bilisimci26
Öğrenci
Arkadaşlar iphone 7 nin özelliklerini yeterli buluyor musunuz?
Son düzenleyen moderatör:
İnsanlar istiyor ki gidip ekmek alsın bakkaldanDonanım olarak şuanda rakibi yok zaten diğer özellikleri ile de günümüz koşullarına en gerekli şekilde ayak uydurmuş hatta çoğu amiral gemi telefonlarda ayrı ayrı olan çoğu özellikleri üstünde toplamış. Gayet yeterli.
Muhahha hiç güleceğim yoktu iyi oldu buİnsanlar istiyor ki gidip ekmek alsın bakkaldan
Öyle değil mi Furkan ? Bir telefondan ne bekleyebilirsin internete girmesini fotoğraf çekmesini ağır grafikli oyunları açmasını eee bunların hepsi Iphone yapıyor. Daha ne bekliyorsun o zaman sen bir telefondan onu anlamıyorum hala çok kötü alınmaz diyenler varMuhahha hiç güleceğim yoktu iyi oldu bu![]()
Öyle değil mi Furkan ? Bir telefondan ne bekleyebilirsin internete girmesini fotoğraf çekmesini ağır grafikli oyunları açmasını eee bunların hepsi Iphone yapıyor. Daha ne bekliyorsun o zaman sen bir telefondan onu anlamıyorum hala çok kötü alınmaz diyenler var
Şimdi benim telefonumda göz tarayıcı olsa ne olacak devlet adamı mıyım ayrıca zaten androidde kolay çökertilibilen sistem göz tarayıcı olsa ne olur olmasa ne olurValla imoviede video montajlıyorum inanılmaz birşey yoldayken video montajlıyorum telefon daha ne yapsın bana daha fazla. Kesinlikle haklısın.
Neden ?Şiddetle hayır diyorum ve tavsiye etmiyorum.
Şimdi benim telefonumda göz tarayıcı olsa ne olacak devlet adamı mıyım ayrıca zaten androidde kolay çökertilibilen sistem göz tarayıcı olsa ne olur olmasa ne olur![]()
Yav ben Iphone 7'de bir degisiklik goremedim ki.Neden ?
Bakkala gitmem mi diyor ?
Sizi bir yerden bir yere mi götür müyor ?
Performans yeterli kamera yeterli batarya yeterli tasarım yetersizArkadaşlar iphone 7 nin özelliklerini yeterli buluyor musunuz?
Dışdan bakınca anlaşılmıyor zaten içten bakıcan olayaYav ben Iphone 7'de bir degisiklik goremedim ki.![]()
İçten de boş bir cihazDışdan bakınca anlaşılmıyor zaten içten bakıcan olaya
Aynen öyle.Albenisi yok artık iPhone telefonlarının.Ben 6s kullanan biri olarak, almak için beni çeken bir şey bulamadim
Aynen öyle.Albenisi yok artık iPhone telefonlarının.
6 veya 6s kullandinmida kullaniyormus gibi hissetmiyorum diyosun7 kullanıcısı olarak konuşuyorum kullanmadığınız için giydiriyorsunuz, mat siyah 7 im var ve hiçte öyle 6 veya 6s kullanıyormuş gibi hissetmiyorum, Stereo hoparlör, suya dayanıklılık, performans, batarya, kamera ve tasarımından çok memnunum. Kullanmayan bilmez, 7 adamdır!![]()
6 veya 6s kullandinmida kullaniyormus gibi hissetmiyorum diyosun