Iphone 7

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
7 kullanıcısı olarak konuşuyorum kullanmadığınız için giydiriyorsunuz, mat siyah 7 im var ve hiçte öyle 6 veya 6s kullanıyormuş gibi hissetmiyorum, Stereo hoparlör, suya dayanıklılık, performans, batarya, kamera ve tasarımından çok memnunum. Kullanmayan bilmez, 7 adamdır! :cool:
Tasarım açısından da mı?Neredeyse 6 ve 6s ile aynı tasarım.Önden birebir aynı.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bu tasarım neden bu kadar çok önemli ?
Size performans sağlayacak olan donanımdır.
Tasarım size performans sağlamayacak kullanmayan insanların şu gereksiz gereksiz konuşmaları varya beni bitiriyor resmen.
@FOM bunların sonu ne zaman gelecek sence ?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Tasarım size performans sağlamayacak kullanmayan insanların şu gereksiz gereksiz konuşmaları varya beni bitiriyor resmen.

Aslında şimdi şu firma böyle tasarımı devam ettirdi bu firma böyle yaptı derim çokta kolay fakat gerek yok ben şahsen zaten 6 serisinin tasarımını çok beğeniyorum iyiki de 7 aynı çıktı ve 6s plus kullanıyorum şimdi 7 plusa geçicem tasarım aynı ama benim için çift kamera klsun streo hoparlör ip67 3gb ram birsürü ek özellik var donanım önemli. O tasarıma çok takılanlar gösteriş için telefon isteyenler.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Aslında şimdi şu firma böyle tasarımı devam ettirdi bu firma böyle yaptı derim çokta kolay fakat gerek yok ben şahsen zaten 6 serisinin tasarımını çok beğeniyorum iyiki de 7 aynı çıktı ve 6s plus kullanıyorum şimdi 7 plusa geçicem tasarım aynı ama benim için çift kamera klsun streo hoparlör ip67 3gb ram birsürü ek özellik var donanım önemli. O tasarıma çok takılanlar gösteriş için telefon isteyenler.
Gün geçtikçe daha çok aşık oluyorum telefona farklı farklı özelliklerini keşif ediyorum görüyorum

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Gün geçtikçe daha çok aşık oluyorum telefona farklı farklı özelliklerini keşif ediyorum görüyorum
6s plus'ı aldığımdan beri bende aynı hissiyatı yaşıyorum yani beni yarı yolda bırakmıyor örneğin otonbüsteyim 1 durak sonra inicem vapurun saatlerine bakmam lazım hemen açıp çat çat bakıyorum donma kasma yok yarı ylda bırakmıyor önemli olan bence bu.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
6s plus'ı aldığımdan beri bende aynı hissiyatı yaşıyorum yani beni yarı yolda bırakmıyor örneğin otonbüsteyim 1 durak sonra inicem vapurun saatlerine bakmam lazım hemen açıp çat çat bakıyorum donma kasma yok yarı ylda bırakmıyor önemli olan bence bu.
Aynen öyle Iphone 5 i elime alınca ben bununla nasıl 4 yıl geçirdim diye şaşırıyorum :)

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Bu konu fazla abartiliyor artik.iPhone 7 en guclu donanima sahiptir.Ama 6sten tasarim olarak farki yoktur.Su ve toz gecirmeye garantisi yoktur.Stabilite acisindan iyidir.Samsungun en iyi telefonu s7 edge'dir donanimi iyidir fakat iPhone 7 den biraz dusuktur.Ekrani ppi orani yuksektir.Ekran kalitesi yuksektir.Tasarim olarak buyuk degisiklige gidilmistir falan filan 3000 lira veriyorsunuz aklinizda zaten 2 secenek olucak bu 2 sinden birini alin iste afedersiniz hiz manyagi iseniz iPhone soyle ben telefon alacaksam yanarli donerli olsun diyorsanizda s7 edge alin.Ikiside enfes telefonlardir sizi baya goturur.Mesela ip7 aldiginda niye s7 almadin,s7 aldiginda niye ip7 almadin demez kimse

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ben 6 ve 6s tasarımını sevmiyordum bu kadar basit.Tasarımını beğenmediğim telefon antutudan 180.000 almış umrumda değil günlük kullanımda fark etmeyeceksem neden diğer aralarında 800 tl fark olan Android rakibini almayayım ki.Sen telefonla gta 5 mi oynuyorsun senin için performans neden bu kadar önemli?Uygulamaya 1 saniye geç girmiş ne fark eder?

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Tasarım açısından da mı?Neredeyse 6 ve 6s ile aynı tasarım.Önden birebir aynı.

Orda fark çok var demedim, tasarımından memnun olduğumu söyledim gayet elegant bir cihaz, 6 serisinin tasarımı bencede güzel değildi ama 7 ile gelen renkler ve anten çizgisinin neredeyse kaybolması çok hoş. 7 alınacaksa mutlaka siyah alınmalı.