Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

emreunal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar bu telefon rehberimdeki silmek istediğim kişileri kalıcı olarak nasıl silebilirim?gmail de bakıyorum numaralar silinmiş.telefondan da silmek istiyorum fakat salt okunur kişileri silemezsiniz yazıyor.tamamen nasıl silebilirim.çünkü sildiğim kişiler bakıyorum tekrar rehberde gözüküyor

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ön arka ve yanları kaplıyor profesyonel bir marka arkadaşım önermişti . Baya sağlam hissettiriyor ayrıca kenarlarıda kaplıyor. Kılıf taktım kalkıcakmı diye ancak kalkmadı. Sadece ufak baloncuk oldu. Ancak firma 1 ay ücretsiz değişim garantisi veriyor.
banada yolllarmısınız?

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
fba5aa1733b06df567d75a771130c4fa.png

Benimde sabah 7den akşam 4e kadar %1 düşmüş
Bu temayı ben bir türlüindiremedim nasıl indirdin kardeş kredi kartı denedim innial denedim olmadı

emreunal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Beyler kasıma girdik benim güncelleme hâlâ gelmedi.

godzila34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer tr değilse nasıl tr yapabilirim
Öncelikle cihazını rootlamalısın. Rootlama işlemi ise cihazındak knox sayacını arttırır. Bu da garantisinin bozulmasına neden olur. O yüzden garantiyi gözden çıkarmalısın. Gerçi birkaç arkadaş root yapmadan da csc kodunu değiştirdiklerini söylüyor. Linkini verdiğim konuda aradığın cevaplar mevcut. Taklitçi Karşıtı nickli arkadaş cscnin rootlayarak nasıl değiştirildiğini gösteriyor. SammyBoy nickli arkadaş ise rootsuz csc nasıl değişir onu gösteriyor.

YURTDIŞINDAN ALINAN S7 DE VOLTE VE GIGA 4.5G SORUNU

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Öncelikle cihazını rootlamalısın. Rootlama işlemi ise cihazındak knox sayacını arttırır. Bu da garantisinin bozulmasına neden olur. O yüzden garantiyi gözden çıkarmalısın. Gerçi birkaç arkadaş root yapmadan da csc kodunu değiştirdiklerini söylüyor. Linkini verdiğim konuda aradığın cevaplar mevcut. Taklitçi Karşıtı nickli arkadaş cscnin rootlayarak nasıl değiştirildiğini gösteriyor. SammyBoy nickli arkadaş ise rootsuz csc nasıl değişir onu gösteriyor.

YURTDIŞINDAN ALINAN S7 DE VOLTE VE GIGA 4.5G SORUNU

Volte falan bozuk çıkmaz inşallah

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar bu telefon rehberimdeki silmek istediğim kişileri kalıcı olarak nasıl silebilirim?gmail de bakıyorum numaralar silinmiş.telefondan da silmek istiyorum fakat salt okunur kişileri silemezsiniz yazıyor.tamamen nasıl silebilirim.çünkü sildiğim kişiler bakıyorum tekrar rehberde gözüküyor
bu sorunumun çözümünü bilen yokmu:(

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Garantiye göndereceğim aldığım firmadan yedek telefon bekliyorum hocam