Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
Teşekkürler öyleymiş...flaşı aç![]()

Teşekkürler öyleymiş...flaşı aç![]()
İphone 7 32gb mat siyah aldım Dubai den 700 dolara, şimdi pasaporta kaydettirecem. Kılıf ve ekran koruyucu olarak spigen almayı düşünüyorum. Başka tavsiyesi olan varmı ?
İphone 7 32gb mat siyah aldım Dubai den 700 dolara, şimdi pasaporta kaydettirecem. Kılıf ve ekran koruyucu olarak spigen almayı düşünüyorum. Başka tavsiyesi olan varmı ?
Donanim haberde bir kulanici wrapsolu kaplarken bir hata yapmis ve hava kabarcigi kalmis arka kasada. Rengi jet black imis. Sunu cikarayim da adam gibi pürüzsüz yapayim demis, cikarmis ama sok olmus. Arkada ne kadar yazi varsa wrapsola gecmis. Yazi karakterleri de kaydigi icin sonuc husran olmus.şeffaf kılıf düşünüyosan ringke spigenden daha iyidir ekran koruyucuyu olarak buff almanı öneririm
eğer hiç kılıf takmadan kullanmak istersen wrapsol ile kaplatabilirsin bir taşla 2 kuş vurmuş olursun
Tuş kilidindeyken kaydırarak cevaplama daha mantıklı cepte açılmaması için, tuş kilidinde değilken reddet veya aç olarak iki seçenek sunar çünkü telefona bakıyorsundur , görürsün o yüzden 2 farklıBirde arama cevaplama ekranında neden iki farklı ekran çıkıyor
Flaşla alakası yokmuymuşTeşekkürler öyleymiş...![]()
VarmışFlaşla alakası yokmuymuş
Çok fazla ümit bağlama ama idare eder ben indirim de iken almıştım 8.50 yuh dedim fiyat 12.99 olmuş bir de al al ek paketleri var herşeyi öyle kullanamıyorsun.![]()
Şu uygulamayı kullanan var mı? HDR özelliği gece modu vs başarılı mı?
Flash kapalıdır flash açılırsada parlarArkadaşlar büyük bir sorunun içerisindeyim biliyorsunuz Iphone 7 ön kameradan fotoğraf çekerken ekranda beyaz ışık parlıyor. Fakat ne oldu ise artık o beyaz ışık parlamıyor. Ve böyle karanlık çıkıyor.
@FOM
![]()
Şu uygulamayı kullanan var mı? HDR özelliği gece modu vs başarılı mı?
Arkadaşlar büyük bir sorunun içerisindeyim biliyorsunuz Iphone 7 ön kameradan fotoğraf çekerken ekranda beyaz ışık parlıyor. Fakat ne oldu ise artık o beyaz ışık parlamıyor. Ve böyle karanlık çıkıyor.
@FOM
Yokmu herhangi bir tavsiye.7 için bokeh özelliğini kullanabileceğim bir uygulama var mı acaba?
Donanim haberde bir kulanici wrapsolu kaplarken bir hata yapmis ve hava kabarcigi kalmis arka kasada. Rengi jet black imis. Sunu cikarayim da adam gibi pürüzsüz yapayim demis, cikarmis ama sok olmus. Arkada ne kadar yazi varsa wrapsola gecmis. Yazi karakterleri de kaydigi icin sonuc husran olmus.
Haftanın 7 günü satış var.Aciiill.. yardm lutfn
Akasya avm de iphone 7 32 gb stok da var peki haftasonu yani yarın gitsem peşin fiyatına ile alabilir miyim? haftasonu satış var mıdır ?
Kullanılan uygulamaların hepsini gösterirmisin pil yüzdelerini fotoğrafını çekmişsindir inşallah![]()
Bugünkü pil süresi
Oto parlaklık
%90 wifi kullanımı
Konum açık
Kullanılan uygulamaların hepsini gösterirmisin pil yüzdelerini fotoğrafını çekmişsindir inşallah
yazdılarınızın çoğu ile karşılaşmadım ayrıca cihazı satın almadan bu kadar net konuşmanız çok ilginç.Ben iphone 7 32gb alıcam ama çok kararsız kaldım
1. sarı ekran olayı bu bence bi sorun yani ayarlar kısmında yapılsa bile tam beyaz olmuyor ve tam beyaz olanlar var bu haksızlık
2. Sebeke sorunu arayan kişiye telefon kapalı gözüküyor veya meşgule atıyor direk
3. Video çekerkn (sessiz bu ortamda ) cızırtı sesleri gelmesi
4. wifiye bağlanmıyor
5.sağ üst ve sol altan tutup hafif bastırınca (çapraz olark) çitirdaması
6. telefonda konuşurken sesin sanki uzaklardan geliyormuş gbi olması
Allah aşkına söyleyin bu kadr sorunlu telefon ise neden 3bin kusur şaka gbi yaa guvenipte alamıyorum resmen yukarda ki sorunlar yüzünden
Başına bu sorunlar gelen var mı? kapsamlı araştırdım ve 6 sorun çıktı resmen