Son günlerde alınabilecek telefonlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byblt

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Güncel

byblt

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Güncel

rnbzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony xz nin fiyatı düşebilir.. bence ilk tercihin bu olsun.. zaten düşmüşü var deyip note 5 alabilirsin..

byblt

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Gm5plus Sony E5 İphone 7 :)

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
iPhone 5,5s,6 bu saatten sonra alınmaz piyasadan kalkması lazım

byblt

Asistan
Reaksiyon puanı
43
iphone 7 tırt gerçekten 5 para etmez kullanıyorum ama gm5plus ondan iyi diyebilirim

byblt

Asistan
Reaksiyon puanı
43

Ekli dosyalar

• f1692718-d1bd-4a04-8d7d-d35d24eb2356.jpg
    f1692718-d1bd-4a04-8d7d-d35d24eb2356.jpg
    148.8 KB · Görüntüleme: 399

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Gm5plus iphone 7 den çok çok iyi diyorum ister inan ister inanma ama gerçekten 7 den iyi
Aynen benim arkadaş kullanıyor gerçi kendisi sadece sosyal medyacı ama sıkıntı olmuyor,bana diyor şarjı 10 numere 5 yıldız gidiyor ben de dedim Usb type-C var olsun o kadar,mesela ben bir telefonu alırken özelliklerine bakarım öyle bakmam f/p amanın görüntü amanın kamera amanın Hd ekran nasılsa aldığım zaman ekran ışığını kısacaksın.:D:cool:

snrclktrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle P10s şuan amiral gemisi olarak tercih edilebilecek yegane cihazdır .

Serdar1111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
700 ile 1000 lira arasinda alinacak cihazlar icinde suanda reederin uretmis oldugu p10se modeli var 899 lira. fiyatina gore 3gb ram 16 gb hafiza 5 inc ekran amoled hd gorilla glass mevcuttur. biraz daha cikarsaniz p10 alabilirsiniz kullandgm icin biliyrm servis konusunda da bi sikinti yasamadim siz de yasamazsiniz.

922/fatma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle bu Reeder P10se gelir gelmez aldım Reeder son zamanların en iyi telefonlarını üretiyor fiyatı 899 TL telefonda 3 gb ram var metal şık tasarımı ve gorilla glass dediğimiz en iyi ekran malzemesini kullanıyor. Eğer bu fiyatta iyi bir telefon alacaksanız bu telefon reeder P10se olmadı

Ekli dosyalar

• IMG_2371.JPG
    IMG_2371.JPG
    649.9 KB · Görüntüleme: 760
  • IMG_2372.JPG
    IMG_2372.JPG
    67.4 KB · Görüntüleme: 675

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,272
Kesinlikle bu Reeder P10se gelir gelmez aldım Reeder son zamanların en iyi telefonlarını üretiyor fiyatı 899 TL telefonda 3 gb ram var metal şık tasarımı ve gorilla glass dediğimiz en iyi ekran malzemesini kullanıyor. Eğer bu fiyatta iyi bir telefon alacaksanız bu telefon reeder P10se olmadı
Hayırlı olsun, rengide gayet şık. :)

Ykpinc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de Reeder in p10s ini önerebilirim telefonda yok yok performans bakımından yanına gelecek o fiyata telefon tanımıyorum kullandıkça da bu telefon önerilir abi çok iyi telefon. Alt segmentte de p10 ve p10se si var düşük bütçenin en iyi telefonu

adriyin97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Evet bu bir gerçek. Testlerde A10 fusion, Snapdragon 820 den daha iyi. Fakat işin garip tarafı Apple elindeki bu güçlü işlemciyi yoracak 2k ekrana geçmeyi aklından bile geçirmiyor. Biliyor ki 2k ekrana geçseler ona göre oyunlar ve uygulamalar kullanacak kullanıcılar yüzünden o dillere destan yazılım stabilitesine gölge düşebilir. 2015 çıkışlı Lg G4'ün Snapdragon 808'le 2k ekranla piyasada olduğu bir piyasada sen 1 sene sonra 1080x1920 (FHD) piyasaya çık. İşlemcin gücüyle övündüğün halde onu biraz zorlamayacaksan ben bu böbürlenmeden ne anladım? Misal elimin altında Ferrari olacak ve diyecekler ki 120 km'yi geçme sorunsuz 3-4 sene kullanırsın diyecekler! Pehh...

Bu 2k takıntınızı anlamış değilim nolacak 2k olunca merak ediyorum,android kullanıcısıyım fakat o işlemciye 2k koysalar yine yazılımda sıkıntı yaşamaz.
Ayrıca iphone un ekranı 1080p olmasına rağmen 1080p üzeri bi deneyim sunuyor ama herkesin düşüncesi farklı tabi ben 10,000 tlde versem 2k arayacağımı sanmıyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
700 ile 1000 lira arasinda alinacak cihazlar icinde suanda reederin uretmis oldugu p10se modeli var 899 lira. fiyatina gore 3gb ram 16 gb hafiza 5 inc ekran amoled hd gorilla glass mevcuttur. biraz daha cikarsaniz p10 alabilirsiniz kullandgm icin biliyrm servis konusunda da bi sikinti yasamadim siz de yasamazsiniz.
Çöp cihaz
Kesinlikle P10s şuan amiral gemisi olarak tercih edilebilecek yegane cihazdır .
Çöp cihaz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben de Reeder in p10s ini önerebilirim telefonda yok yok performans bakımından yanına gelecek o fiyata telefon tanımıyorum kullandıkça da bu telefon önerilir abi çok iyi telefon. Alt segmentte de p10 ve p10se si var düşük bütçenin en iyi telefonu
Çöp cihazlar düşük seviyenin en iyisi mi dur hele orda gm5 plus var saf androidli p9 lite gibi telefonlar var

