iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bence ara apple kutusunu yurtiçi var mı de kapıda ödemeyle al gitsin

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Iphone 7 hevesim fazlasıyla artık bitti teknosa vatan türkcell üçünden de yıldım artık bir telefonu getirmediler vazgeçtim almaktan 5 gündür beklemekten bıktım.
@FOM

Iphone 5 ile devam edeceğim
Turkcell musteri hizmetlerini arayarak cihaz tedarik departmanina baglanmak istiyorum deyin. Baglandiktan sonra da stok durumunu vs sorarak siparisinizi verin. 5s bir ara indirim uzerine indirim gormustu turkcellde, hicbir yerde bulamayinca bu yontemi denemistim. 36 saatte ostimdeki depoya gonderdiler ve ben de depodan almistim.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Cuma da yarın gelecek diyecekler istemiyorum ya insanda heves bırakmadılar. Türkcell müşteri hizmetlerini arayıp ana bacı sövdüm

Goldmu yok diyorlar 128gb mı kadın sana geldi paketliyoruz dememişmiydi. Bunu söyleseydin.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Apple kutusunu aradım 256 gb yurtici mat 4900 diyor :)

Başka yurtici ürünü o yok

Yurdisi kayıt ile 128lik 3850 +370

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Cuma da yarın gelecek diyecekler istemiyorum ya insanda heves bırakmadılar. Türkcell müşteri hizmetlerini arayıp ana bacı sövdüm
Genelde sipariş verenleri değil hazır trink parası olan müşteriyi seçiyorlar adam kutulu varmı diyor adamda var diyor parayla alıp götürüyor sen nasıl olsa önsipariş vererek almışsın yani işin bitmiş niye seninkini hemen göndersin ki o mantıkta gidiyorlar

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Bugün maltepe park da Teknosa da telefonu inceleme imkanı buldum. Açıkcası simsiyah modelinden soğudum , telefon bir çok kişinin elinden geçtiği için parlaklığı azalmış ve çizilmişdi. Mat siyah modeli daha hoşuma gitti, birde gri modelini inceledim güzel renk hoş görünüyor ancak üst ve alttaki anten çizgileri beni soğuttu. Büyük ihtimalle plus mat siyah alacağım.
Kamerada çekimlerini beğendim, ancak 2 optik zoom da görüntü kalitesi fazla düşüyor.
Müzik ve oyunlarda ses kalitesini çok hissedemedim ama ortam sessiz değildi o nedenle olabilir.
Ve yeni home tuşu tek kelime ile harika olmuş, çok beğendim. Farkettim ki biz home tuşunu bozabilmek için ne kadar kuvvetli basıyormuşuz.

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Birde Maltepe park Carrefour girişinde telefonlara üç boyutlu kaplama yaptırılabiliyor. iPhone 7 için 89 tl , iPhone 7 plus için 99 tl alıyorlarmış.

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Spingen den soledigim kılıfta geldi alıcak arkadasla icin telefonu cok güzel sarıyo ve elde güzel bir his veriyo

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
10 Gün önce mediamarkta ödeme yaptım ve 7plus sipariş ettim fakat halen bi haber yok,ne gariptirki ödemesini yaptığım cihazı
internet sitelerinden satışını yapıyorlar,az önce müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım ama havamı aldım.Benim anlamadığım olay parasını veren ve bekleyen müşteri varken neden cihazları yeni müşterilere satmaya çalışıyorlar bu ticaret ahlakına aykırı bir durum bence.Bir daha ne ön sipariş veririm nede mediamarkttan alışveriş yaparım.

7 plus kaç gb ve hangi renk almıştınız

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
128 7 Almaya karar verdim. 32 Gb ler kuşkulandırdı beni.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Zaten 128gb olanına rahâbet çok fazla
ben daha çok iphone olsun çamurdan olsun 32gb olsun diyen var sanıyodum yani o şekilde alan ama hazır iphone alıyoz iyisini alalım diymuş millet ve 128 tercih ediyor

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
ben daha çok iphone olsun çamurdan olsun 32gb olsun diyen var sanıyodum yani o şekilde alan ama hazır iphone alıyoz iyisini alalım diymuş millet ve 128 tercih ediyor

32 lerde testler düşük sonuç veriyor ondandır.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
bende cayacam şimdi 32 den
sadece disk yazma hızı ile alakalı değilmi oyunu oynamayı falan etkilermi ki bu veya sayfa geçişlerinde donma vs. açıkçası ben sanmıyorum

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Hic sanmiyorum. Daha cok elma olsun diyenler ve parasi bol olanlarin isi. Note 7de cuvallayinca, 3600 tlsini alan solugu apple storeda aliyor.

Sokaktaki sari cizmeli memet aganin islemci ve nand flash yongasinin hangi kapasitede saniyede kac mb aktarim hizi yapabildigi ile ilgilendigini sanmiyorum

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Artık o kesim azaldı insanlar bi ürüne bu denli para verecek olunca iyice araştırmaya başladı herkes.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Cumaya kadar sabredicem bakalım
Stoklar tum dunyada boyle. Note 7 faciasi applea tarihinin karini yaptiracak.

Kotu haberi veriyorum: ( tabi samsungcular icin iyi senin icin kotu) note 7 icin ucret iadeleri baslamis. Turuncu sitede paralari yatmaya baslayacak olanlarin sayisi bir hayli fazla. Haftaya pazartesinden itibaren ucretler hesaplarina yollanacak ve hemen herkes solugu apple storeda alacagini ve bir daha samsunga bulasmayacagini söylüyor.

Üzgünüm kardes :( ama musteri hizmetleri araciligiyla cihaz tedarik departmanina baglanip siparis vermeyi dene Mutlaka ;)

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Nakit ile almaya kalksan satmazlar kontratlı almaya kalksan stok yok. E bu vatandaş ne yapacak.
Vatandaşa zarar vermek nasıl olsun nasıl olursa olsun politikası içindeler bugün tutktelekoma yine gittim bugün de stok yok umudumu kaybetmeden her gün 2 3 kez ariyorum @Apocalypse_