Bak bu güzelmiş
Dead trgger güzel de çok oyun içi para istiyor.Vegas Gangsteri - Google Play'de Android Uygulamaları
Aslında çok bilindik bi oyun
Şu an oyun içi ödeme istemeyen hiç bir ücretsiz oyun yok zaten sizde vermeyebilirsiniz oyundan bir şey eksilmiyor onlar ekstra şeyler sadeceDead trgger güzel de çok oyun içi para istiyor.
Ben 35 levelım oyunda evet oyun içi para istiyor ve az buzda değil verdiği paketlere göre yani maksat eğlence olsun yoksa nasıl 35 olurumDead trgger güzel de çok oyun içi para istiyor.
iPhone 7 ekranı QHD değil 750p.Beyler iPhone 7'nin ekranı nasıl qhd?
Yav öyle de oyunda silah olmadan zombi öldüremeyiz doğru mu adam gidiyor çoğu lv deki silahlara para istiyor ama oyun grafik olarak güzel baya.Şu an oyun içi ödeme istemeyen hiç bir ücretsiz oyun yok zaten sizde vermeyebilirsiniz oyundan bir şey eksilmiyor onlar ekstra şeyler sadece![]()
Bir servise görün derim böyle bir şey olmaması lazım.Arkadaşlar merhaba iphone 7 aldım bende ama kilit tuşu bi basıyor bi basmıyor sanki ya birde ses tuşları çok tok sesi çıkıyor kilit tuşunda öyle değil sizdede öylemi acaba
Şahsen ben simsiyahı canlı olarak da gördüm ve nefret ettim hiç de resimlerdeki gibi değildi plastik gibi kalitesiz duruyor ve çok iz tutuyor her an silmek lazım onu da geçtim arkasını tişörtümle sileyim dedim demez olaydım çizik cumhuriyeti kralı oldu zavallı 7Yaw kardeşlerim, bi tutturdunuz simsiyah diye, diğer renkleri boşunamı yaptılar, onların çalışması yada özellikleri, boşverin iphone olsun da turkuaz, siyah, beyaz, bordomavi farketmez.
Ne yalan söyliyim ilk oyunu oynamadım ilkinde öyleyse bilemem ama ikincide öyle bir şey yok silahları zamanla paramız oldukça açıyoruz (oyun parası)Yav öyle de oyunda silah olmadan zombi öldüremeyiz doğru mu adam gidiyor çoğu lv deki silahlara para istiyor ama oyun grafik olarak güzel baya.
Video çekmiyorsan ve pc gibi depolayabileceğin bir yer varsa rahatlıkla yeter.32gb alan arkadaşlar biraz deneyim anlatabilirmi hafıza yeterliliği açısından
Tubidy var bildiğim ama verebileceksen spotify üyeliği al rahat etMüzik indirme programı varmı ücretsiz bilen varsa paylaşırsa güzel olur
Turkcelliysen fizy olabilir. Hem kotadan yemez hem 3₺Müzik indirme programı varmı ücretsiz bilen varsa paylaşırsa güzel olur
Tubidy var bildiğim ama verebileceksen spotify üyeliği al rahat et![]()
Ben 35 levelım oyunda evet oyun içi para istiyor ve az buzda değil verdiği paketlere göre yani maksat eğlence olsun yoksa nasıl 35 olurum![]()
Gideri varoyun içinde gerçek para harcamadan hiçmi oynanamaz yoksa yine gideri varmı
var var ben hiç para vermedimoyun içinde gerçek para harcamadan hiçmi oynanamaz yoksa yine gideri varmı
lightning ve hoparlör için kapaklı bi kılıf düşünyorsun sanırım onun haricinde nasıl korunur bilmem ?Beyler yardıma ihtiyacım var insallah yarın stokta olursa iphone 7 plus mat black isteteceğim turktelekomdan fakat söyle bir durum var bir kilif almak istiyorum evde iken çoğunlukla kilifsiz kullanacağım kilifta buna dayanıklı olmalı rahat takilip cikartilmali aradığım özellikler
Çok kalın olmasını istemiyorum bunun yaninda yan tarafları bomber olmasını istiyorum sebebi de dusmelerde yumuşak yapısıyla kilifta iz kalmayacağını sanıyorum son olarak hoparlör ile lightning boşluklarını kapatıp korumasını istiyorum
İphone 6s için spigen tough armor benim kral aradigima yakın ama malesef 7 için biraz daha farklı ve lightning kapatan bir yeri yok
Beyler yardıma ihtiyacım var insallah yarın stokta olursa iphone 7 plus mat black isteteceğim turktelekomdan fakat söyle bir durum var bir kilif almak istiyorum evde iken çoğunlukla kilifsiz kullanacağım kilifta buna dayanıklı olmalı rahat takilip cikartilmali aradığım özellikler
Çok kalın olmasını istemiyorum bunun yaninda yan tarafları bomber olmasını istiyorum sebebi de dusmelerde yumuşak yapısıyla kilifta iz kalmayacağını sanıyorum son olarak hoparlör ile lightning boşluklarını kapatıp korumasını istiyorum
İphone 6s için spigen tough armor benim kral aradigima yakın ama malesef 7 için biraz daha farklı ve lightning kapatan bir yeri yok
lightning ve hoparlör için kapaklı bi kılıf düşünyorsun sanırım onun haricinde nasıl korunur bilmem ?
iPhone 7 Kılıf, Spigen Crystal Hybrid Black ben bundan sipariş verdim öneririm fiyatı size pahalı gelebilir kişisel tercihim tabi sağmalıktna yana bir şüphem olacağını sanmıyorum ve telefonun orjinalliğini koruyor.
% 25 indrimle 89 tlye aldım .
Hasretlik sona eriyor salı günü teslim alıyorum telefonu![]()
Çok takılma telefonu ne kadar süre için alıyorsun ne kadar depolamaya ihtiyacin varsa onu alGSMArena tarafından iPhone 7 128 GB, iPhone 7 Plus 32GB ve iPhone 6s Plus 64GB üzerinde yapılan Basemark OS II Memory (kapasite ) , PassMark Disk Mark, PassMark Storage Write (yazma ) , PassMark Storage Read (okuma ) testleri bunu açıkça ortaya koyuyor.
İlk olarak Basemark OS II benchmark uygulaması ile yapılan kapasite testinde 128GB iPhone 7 1721 puan alırken, 32GB iPhone 7 Plus 839, 64GB iPhone 6s Plus 1422 puan alıyor. PassMark veri yazma ve okuma testine de tabi tutulan iPhone 7 Plus okuma testinde iPhone 6s Plus ile hemen hemen aynı performansı gösterirken yazma performansı oldukça kötü.
Arkadaslar böyle bir yorum var bende telefon alacagım ama teknik olarak tam anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?
Benim yorumladıgım iphone 7 32 GB işe yaramaz gerçekten böylemidir ?