Bartu Bilgi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 21
Sen olsan ithalatçı garantili alırmıydın s7lerden kronik sorun varmı
Ya hocam bana kalsa yurt dışından getirttiririm pasaporta kaydettiririm kullanırım benim servisle hic isim olmadı Allaha sukur donanimsal birseyden.Ha olmadı bu alırsam Ithalatci alirim yani samsung garantisi icin 300 400 lira daha fazla verecek halim yokSen olsan ithalatçı garantili alırmıydın s7lerden kronik sorun varmı
Batarya kalibrasyonu oyle olmuyor yanlizArkadaşlar s7 ye gelen güncelleme sonrası telefonumu wipe yapıp tekrar kurulumunu yaptım ve bugünkü testimin sonunda neredeyse güncelleştirme öncesi kalan şarjımdan daha iyi durumda olduğunu söyleyebilirim , wipe yapmadan önce kötü durumdaydı tavsiyem batarya sıfıra dayansın kapansın ardından tam şarj yapıp ardından wipe yapın , sanırım batarya kalibrasyonu ile ilgili bir durum var
Guncellemelerden sonra wipe ilaç ilaçkalibrasyon daha ayrıntılı fakat wipe dan sonra tekrar kurulum işe yaramış olabilir
Yeni aldigin cihazda wipe yapmana gerek yok hocam.Wipe nedir nasıl yapılır ?
Ha yok sadece kurulu olan uygulamalar gidiyor galerideki resimler vs duruyor yine wipe yaptiktan sonraİphonedaki gibi yedeklemek gerekiyor galiba yolsa herşey gider
Wipe data factory reset ayni sey hocam recovery de wipe data/factory reset diye yazar zaten. Buda telefon hafizasindaki hicbir dosyayi silmez fakat kullandigin uygulamalari vs siler.Wipe data fotoğraflar gitmez factory gider galiba doğrumuyum
Buyuk ihtimalleÇok sağolun android nougat ile hafıza ksrtını ana hafızayla birleştirmr gelecekmi
Şarjın yüzde 20 lere gelince tekrar atsanaBenimde pil kullanimi.wifi acikken 5 dakikada yuzde 1 sarj gidiyor
tamam atarım .Şarjın yüzde 20 lere gelince tekrar atsana
Ayarlardan ekrana gel orda always on var. Onu açarsan gelir. Temayı da ayarlarda temalar var ordan ayarlıyosun.tamam atarım .
ekran kapalıyken saat nasıl göstrebiliyorduk.telefonu fabrika ayarlarına çevirdiğimden nasıl yapıldığını unuttum.eski kullandığım temayı da bulamıyorum![]()
![]()
Şu anda 94. Sabah ta ss atıp karşılaştırılmasını yaparız[emoji6]
5 dakikada %1 güzel bir değer.Benimde pil kullanimi.wifi acikken 5 dakikada yuzde 1 sarj gidiyor
vodafone için HD arama nasil oluyorOperatör nedir?
yüzde 20 nin altına düştüğünde de böyle devam ederse güzel değer.ama nette video falan açmadım.5 dakikada %1 güzel bir değer.
Hiçbir bilgim yok. Ben Turkcell liyimvodafone için HD arama nasil oluyor
sağol kardeşim. peki güncelleme gelmedi bana neden acabaHiçbir bilgim yok. Ben Turkcell liyim![]()
Manuel olarak denetle. Banada gelmemişti öyle yaptımsağol kardeşim. peki güncelleme gelmedi bana neden acaba
Cihaz Vodafone alım mı?Kaç kere denetledim sabahtan beri ama gelmiyo
Hayir ithalatci garantiliCihaz Vodafone alım mı?