı oldu? Sonradansa silince geçmesi gerek. 3D olayını bilmiyorum
bayağa süre varmışOcak sonu gibi gelir inşallah
Sistem bileşenidir kaldırılmaz.nasıl kaldırıyoruz?
Bilmiyorum böyle bişey yaşamadım. Çok az gevşek bağla belki faydası olur.yani bulanıklık değilde buğulanma oluyor.fiber bezle lenslerin her iki tarafını siliyorum ama kullanmaya başlayınca bir süre sonra yine aynı oluyor.lenslerin tamamında değilde bir bölümünde