Iphone 7

bilisimci26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar iphone 7 nin özelliklerini yeterli buluyor musunuz?

Son düzenleyen moderatör:

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Özellikleri donanım vs. en üst segmentte.Sadece aynı tasarım ve çok pahalı fiyattan şikayetçi insanlar var.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Donanım olarak şuanda rakibi yok zaten diğer özellikleri ile de günümüz koşullarına en gerekli şekilde ayak uydurmuş hatta çoğu amiral gemi telefonlarda ayrı ayrı olan çoğu özellikleri üstünde toplamış. Gayet yeterli.

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Tabiki kişisel görüş ama o fiyata o batarya, o ekran boyutu ve hızlı şarj arttırılabilir hafıza olmaması büyük bi eksik. Ayrıca ios sisteminin kısıtları da var.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Donanım olarak şuanda rakibi yok zaten diğer özellikleri ile de günümüz koşullarına en gerekli şekilde ayak uydurmuş hatta çoğu amiral gemi telefonlarda ayrı ayrı olan çoğu özellikleri üstünde toplamış. Gayet yeterli.
İnsanlar istiyor ki gidip ekmek alsın bakkaldan

D

Deleted member 504147

SDN Okuru
Diğer amiral gemilerine karşı donanım tarafı istisna geride bir telefon ama onlardan daha pahalı alınası bir telefon değil 7 plusun gene bir ağırlığı var diğer amiral gemilerinde çok geri de kalmıyor
Ama 7 nin gözümde zerre değeri yok

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Muhahha hiç güleceğim yoktu iyi oldu bu :D
Öyle değil mi Furkan ? Bir telefondan ne bekleyebilirsin internete girmesini fotoğraf çekmesini ağır grafikli oyunları açmasını eee bunların hepsi Iphone yapıyor. Daha ne bekliyorsun o zaman sen bir telefondan onu anlamıyorum hala çok kötü alınmaz diyenler var

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Öyle değil mi Furkan ? Bir telefondan ne bekleyebilirsin internete girmesini fotoğraf çekmesini ağır grafikli oyunları açmasını eee bunların hepsi Iphone yapıyor. Daha ne bekliyorsun o zaman sen bir telefondan onu anlamıyorum hala çok kötü alınmaz diyenler var

Valla imoviede video montajlıyorum inanılmaz birşey yoldayken video montajlıyorum telefon daha ne yapsın bana daha fazla. Kesinlikle haklısın.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Valla imoviede video montajlıyorum inanılmaz birşey yoldayken video montajlıyorum telefon daha ne yapsın bana daha fazla. Kesinlikle haklısın.
Şimdi benim telefonumda göz tarayıcı olsa ne olacak devlet adamı mıyım ayrıca zaten androidde kolay çökertilibilen sistem göz tarayıcı olsa ne olur olmasa ne olur :D

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Şiddetle hayır diyorum ve tavsiye etmiyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Herkesin dilnide bir söz ios güvenliymiş valla mı
İsteyen çatur çutur hackler. Androidin güvenliği konusunda da samsungu katmayın knox ile samsung cihazlar gayet güvenli gidin başkasına laf atın

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Şimdi benim telefonumda göz tarayıcı olsa ne olacak devlet adamı mıyım ayrıca zaten androidde kolay çökertilibilen sistem göz tarayıcı olsa ne olur olmasa ne olur :D

Zaten iris tarayıcı güzelde sistem içinde dosyaları kitlemek için kullanışlı olabilri ama telefonu açmak için eziyet yok power tuşuna bas yukarı kaydır ekranı ondan sonra okusun valla ben telefonumun home butouna basıyorum saliyesinde açıyor açmak için iris mantıklı değil ama klosörleri gizlemek için iris güzel olabilirdi

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Plus bir nebze de düz model gerçekten kötü be.Yani verdiğin 3300 tl fiyatı hakeder mi gerçekten?Bunu düşünün.
Zaten 1500-2000 seviyelerinden sonra satılan telefonların neredeyse hepsi ego kasnaktan başka işe yaramıyor.
3 modeldir aynı tasarım.Kısıtlanıyorsun.Kamerası rakiplerinden kötü.Tek artısı da Performansı.2017 de gelecek cihazlar da 7 den daha iyi performans verecek büyük ihtimal.
Soruyorum şimdi;Gerçekten de Tasarımı 3 modeldir değişmeyen bir telefona 3300 tl verilir mi?Müzik dahil indirmekte kısıtlandığını düşün.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Boş diyorum alınmaz diyorum.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
3300 tl verip bir de yok efendim bunda a10 fusion var çok iyi falan demem.Tasarımı aynı sıkıcı tasarım.Rakiplerinin kat be kat gerisinde.

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Ben 6s kullanan biri olarak, almak için beni çeken bir şey bulamadim

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
7 kullanıcısı olarak konuşuyorum kullanmadığınız için giydiriyorsunuz, mat siyah 7 im var ve hiçte öyle 6 veya 6s kullanıyormuş gibi hissetmiyorum, Stereo hoparlör, suya dayanıklılık, performans, batarya, kamera ve tasarımından çok memnunum. Kullanmayan bilmez, 7 adamdır! :cool:

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
7 kullanıcısı olarak konuşuyorum kullanmadığınız için giydiriyorsunuz, mat siyah 7 im var ve hiçte öyle 6 veya 6s kullanıyormuş gibi hissetmiyorum, Stereo hoparlör, suya dayanıklılık, performans, batarya, kamera ve tasarımından çok memnunum. Kullanmayan bilmez, 7 adamdır! :cool:

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
6 veya 6s kullandinmida kullaniyormus gibi hissetmiyorum diyosun