Asus N550JK ses sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenko35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cenko35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar, Asus Laptop kullanıyorum 1 hafta kadar önce extra bir hoparlör satın aldım. Laptopta tek bir ses çıkışı var. Normalde sesle ilgili hiç bir sorun olmamasına rağmen hoparlörü bağladığımda seste cızırtı oluyor. Telefonda ve başka bir bilgisayarda denediğimde böyle bir sorun olmadı. Ayrıca windows 10 un 64 bit sürümünü kullandığımı da belirtmem de fayda var. Sürücülerde de hiç bir sorun yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Merhabalar arkadaşlar, Asus Laptop kullanıyorum 1 hafta kadar önce extra bir hoparlör satın aldım. Laptopta tek bir ses çıkışı var. Normalde sesle ilgili hiç bir sorun olmamasına rağmen hoparlörü bağladığımda seste cızırtı oluyor. Telefonda ve başka bir bilgisayarda denediğimde böyle bir sorun olmadı. Ayrıca windows 10 un 64 bit sürümünü kullandığımı da belirtmem de fayda var. Sürücülerde de hiç bir sorun yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ses sürücülerini kaldırın yeniden yükleyin ve jack giriş tarafını kontrol edin jack ucu tam giriyor mu toz moz var mı diye.

cenko35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ses sürücüsünü kaldırırıp yeniden yüklemeyi denedim olmadı. Eğer ses çıkışında tozlanma olsa asus un verdiği subboufer da çalışmazdı. Ayrıca yeni bir laptop zaten daha bir sene oldu. Anlamadım gitti