- Konuyu başlatan
byblt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 43
Güncel
huawei p91500-2000 arası ne alınır? iphone önermeyin 5.3 inch altı olmasın. Ekran kasa oranı da iyi olsun.
Hacı elini vicdanına koy. I7 eleştir ama 5 para etmez gm5 plus daha iyi dersen adama gülerler.iphone 7 tırt gerçekten 5 para etmez kullanıyorum ama gm5plus ondan iyi diyebilirim
Hacı elini vicdanına koy. I7 eleştir ama 5 para etmez gm5 plus daha iyi dersen adama gülerler.
Aynen benim arkadaş kullanıyor gerçi kendisi sadece sosyal medyacı ama sıkıntı olmuyor,bana diyor şarjı 10 numere 5 yıldız gidiyor ben de dedim Usb type-C var olsun o kadar,mesela ben bir telefonu alırken özelliklerine bakarım öyle bakmam f/p amanın görüntü amanın kamera amanın Hd ekran nasılsa aldığım zaman ekran ışığını kısacaksın.Gm5plus iphone 7 den çok çok iyi diyorum ister inan ister inanma ama gerçekten 7 den iyi
Yılın yorumu seçiyorum helal olsun 1000 TL değerindeki telefon ile 3000 TL değerindeki telefonu bir tutuyorsunGm5plus iphone 7 den çok çok iyi diyorum ister inan ister inanma ama gerçekten 7 den iyi
Hayırlı olsun, rengide gayet şık.Kesinlikle bu Reeder P10se gelir gelmez aldım Reeder son zamanların en iyi telefonlarını üretiyor fiyatı 899 TL telefonda 3 gb ram var metal şık tasarımı ve gorilla glass dediğimiz en iyi ekran malzemesini kullanıyor. Eğer bu fiyatta iyi bir telefon alacaksanız bu telefon reeder P10se olmadı
Evet bu bir gerçek. Testlerde A10 fusion, Snapdragon 820 den daha iyi. Fakat işin garip tarafı Apple elindeki bu güçlü işlemciyi yoracak 2k ekrana geçmeyi aklından bile geçirmiyor. Biliyor ki 2k ekrana geçseler ona göre oyunlar ve uygulamalar kullanacak kullanıcılar yüzünden o dillere destan yazılım stabilitesine gölge düşebilir. 2015 çıkışlı Lg G4'ün Snapdragon 808'le 2k ekranla piyasada olduğu bir piyasada sen 1 sene sonra 1080x1920 (FHD) piyasaya çık. İşlemcin gücüyle övündüğün halde onu biraz zorlamayacaksan ben bu böbürlenmeden ne anladım? Misal elimin altında Ferrari olacak ve diyecekler ki 120 km'yi geçme sorunsuz 3-4 sene kullanırsın diyecekler! Pehh...
Çöp cihaz700 ile 1000 lira arasinda alinacak cihazlar icinde suanda reederin uretmis oldugu p10se modeli var 899 lira. fiyatina gore 3gb ram 16 gb hafiza 5 inc ekran amoled hd gorilla glass mevcuttur. biraz daha cikarsaniz p10 alabilirsiniz kullandgm icin biliyrm servis konusunda da bi sikinti yasamadim siz de yasamazsiniz.
Çöp cihazKesinlikle P10s şuan amiral gemisi olarak tercih edilebilecek yegane cihazdır .
Çöp cihazlar düşük seviyenin en iyisi mi dur hele orda gm5 plus var saf androidli p9 lite gibi telefonlar varBen de Reeder in p10s ini önerebilirim telefonda yok yok performans bakımından yanına gelecek o fiyata telefon tanımıyorum kullandıkça da bu telefon önerilir abi çok iyi telefon. Alt segmentte de p10 ve p10se si var düşük bütçenin en iyi telefonu
Hahaha 100 tl daha verip(ki 900e gm5 plus bulursun) saf androidli çatur çutur güncelleme alan kamerası iyi gm5 plus lamak varken niye bu ÇÖP cihazı alayım söylesene bir banaKesinlikle bu Reeder P10se gelir gelmez aldım Reeder son zamanların en iyi telefonlarını üretiyor fiyatı 899 TL telefonda 3 gb ram var metal şık tasarımı ve gorilla glass dediğimiz en iyi ekran malzemesini kullanıyor. Eğer bu fiyatta iyi bir telefon alacaksanız bu telefon reeder P10se olmadı
Yav he he kafa tutarmış mantıklı düşünebiliyor musunuz siz 1800-1750 tlye snapdragon 820li ekranı koskoca LGnin 2k paneli kamerası lgnin kamerası olan G5 varken ben niye 1600e reeder p10s alayım hayatımda nerdeyse hiç bir işe yaramayack tasarım için gidip snapdragon 820yi mi bırakayım oldu canımshiftdelete in kendisininde inceleyip cok begendigi benim de kullandigim esime dostuma da tavsiye ettigim reeder p10 veya p10s modellerini herkese tavsiye ediyorum kasa saglamligi ekran kalitesi kamerasi performansi amiral gemilerine kafa tutar fiyatıda makul. markacılık yapmayalım kaliteli telefonu ucuz fiyata alalim varsin arkasinda reeder yazsin hem bence yenilikci bir firma adamlar anket yapiyor bir sonraki modelde ne gibi ozellikler istersiniz diye yeni modeli ona gore cikariyor hangi firma yapiyor bunu?
Ben 2K ekranı örnek olsun diye vermiştim. Misal android cihazlar 1080x1920 (FHD) ekran varken de Apple 640x1136 ekranla piyasadaydı. Kısacası işlemcisini yormuyor. Yormadığı içinde sistem stabilitesi daha iyi oluyor. (ben 2k ekran koysalar çalışmaz falan demiyorum, sadece sistem stabilitesi düşer diyorum)Bu 2k takıntınızı anlamış değilim nolacak 2k olunca merak ediyorum,android kullanıcısıyım fakat o işlemciye 2k koysalar yine yazılımda sıkıntı yaşamaz.
Ayrıca iphone un ekranı 1080p olmasına rağmen 1080p üzeri bi deneyim sunuyor ama herkesin düşüncesi farklı tabi ben 10,000 tlde versem 2k arayacağımı sanmıyorum.
Ben 2K ekranı örnek olsun diye vermiştim. Misal android cihazlar 1080x1920 (FHD) ekran varken de Apple 640x1136 ekranla piyasadaydı. Kısacası işlemcisini yormuyor. Yormadığı içinde sistem stabilitesi daha iyi oluyor. (ben 2k ekran koysalar çalışmaz falan demiyorum, sadece sistem stabilitesi düşer diyorum)