iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Düşeceğini düşünüyorum ama yavaş yavaş şimdi 2-3 hafta arasına düşer sonra 1-2 hafta belki o da yani

Evet kesin düşecektir ama yavaş yavaş bu ara olmaz gibi daha erken düşmesi için stoklar gelmemiştir healde

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Evet kesin düşecektir ama yavaş yavaş bu ara olmaz gibi daha erken düşmesi için stoklar gelmemiştir healde
Saçmalık bu biliyor musun furkan sen onca koca şirketsin ve stok sorunu yaşıyorsun bu konuya el atmaları gerek bilerek mi yapıyorlar yoksa onuda anlamadım

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Saçmalık bu biliyor musun furkan sen onca koca şirketsin ve stok sorunu yaşıyorsun bu konuya el atmaları gerek bilerek mi yapıyorlar yoksa onuda anlamadım

Ben şöyle düşünüyorum bence bu politika daha çok talebi arttırmak için

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Ben şöyle düşünüyorum bence bu politika daha çok talebi arttırmak için
Bu şekilde ticart olmaz doğduğumdan beri ticaret yapar babam benden öncede müşteriye yemek yok dememek için çok çabalardı bir tane üç katlı bir tane tek katlı lokantamız var

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bu şekilde ticart olmaz doğduğumdan beri ticaret yapar babam benden öncede müşteriye yemek yok dememek için çok çabalardı bir tane üç katlı bir tane tek katlı lokantamız var

Ama işte global düşünüp bu talebi arttırmaya yönelik olabilir.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
1 3 gün dese nolur suan sipariş için böyle gecerlililik sunsa bile 2 kasım çarşamba elinde olur :(

niye 2 kasımda olsun ki o dedikleri 3 iş günü cihazın sizin elinize geçeceği zamanı anlatıyor stoklara giriş tarihini değil o nedenle şu an an teslimde 3 iş günü deseydi 25 yada 26 sında elinizde olurdu

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
niye 2 kasımda olsun ki o dedikleri 3 iş günü cihazın sizin elinize geçeceği zamanı anlatıyor stoklara giriş tarihini değil o nedenle şu an an teslimde 3 iş günü deseydi 25 yada 26 sında elinizde olurdu
Değil işte 1 3 deyince 2 kasım oluyor bugün için.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İki cevabi var. Ya bilerek yapıyor veya öngörülen stokta yasanan talep patlaması neticesinde matematik hesabi yanlis oldu. Note 7 nin fiyasko olmasi da talepleri arttirdi pek tabi.
İphone 7 de de sorun oldugu haberleri geliyor ama her ne hikmetse samsung kadar olayin uzerine dusulmuyor.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
İki cevabi var. Ya bilerek yapıyor veya öngörülen stokta yasanan talep patlaması neticesinde matematik hesabi yanlis oldu. Note 7 nin fiyasko olmasi da talepleri arttirdi pek tabi.
İphone 7 de de sorun oldugu haberleri geliyor ama her ne hikmetse samsung kadar olayin uzerine dusulmuyor.

Note 7 olayı yüzünden herkes pluslara yöneldi.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

çünkü apple daki sorunlar insan hayatını etkilemiyor ve biraz da uydurma problemler

jet black yüzeyde çıkan problemlerde Apple ı suçlu göremeyiz. Çünkü kullanılan materyal kendi özelliğinden dolayı hassas çok titiz olmayan kişiler hafif çiziği parmak izini takmadan severek kullanıyor. 5 tanede renk seçeneği var kendi düşünce ve yaşayış yapınıza göre seçin diye apple bu malzeme kolay çizilebilir diye uyarısını yaptığı halde insanlar kendini bilmeden tercih ediyorsa bu firmanın suçu olmaz.

