iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evrenos16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Linkte de yazdığı gibi orda ki fotoğrafta ki gibi elektrik aksamı içermeyen sadece priz ucunu çeviren basit bi aparatla amerikan adaptörü kullanıyorum. Yazıda ki olay aynen doğrudur di mi? Arkadaşımın ülkemizde kullanılan orj. Apple adaptörü ile karşılaştırdım tüm sayısal veriler aynı. İkisi de 100-240v 50-60 h 0,15A 5-1w

Son düzenleyen moderatör:

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
daha öncede jet black renginin birçok problem yaratacağını söylemiştim.Hatta jelatin takmanında risk içerebileceğini söylemiştim. Jet-black diye havalı bir ismi olduğuna bakmayın bildiğiniz piano black yüzey demiştim. Özel mesajla "bişey olmaz komple kaplayan jelatinlerle risk azalır" cümlesine benzeyen sözler söyleyen arkadaşlar oldu.

Jet black rengi ile ilgili meydana gelen problemlerden ötürü ; iphone 7 yada 7 plus alacak arkadaşlar varsa yol yakınken jet black konusunda tekrar öneride bulunmak istedim.

Bu arada apple bu rengi çıkarmamalıydı diye eleştirebiliriz.Ama oldukça yersiz bir eleştiri olur. Sonuçta seçme özgürlüğü bize ait. Bu sorunlar ön görülüp almaktan vazgeçilseydi zaten üretimi yavaşlatılır yada durdurulurdu. Eleştireceğimiz nokta belki şu olur "jet black rengine neden o yazılar yazıldı ?" ki onu desek bile bu jet black yüzeylerde, bu yazı soyulma problemi yaşanmasa bile uzun süre jelatinle kullanırsanız jelatini çıkardığınızda ince düz çizgi halinde su lekesi gibi görünen kalıcı izler kalabiliyor.
Zaten bu yüzey yıllardır birçok yerde kullanılıyor ve alan kişiler sonradan da pek de memnun olmuyor özellikle biraz titiz olanlar. Laptoplarda 2-3 yıl öncesine kadar baya bi yaygındı. Şimdilerde de var ama oldukça az hatta yakın zamanda pek görmedim demekki yavaş yavaş o alanda o kaplamadan vazgeçilmiş. Araç ön konsollarında ve araç cd çalarlarında da kullanılan bir kaplama şeklidir.Daha birçok alanda da var.

Hatta size kendi hayatımdan iki örnek veriyim. İnternette başka şeyler anlatanlar da olmuştur.Bir arkadaşımın aracının ön konsolunun bazı kısımları ve aracın teyp i bu tür bir kaplamaydı. Araç yeni olduğu için üzerinde koruma jelatini vardı. O da yeni diye sökmüyordu yani kendiliğinden sökülen kadar dursun diyodu. Tabi zamanla artık jelatinin kenarları kalkmaya başladı hafif hafif çıkıyordu. Sonradan tamamen çıkarttık tabi bi baktık üst kısmında garip bi iz kalmıştı. Bir zamanlar aldığım laptobun ekranının kenarındaki çerçevelerde piano black yüzeyi vardı.Çizilmesin diye kaliteli bir jelatinle kaplatmıştım.Aylar sonra bir çıkardım ki üst kısmında yine su lekesi gibi bir iz oluştu.

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar merhaba , bu hafta telefon alacağım ama s7 edge ve iphone 7 32gb arasında kaldım, duyduğuma göre iphone 7 32 içindeki hddnin yazma ve okuma hızı çok düşük 128 e göre bu sorun yaratırmı bide allah aşkına 750p ekranda youtubeda video izlerken rahatsız olmuyormusunuz bunu merak ediyorum, iphone 7si olanlar cevaplarsa çok sevinirim çünkü en yakın rakibi 1440p displaye sahip ve bu çok ilgi çekici ?
İphone 7 depolama hızları konusunda sorun yok günlük hayatta hissetmesin 720p ekran evet düşük çözünürlük ama apple ekran çok kalite 720p demiyorsun

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
7 plus isteyenler Şişli astoria alışveriş merkezinin vatanda 3 adet var dolusuylada i7

Yagizzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonu aldım gangstar 4 asphalt8 fifa16 indirdim ara ara (gangstarda daha fazla) kadıyo beyler ne yapmalıyım yoksa tel yeni güncellemelerle geçer mi?

Evrenos16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tekrarlıyorum.

Emin olmak için soruyorum. iPhone Şarj Cihazı İçin Amerikan Priz Çevirici - iPhone ve iPad Türkiye

Linkte de yazdığı gibi orda ki fotoğrafta ki gibi elektrik aksamı içermeyen sadece priz ucunu çeviren basit bi aparatla amerikan adaptörü kullanıyorum. Yazıda ki olay aynen doğrudur di mi? Arkadaşımın ülkemizde kullanılan orj. Apple adaptörü ile karşılaştırdım tüm sayısal veriler aynı. İkisi de 100-240v 50-60 h 0,15A 5-1w

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Kardeşim ismin neydi unuttum kusura bakma söylersen iyi olur :)

Ya 5 gün oldu be kardeşim şimdiye kadar çinden gelirdi bu alet az önce aradım gelince arayacağım seni dedi

Bıktım be kardeşim beklemekten

başka bayilere git bu bayi beni oyaladı o yüzden size geldim diyede özellikle belirt

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Beyler bu konuyu biliyorum normalde şu hız muhabbetini ama sorayım yinede 7 32 demi yoksa 7 plus 32 demi hız düşmesi var.İkisindedemi yoksa

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Genelde sipariş verenleri değil hazır trink parası olan müşteriyi seçiyorlar adam kutulu varmı diyor adamda var diyor parayla alıp götürüyor sen nasıl olsa önsipariş vererek almışsın yani işin bitmiş niye seninkini hemen göndersin ki o mantıkta gidiyorlar

operatörler trink para veren müşteriyide sevmezler emin olun onlar için önemli olan kontratlı almanız

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İphone 7 plus var bende şu ana kadar 2 kere yaşadım acaba sizde de oldu mu diye sormak istedim. Kamera açılırken takılı kalıyo bi daha kapatıp açınca düzeliyo sizde de oldu mu hiç ?

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
İphone 7 plus var bende şu ana kadar 2 kere yaşadım acaba sizde de oldu mu diye sormak istedim. Kamera açılırken takılı kalıyo bi daha kapatıp açınca düzeliyo sizde de oldu mu hiç ?
Bende oluyor her açtımda güncellemeyle geçer

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Oyunda kasma ve kamera takılma sorunları yaşayanlar olmuş bunlar eminim güncellemeler ile düzelecektir.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar İphone 5 ten İphone 7 Plus 128Gb Siyah modeliyle aranızdayım şükürler olsun kavuştuk.Alanlara da hayırlı olsun ,bekleyenlere Allah sabır versin:)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar İphone 5 ten İphone 7 Plus 128Gb Siyah modeliyle aranızdayım şükürler olsun kavuştuk.Alanlara da hayırlı olsun ,bekleyenlere Allah sabır versin:)
hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

hlc.emine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Eski iphoneculardanım aslında ama değişiklik olsun dedim lg g2 aldım 3 sene önce hakkını yememek lazım güzel telefondu kendisi ama bi İphone değildi elbet :) 14 ekimde aldım 7 plus 128 gb gece 4:30 da sipariş verdim 15 ekimde elimdeydi Rose gold aldım spigen jet black slim kılıf taktım on numara oldu. Jet black almak isteyipte çizilmesinden korkan ve alamayan arkadaşlara tavsiye ederim bu yöntemi