muhammett99
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
Hd arama icin ne yapmamiz lazim
Operatör nedir?Hd arama icin ne yapmamiz lazim
Turk telekomOperatör nedir?
VOLTE yazıp 5555 e mesaj göndererek hd görüşebilirsinTurk telekom
Ayarlardan VoLTE yi açınAktifdir diyor zaten
Oyle bi secenek yokAyarlardan VoLTE yi açın
Oyle bi secenek yok
![]()
![]()
Telefonda daha fazla kısmından ayarlardan açabilirsin[emoji6]
Cihaz yurtdışı alım mı?
EvetCihaz yurtdışı alım mı?
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu uygulama bir harika dostum[emoji6] . Gören edge zannediyor valla[emoji1]
Ivy (Sidebar, Widgets, RSS) - Google Play'de Android Uygulamaları
O zaman olmaz. 4.5G bile olduğuna dua et [emoji1]
Hepsiburada spingenin kırlmaz camı var. Onu al youtube da nasıl yapıstiracaginin videosu var. Ordan bakarak evde kendin yap.Merhaba Arkadaşlar,
S7 edge kullanıcısıyım. Ekranımda herhangi bir koruma yok. Egde ekranlar için kırılmaz koruma var mı piyasada? Telefonu aldığım yerde yoktu alışveriş merkezlerinde kaplıyorlar dediler. Birkaç yere sordum ama bulamadım. Anadolu yakasında bildiğiniz kaplatabileceğim biryer var mıdır? Teşekkürler...
Gold rengi genelde bayan arkadaşlar tercih ediyo. Ama en yakisan rengi siyah benceBu telefonlarda niye gold renk tercih edilmiyor yasilver renk alacaktım ama fiyatı uçmuş
Telefoncuların ellerinde hep gold rengi kalmış
ozman bayanlar s7 edge telefon tercih etmiyor demek ki.Gold rengi genelde bayan arkadaşlar tercih ediyo. Ama en yakisan rengi siyah bence
Benim etrafımdaki bayanlar en kötüsü olsun ikinci el olsun yinede iphone olsun peşinde. Zamlanmış mı yani. Düşmesi lazımdı amaozman bayanlar s7 edge telefon tercih etmiyor demek ki.
bende ilk başta gold alacaktım sonra siyah yada silverde çok düşündüm şuan silver alacağım ama fiyatlar hepsiburada da 2800 tl falan oldu
bende sokakta görüyorum ıphone yada samsung kullananlar çok.ıphone nun arayüzü benimde hoşuma gidiyor.ama tasarımını sevmiyorum. çok kalın telefonlar.mesela 6s plus alacaktım bana telefon takoz gibi geliyor.renk canlılığıda hoşuma girtmiyor ama lg telefonlar gibi.samsung ekran parlaklığı çok canlı gibi.daha önce de samsung alacaktım çok şikayet olduğu için ve özellikle sıfır telefonlarda klonlanma örneğine rastladığımdan almak istememiştim.ıphone telefonlar hakkında pek şikayet duymadım.heralde bunu tercih edenler sağlam ve dayanıklığından dolayı yada sizlerin söylediği gibi kolay kullanımdan dolayı olabilir.ayrıca ıphone telefonlara bakıyorum hemen hemen önceki serilerle aynı tasarımda.kalınlık falanBenim etrafımdaki bayanlar en kötüsü olsun ikinci el olsun yinede iphone olsun peşinde. Zamlanmış mı yani. Düşmesi lazımdı ama