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hahaha 100 tl daha verip(ki 900e gm5 plus bulursun) saf androidli çatur çutur güncelleme alan kamerası iyi gm5 plus lamak varken niye bu ÇÖP cihazı alayım söylesene bir bana
Reeder gene basmış forumu rezil cihazlar üretiyorsunuz anlayın Allahım birde Reeder p10s'e 1600 tl istemek yok mu

ihach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shiftdelete in kendisininde inceleyip cok begendigi benim de kullandigim esime dostuma da tavsiye ettigim reeder p10 veya p10s modellerini herkese tavsiye ediyorum kasa saglamligi ekran kalitesi kamerasi performansi amiral gemilerine kafa tutar fiyatıda makul. markacılık yapmayalım kaliteli telefonu ucuz fiyata alalim varsin arkasinda reeder yazsin hem bence yenilikci bir firma adamlar anket yapiyor bir sonraki modelde ne gibi ozellikler istersiniz diye yeni modeli ona gore cikariyor hangi firma yapiyor bunu?

M

Murat Burç

SDN Okuru
shiftdelete in kendisininde inceleyip cok begendigi benim de kullandigim esime dostuma da tavsiye ettigim reeder p10 veya p10s modellerini herkese tavsiye ediyorum kasa saglamligi ekran kalitesi kamerasi performansi amiral gemilerine kafa tutar fiyatıda makul. markacılık yapmayalım kaliteli telefonu ucuz fiyata alalim varsin arkasinda reeder yazsin hem bence yenilikci bir firma adamlar anket yapiyor bir sonraki modelde ne gibi ozellikler istersiniz diye yeni modeli ona gore cikariyor hangi firma yapiyor bunu?
Yav he he kafa tutarmış mantıklı düşünebiliyor musunuz siz 1800-1750 tlye snapdragon 820li ekranı koskoca LGnin 2k paneli kamerası lgnin kamerası olan G5 varken ben niye 1600e reeder p10s alayım hayatımda nerdeyse hiç bir işe yaramayack tasarım için gidip snapdragon 820yi mi bırakayım oldu canım
Onu geçtim ekran kalitesi kamera performansı amiral gemilerine kafa tutuyor diyor
Hangi amiral gemisi o s4 mü yoksa note 3 mü g3 mü hangisi
İki dk gidin g4ün note 4 ün note 5 in 6s in kamerasına bakın bir gerçek amiral gemisi bunlar
Hayır onu geçtim gerizekalı ben mal gibi size cevap veriyorum ona şaşırıyorum.
Pazarlayacaksanız adam gibi pazarlayın şu fiyatı 1600tlye cihaz satıyorsunuz yok uygun muş yok şuymuş buymuş Arkadaş anlatamıyorum herale 1300e 820li mi 5 1800e G5 var G5 diyorum bak G5 var bu ülkede dünyanın ikinci en büyük televizyon üreticisinin telefonun ekranı ile mi boy olçüşecek yılladrdır kamera geçmişi olan şirketle mi boy ölçüşecek yoksa android pazaranda nerdeyse tüm amiral gemilerine satış yapan qualcoomun en üst serviye işlemcisi 820 ile mi boy ölçüşecek tutturmuşnuz kasa sağlamlığı kasa sağlamlığı ne kasa sağlamlığıymış arkadaş vay be
820yi bırakacak kadar sağlam demekki
Tekrar söylüyorum bir şey pazarlayacaksınız adam gibi pazarlayın

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Bu 2k takıntınızı anlamış değilim nolacak 2k olunca merak ediyorum,android kullanıcısıyım fakat o işlemciye 2k koysalar yine yazılımda sıkıntı yaşamaz.
Ayrıca iphone un ekranı 1080p olmasına rağmen 1080p üzeri bi deneyim sunuyor ama herkesin düşüncesi farklı tabi ben 10,000 tlde versem 2k arayacağımı sanmıyorum.
Ben 2K ekranı örnek olsun diye vermiştim. Misal android cihazlar 1080x1920 (FHD) ekran varken de Apple 640x1136 ekranla piyasadaydı. Kısacası işlemcisini yormuyor. Yormadığı içinde sistem stabilitesi daha iyi oluyor. (ben 2k ekran koysalar çalışmaz falan demiyorum, sadece sistem stabilitesi düşer diyorum)

adriyin97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ben 2K ekranı örnek olsun diye vermiştim. Misal android cihazlar 1080x1920 (FHD) ekran varken de Apple 640x1136 ekranla piyasadaydı. Kısacası işlemcisini yormuyor. Yormadığı içinde sistem stabilitesi daha iyi oluyor. (ben 2k ekran koysalar çalışmaz falan demiyorum, sadece sistem stabilitesi düşer diyorum)

iphone'un o konuda bi sıkıntısı var ya küçük telefonlar hala 720p civarı bi ekranla geliyor bunu çözmesi lazım o kadar f/p ürünü olsa uyun fiyatlı koy 720p devam et dicemde neyin kafasını yaşıyolar anlamadım :D