- Konuyu başlatan
Kaliteside öyle
LG G5 çift kamerayla falan geldi güzel olabilirdi ama o tasarım çok kötü
LG G5 çift kamerayla falan geldi güzel olabilirdi ama o tasarım çok kötü
Aynen Artık LG lerden o kadar sorun duyuyorum okuyorum ki V20 nin ses kalitesi falan hoşuma gitmesine rağmen almaya cesaret edebileceğimi sanmıyorumKaliteside öyle
Aynen Artık LG lerden o kadar sorun duyuyorum okuyorum ki V20 nin ses kalitesi falan hoşuma gitmesine rağmen almaya cesaret edebileceğimi sanmıyorum
Samsung s6 paralel ithalat 1600 tl..Belki ayri sd kart ve kolay cikan pili yok ama alet notbuktan hizli calisiyor.
Hocam G4 sahipleri başta olmak üzere hepimizin bilmesi gereken haklarımızdan bahseden bu linkteki bilgileri bilmekte fayda var, herkese lazım olabilecek şeyler. lg g4 .g4 fiyaskosundan sonra lg yi önermiyorum kimseye. g4 aldım saatli bomba gibi ne zaman bozulacak diye bekliyorum.
32 gb lik hafızayı kullanmıyorum herşeyi sd karta atıyorum bozulur da dosyalarım kalır diye.
1500 tl altında pil dışında gm5 oldukça iyi bir seçim.
pili iyi gitsin diyenler samsung j7 2016 modeline bakabilirler. kamerası da fena değil f 1.9
1000 lira bütçeyle Lenovo k5 note alınabilir.. 3500 mah bataryası var.
Ve tabi gm5 plus alınabilir..
Ama ben k5 note'u tercih ederdim..
s6 edge1500-2000 arası ne alınır? iphone önermeyin 5.3 inch altı olmasın. Ekran kasa oranı da iyi olsun.
1500-2000 arası ne alınır? iphone önermeyin 5.3 inch altı olmasın. Ekran kasa oranı da iyi olsun.
Konu güzel bu işte yeni olan arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşünüyorum ama konu ios olduğunda eski cihazlara Apple'ın neler yaptığını biliyoruz hani 700-1000'e iPhone çokta mantıklı olmayabilir![]()
Hiking A15 için infarmasyon verebilecek arkadaşlar varmı.. Şirket hattı için düşünüyorum.. Tavsiye edermisiniz.?
Bu seferde destek kesilecek whatsapp bile kuramayacaklar.Güncelleme yüklenmezse sorun yok eski iphonelerde
Bu seferde destek kesilecek whatsapp bile kuramayacaklar.![]()
Buraya sony xperia xz yi de ekleyelim. O da gayet güzel bi telefon olmuş
Hayırlı olsun güle güle kullanBu arada iphone 7 128gb aldım
hayırlı olsun hangi cihazdan geçiş yaptınızBu arada iphone 7 128gb aldım
Kötü?2799 tl fiyata verilen cihazların neredeyse hepsi bir aşağı bir yukarı aynı performansı veriyorlar.Yoksa 2799 tl fiyatla sd830 vermiyorlar.Fiyatına göre performansı kötü
Hayırlı olsun güle güle kullan![]()
hayırlı olsun hangi cihazdan geçiş yaptınız
bende 7 plus 128 gb gold bekliyorum bakalım...