32 gb modelin yazma ve okuma hızının düşük olmasına gelirsek ssd teknolojisinde kapasite arttıkça hızda artıyor bu sadece telefon için geçerli bir durum değil adamların piyasada olmayan hiç üretilmemiş bir ssd yi ürettirecek halleri yoktu birde bu okuma yazma hızına gelince sanki hepimiz dakikalarla yarışacak bir tempoda yaşıyoruz.Çokta takmamak lazım aradaki farkı

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Ben pek bi dezavantaj göremedim aslında sizce bu dezavantajlar neler ?

bilinçli olarak araştırma yapan kişi oldukça az çoğu kişi forumlarda ve internet sitelerindeki çoğu bilgiye körü körüne bağlı olabiliyo. çıkan bi haberle 32 gb alacak parası olanlar bile 128 gb a yöneliyo. burda neden bahsedilmiş bu beni nasıl etkiler diye hiç düşünen yok

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
çünkü apple daki sorunlar insan hayatını etkilemiyor ve biraz da uydurma problemler

jet black yüzeyde çıkan problemlerde Apple ı suçlu göremeyiz. Çünkü kullanılan materyal kendi özelliğinden dolayı hassas çok titiz olmayan kişiler hafif çiziği parmak izini takmadan severek kullanıyor. 5 tanede renk seçeneği var kendi düşünce ve yaşayış yapınıza göre seçin diye apple bu malzeme kolay çizilebilir diye uyarısını yaptığı halde insanlar kendini bilmeden tercih ediyorsa bu firmanın suçu olmaz.

32 gb modelin yazma ve okuma hızının düşük olmasına gelirsek ssd teknolojisinde kapasite arttıkça hızda artıyor bu sadece telefon için geçerli bir durum değil adamların piyasada olmayan hiç üretilmemiş bir ssd yi ürettirecek halleri yoktu birde bu okuma yazma hızına gelince sanki hepimiz dakikalarla yarışacak bir tempoda yaşıyoruz.Çokta takmamak lazım aradaki farkı
Yok, benim bahsettigim baska sey. Samsung patlamalardan sonra arastirmayi yapiyoruz diye aciklama yapti, daha nedenini tam olarak ortaya koyamamisti ki once cihazlari degistirdi, sonra satisi durdurdu. Temelinde gerceklik payi illaki vardir . Hicbir sirket milyarlarca dolar kaybedecegini bile bile boyle bir operasyona imza atmaz.

Umarim daha iyi bir note ile doner. Zira nokianin bir zamanlar tekel olmasi gibi applein da tekel olmasini asla istemem. Rekabet biz tuketiciler acisindan iyidir

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Apple hep rekabet içinde kalacak mi 5s geliyor zaten bakalım neler olacak

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Haberiniz olsun cihazlar gerçek optimizasyon ve gücüne iOS 10.1.0 da kavuşacak

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar iPhone'da uygulama önbellekleri nasıl temizlenebiliyor?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Turkcell bu sefer de aralık 21 dedi[emoji34] . Bu gidişle bize htc 10 yolu gözüktü.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Beyler tıslama olayına ne diyorsunuz? Kulağınızı arkaya dayayın,alanlar bir denesin bakalım. Geri dönüş yapın lütfen.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Yaw bu ne sıkıntı :(

Daha once ios kullanmadım hiç bilemiyorum ki 32 gb (27.35 gb) yeter mi bana 10 dk lik bir 4k video 3.5 gb ablamda 6s var facebook belgeler ve veriler 600 mb yazıyor instagrami geri kalır yani yok 9 ay oldu alali kafa karıştırıcı ne yapayım bilemedim 32 gb plus mat var suan almak istiyorum ekim gitmyor @mrjokes @Apocalypse_ @FOM @MrSmoke

Ablam surekli boşaltmak için bir şeyler yapıyor 16 gb onun ki oyun oynamıyor bir de doğru düzgün video çekmez

Ben ınstagrama takip ettiğim sayfalardan foto video indiriyorum saklıyorum lazım oluyor sıklıkla

Hele ki su 4k sınırsız çekimi cezbediyor çok video çekerim

Acayip derecede foto

Şimdi mesele su 32 alsam bana 800 lira kalıyor biraz beklesem ya da zorlasam orta halli bir pc toplarim depolama için de kullanırım

Değerlendirin bir bakalım bana yardım edin

Heves kalmadı telefonu alacak