Özelden fotoğrafını atarım size isterseniz markasınıNerde bulabilirim
Hocam bana da gönderebilir misin? Teşekkür ederimÖzelden fotoğrafını atarım size isterseniz markasını
Tabiki birazdan gönderiyorumHocam bana da gönderebilir misin? Teşekkür ederim
Ön arka ve yanları kaplıyor profesyonel bir marka arkadaşım önermişti . Baya sağlam hissettiriyor ayrıca kenarlarıda kaplıyor. Kılıf taktım kalkıcakmı diye ancak kalkmadı. Sadece ufak baloncuk oldu. Ancak firma 1 ay ücretsiz değişim garantisi veriyor.
tabi gönderinTabiki birazdan gönderiyorum
banada yolllarmısınız?Ön arka ve yanları kaplıyor profesyonel bir marka arkadaşım önermişti . Baya sağlam hissettiriyor ayrıca kenarlarıda kaplıyor. Kılıf taktım kalkıcakmı diye ancak kalkmadı. Sadece ufak baloncuk oldu. Ancak firma 1 ay ücretsiz değişim garantisi veriyor.
Bu temayı ben bir türlüindiremedim nasıl indirdin kardeş kredi kartı denedim innial denedim olmadı![]()
Benimde sabah 7den akşam 4e kadar %1 düşmüş
Bu telefon iphone tema değil [emoji23][emoji23]Bu temayı ben bir türlüindiremedim nasıl indirdin kardeş kredi kartı denedim innial denedim olmadı
Peki bu telefonun burada ne işi var kendi portalında değil ios teması var bire bir samsung tema sitesinde s7 onu yüklemiş sandımBu telefon iphone tema değil [emoji23][emoji23]
Bana geldi daha yapmadim ama.Beyler kasıma girdik benim güncelleme hâlâ gelmedi.
Hangi güncellemeden bahsediyorsun kardeşim? Android 7.0 mı?Beyler kasıma girdik benim güncelleme hâlâ gelmedi.
Öncelikle cihazını rootlamalısın. Rootlama işlemi ise cihazındak knox sayacını arttırır. Bu da garantisinin bozulmasına neden olur. O yüzden garantiyi gözden çıkarmalısın. Gerçi birkaç arkadaş root yapmadan da csc kodunu değiştirdiklerini söylüyor. Linkini verdiğim konuda aradığın cevaplar mevcut. Taklitçi Karşıtı nickli arkadaş cscnin rootlayarak nasıl değiştirildiğini gösteriyor. SammyBoy nickli arkadaş ise rootsuz csc nasıl değişir onu gösteriyor.Eğer tr değilse nasıl tr yapabilirim
Öncelikle cihazını rootlamalısın. Rootlama işlemi ise cihazındak knox sayacını arttırır. Bu da garantisinin bozulmasına neden olur. O yüzden garantiyi gözden çıkarmalısın. Gerçi birkaç arkadaş root yapmadan da csc kodunu değiştirdiklerini söylüyor. Linkini verdiğim konuda aradığın cevaplar mevcut. Taklitçi Karşıtı nickli arkadaş cscnin rootlayarak nasıl değiştirildiğini gösteriyor. SammyBoy nickli arkadaş ise rootsuz csc nasıl değişir onu gösteriyor.
YURTDIŞINDAN ALINAN S7 DE VOLTE VE GIGA 4.5G SORUNU
bu sorunumun çözümünü bilen yokmuarkadaşlar bu telefon rehberimdeki silmek istediğim kişileri kalıcı olarak nasıl silebilirim?gmail de bakıyorum numaralar silinmiş.telefondan da silmek istiyorum fakat salt okunur kişileri silemezsiniz yazıyor.tamamen nasıl silebilirim.çünkü sildiğim kişiler bakıyorum tekrar rehberde gözüküyor
S7 2 2bucuk arasiBeyler kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
S7 2 2bucuk arasi
Çok az değil mi o yaS7 2 2bucuk arasi
Sorunu nasıl ifade edebilirim garanti servisineSizin telefonda sorun var
Evet çok az o yüzden soğudum telefondan servise vereceğimÇok az değil mi o ya
Ben 7 saat gördüğüm oldu
Şarjı aşırı çabuk bitiyor deSorunu nasıl ifade edebilirim garanti servisine
Evet çok çok az.Çok az değil mi o ya
Ben 7 saat gördüğüm oldu
Sizin S7 Edge de hangi koşullarda ne kadar ekran süresi alıyorsunuzE
Evet çok çok az.