bthndmrc
Asistan
valla benimde cumartesiye ertelendi sabrın sonu selamettir abiBabam mağazaya gitti cuma günü geleceğini söylemişler. Bu kadarda şerefsizlik üç kağıtçılık olmaz arkadaş
valla benimde cumartesiye ertelendi sabrın sonu selamettir abiBabam mağazaya gitti cuma günü geleceğini söylemişler. Bu kadarda şerefsizlik üç kağıtçılık olmaz arkadaş
Hiç birley olacağı yokvalla benimde cumartesiye ertelendi sabrın sonu selamettir abi
Hiç birley olacağı yok
Cuma da yarın gelecek diyecekler istemiyorum ya insanda heves bırakmadılar. Türkcell müşteri hizmetlerini arayıp ana bacı sövdümOlur olur cumaya ne kaldıki bugün bitti işte bi yarın var
Turkcell musteri hizmetlerini arayarak cihaz tedarik departmanina baglanmak istiyorum deyin. Baglandiktan sonra da stok durumunu vs sorarak siparisinizi verin. 5s bir ara indirim uzerine indirim gormustu turkcellde, hicbir yerde bulamayinca bu yontemi denemistim. 36 saatte ostimdeki depoya gonderdiler ve ben de depodan almistim.Iphone 7 hevesim fazlasıyla artık bitti teknosa vatan türkcell üçünden de yıldım artık bir telefonu getirmediler vazgeçtim almaktan 5 gündür beklemekten bıktım.
@FOM
Iphone 5 ile devam edeceğim
Cuma da yarın gelecek diyecekler istemiyorum ya insanda heves bırakmadılar. Türkcell müşteri hizmetlerini arayıp ana bacı sövdüm
Hep öyle olur zaten pislikler öyle diyip duruyorlarGoldmu yok diyorlar 128gb mı kadın sana geldi paketliyoruz dememişmiydi. Bunu söyleseydin.
Genelde sipariş verenleri değil hazır trink parası olan müşteriyi seçiyorlar adam kutulu varmı diyor adamda var diyor parayla alıp götürüyor sen nasıl olsa önsipariş vererek almışsın yani işin bitmiş niye seninkini hemen göndersin ki o mantıkta gidiyorlarCuma da yarın gelecek diyecekler istemiyorum ya insanda heves bırakmadılar. Türkcell müşteri hizmetlerini arayıp ana bacı sövdüm
Plus 128 yok siyahtn nefret etmeme rağmen ona da rağzıyım ama 32 plus 128 7 ve 32 7 var hepGoldmu yok diyorlar 128gb mı kadın sana geldi paketliyoruz dememişmiydi. Bunu söyleseydin.
foto atarmsın ? mümkünseSpingen den soledigim kılıfta geldi alıcak arkadasla icin telefonu cok güzel sarıyo ve elde güzel bir his veriyo
Ekli dosyayı görüntüle 12300 Ekli dosyayı görüntüle 12299
Fiyata 130 lira ama bugün vatanda bile ön cam 40 tl
Aynen arkadaki yazılrı falan soyuyuormuşjet black alan arkadaşlar kesinlikle almasın
10 Gün önce mediamarkta ödeme yaptım ve 7plus sipariş ettim fakat halen bi haber yok,ne gariptirki ödemesini yaptığım cihazı
internet sitelerinden satışını yapıyorlar,az önce müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım ama havamı aldım.Benim anlamadığım olay parasını veren ve bekleyen müşteri varken neden cihazları yeni müşterilere satmaya çalışıyorlar bu ticaret ahlakına aykırı bir durum bence.Bir daha ne ön sipariş veririm nede mediamarkttan alışveriş yaparım.
Zaten 128gb olanına rahâbet çok fazlaPlus 128 yok siyahtn nefret etmeme rağmen ona da rağzıyım ama 32 plus 128 7 ve 32 7 var hep
ben daha çok iphone olsun çamurdan olsun 32gb olsun diyen var sanıyodum yani o şekilde alan ama hazır iphone alıyoz iyisini alalım diymuş millet ve 128 tercih ediyorZaten 128gb olanına rahâbet çok fazla
ben daha çok iphone olsun çamurdan olsun 32gb olsun diyen var sanıyodum yani o şekilde alan ama hazır iphone alıyoz iyisini alalım diymuş millet ve 128 tercih ediyor
bende cayacam şimdi 32 den32 lerde testler düşük sonuç veriyor ondandır.
Hep öyle olur zaten pislikler öyle diyip duruyorlar
Hic sanmiyorum. Daha cok elma olsun diyenler ve parasi bol olanlarin isi. Note 7de cuvallayinca, 3600 tlsini alan solugu apple storeda aliyor.32 lerde testler düşük sonuç veriyor ondandır.
ben daha çok iphone olsun çamurdan olsun 32gb olsun diyen var sanıyodum yani o şekilde alan ama hazır iphone alıyoz iyisini alalım diymuş millet ve 128 tercih ediyor
Stoklar tum dunyada boyle. Note 7 faciasi applea tarihinin karini yaptiracak.Cumaya kadar sabredicem bakalım
Vatandaşa zarar vermek nasıl olsun nasıl olursa olsun politikası içindeler bugün tutktelekoma yine gittim bugün de stok yok umudumu kaybetmeden her gün 2 3 kez ariyorum @Apocalypse_Nakit ile almaya kalksan satmazlar kontratlı almaya kalksan stok yok. E bu vatandaş ne yapacak.