Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bu android system web wiew meselesi ne ?
Mağazadan en son sürüme güncelleyince çok şarj yiyor.
Onun için güncelleme.
Hatta uygulama yöneticisinden devre dışı bırak.
Zaten şarj yemekten başka bir halta yaradığı yok.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mağazadan en son sürüme güncelleyince çok şarj yiyor.
Onun için güncelleme.
Hatta uygulama yöneticisinden devre dışı bırak.
Zaten şarj yemekten başka bir halta yaradığı yok.
Ben zaten 5 saat ekran süresi alıyordum s7 de bakalım görelim ne değiştirecek

M

Murat Burç

SDN Okuru
Beyler android 7 çok çok iyi geliyor. Telefona nefes aldıracak gibi. Grace uxun nimetlerini bekliyorum ekranı 720p ye alıcam bakalım ne olacak ekran süresi

cankarlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 109 sayfayı tek tek takip edemedim. o yüzden sorma gereği hissettim.

s7 edge telefonumuza radio apk si varmı. radyo kullanabiliyormuyuz.

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Beyler s7 alacağım ama ilk düşmede ilk darbede ekran patlaması, ekran kırılması oluyor diye bas bas söylüyorlar.Buna etkili kılıf kırılmaz cam kullanıyormusunuz ? görüşlerinizi alabilirmiyim.Birde Note 5 ile aynı cam kasayamı sahip ön arka.teşekkürler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Beyler s7 alacağım ama ilk düşmede ilk darbede ekran patlaması, ekran kırılması oluyor diye bas bas söylüyorlar.Buna etkili kılıf kırılmaz cam kullanıyormusunuz ? görüşlerinizi alabilirmiyim.Birde Note 5 ile aynı cam kasayamı sahip ön arka.teşekkürler.
Aynı cam kasa gorilla glass 4 ikiside

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Hocam gear vr hediyesi 30 kasıma kadar devam ediyor hemen almayı düşünüyorumda gear vr güzel bişey mi ? film falan izleyebiliyormuyuz 3d?
Hocam gear vr ı ilk defa samsungla denedim çok bilgim yok yani. Ama gayet güzel bi deneyim. 360 derece film izleyemezsin. Sadece 360 derece kamerayla çekilmiş videoları izleyebilirsin. Ama cihazda sinema salonu modu var. Bunun dışında özel olarak çekilmiş 360 derece video ve fotolar var. Ama herşeyi geçip sırf bu gözlük için telefon alınmaz!

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam gear vr ı ilk defa samsungla denedim çok bilgim yok yani. Ama gayet güzel bi deneyim. 360 derece film izleyemezsin. Sadece 360 derece kamerayla çekilmiş videoları izleyebilirsin. Ama cihazda sinema salonu modu var. Bunun dışında özel olarak çekilmiş 360 derece video ve fotolar var. Ama herşeyi geçip sırf bu gözlük için telefon alınmaz!
Gözlük için en iyi telefonu neden almasın ki :D

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Spigen seffaf kılıflarına bak derim ben bütün telefonlarimda kullandim. Diger kiliflardan pahalı ama hakkını veriyor. Ufak kızım var 200 kere atmistir telefonu yere en ufak bi ezik veya cizik yok.

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Sırf gözlük için demedim 15 gün sonra kampanya bitiyor o yüzden sordum.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Mesaj attıgın zaman bir şey geliyordu ya orda isimleri yazıyordu ben öyle yapmıştım
hediye oyunları buldum.bana kod ile gönderilen mesajda bilgi için link vermişer oraya tıklayınca alt bölümde oyunların isimleri çıkıyor. yalnız oculus ta arattırıp bulduğumda ödeme seçenekleri çıkıyor.kredi kartı veya paypal kod eklenecek bölüm bulamadım

bu arada şu 3d filmlerinde ses problemini hala çözemedim :( başka film indirip yükledim yine aynı.bu durumu nasıl çözebilirim.ayıptır söylemesi daha önce hiç hayaımda 3d fim izlemedim :rolleyes:.bir yardımcı olsanız çok memnun olurum:(

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
gear vr lenslerinin birinde bulanıklık var.bezle siliyorum geçmiyor neden acaba?birde 3d filmlerinde neden ses sorunu oluyor.siz biliyormusunuz?

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Bulanıklık telefon ekranında olmasın, parmak izi filan. Geldiğinde mi böyleydi sonradan mı oldu? Sonradansa silince geçmesi gerek. 3D olayını bilmiyorum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bulanıklık telefon ekranında olmasın, parmak izi filan. Geldiğinde mi böyleydi sonradan mı oldu? Sonradansa silince geçmesi gerek. 3D olayını bilmiyorum
yani bulanıklık değilde buğulanma oluyor.fiber bezle lenslerin her iki tarafını siliyorum ama kullanmaya başlayınca bir süre sonra yine aynı oluyor.lenslerin tamamında değilde bir bölümünde

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
yani bulanıklık değilde buğulanma oluyor.fiber bezle lenslerin her iki tarafını siliyorum ama kullanmaya başlayınca bir süre sonra yine aynı oluyor.lenslerin tamamında değilde bir bölümünde
Bilmiyorum böyle bişey yaşamadım. Çok az gevşek bağla belki faydası olur.

texas3198

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler yazılım guncellemesi geldi performans ile alakalı :)

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Hepsiburada'dan s7 alıp sıkıntı yaşayan varmı? oradan alabilirim de..