iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mukoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba iphone 7 aldım bende ama kilit tuşu bi basıyor bi basmıyor sanki ya birde ses tuşları çok tok sesi çıkıyor kilit tuşunda öyle değil sizdede öylemi acaba

hasank65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaw kardeşlerim, bi tutturdunuz simsiyah diye, diğer renkleri boşunamı yaptılar, onların çalışması yada özellikleri, boşverin iphone olsun da turkuaz, siyah, beyaz, bordomavi farketmez.

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Şu an oyun içi ödeme istemeyen hiç bir ücretsiz oyun yok zaten sizde vermeyebilirsiniz oyundan bir şey eksilmiyor onlar ekstra şeyler sadece :)
Yav öyle de oyunda silah olmadan zombi öldüremeyiz doğru mu adam gidiyor çoğu lv deki silahlara para istiyor ama oyun grafik olarak güzel baya.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Arkadaşlar merhaba iphone 7 aldım bende ama kilit tuşu bi basıyor bi basmıyor sanki ya birde ses tuşları çok tok sesi çıkıyor kilit tuşunda öyle değil sizdede öylemi acaba
Bir servise görün derim böyle bir şey olmaması lazım.
Yaw kardeşlerim, bi tutturdunuz simsiyah diye, diğer renkleri boşunamı yaptılar, onların çalışması yada özellikleri, boşverin iphone olsun da turkuaz, siyah, beyaz, bordomavi farketmez.
Şahsen ben simsiyahı canlı olarak da gördüm ve nefret ettim hiç de resimlerdeki gibi değildi plastik gibi kalitesiz duruyor ve çok iz tutuyor her an silmek lazım onu da geçtim arkasını tişörtümle sileyim dedim demez olaydım çizik cumhuriyeti kralı oldu zavallı 7 :) o yüzden en iyisi mattblack :)

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Yav öyle de oyunda silah olmadan zombi öldüremeyiz doğru mu adam gidiyor çoğu lv deki silahlara para istiyor ama oyun grafik olarak güzel baya.
Ne yalan söyliyim ilk oyunu oynamadım ilkinde öyleyse bilemem ama ikincide öyle bir şey yok silahları zamanla paramız oldukça açıyoruz (oyun parası) :)

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
32gb alan arkadaşlar biraz deneyim anlatabilirmi hafıza yeterliliği açısından

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Müzik indirme programı varmı ücretsiz bilen varsa paylaşırsa güzel olur

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Beyler yardıma ihtiyacım var insallah yarın stokta olursa iphone 7 plus mat black isteteceğim turktelekomdan fakat söyle bir durum var bir kilif almak istiyorum evde iken çoğunlukla kilifsiz kullanacağım kilifta buna dayanıklı olmalı rahat takilip cikartilmali aradığım özellikler

Çok kalın olmasını istemiyorum bunun yaninda yan tarafları bomber olmasını istiyorum sebebi de dusmelerde yumuşak yapısıyla kilifta iz kalmayacağını sanıyorum son olarak hoparlör ile lightning boşluklarını kapatıp korumasını istiyorum

İphone 6s için spigen tough armor benim kral aradigima yakın ama malesef 7 için biraz daha farklı ve lightning kapatan bir yeri yok

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Beyler yardıma ihtiyacım var insallah yarın stokta olursa iphone 7 plus mat black isteteceğim turktelekomdan fakat söyle bir durum var bir kilif almak istiyorum evde iken çoğunlukla kilifsiz kullanacağım kilifta buna dayanıklı olmalı rahat takilip cikartilmali aradığım özellikler

Çok kalın olmasını istemiyorum bunun yaninda yan tarafları bomber olmasını istiyorum sebebi de dusmelerde yumuşak yapısıyla kilifta iz kalmayacağını sanıyorum son olarak hoparlör ile lightning boşluklarını kapatıp korumasını istiyorum

İphone 6s için spigen tough armor benim kral aradigima yakın ama malesef 7 için biraz daha farklı ve lightning kapatan bir yeri yok
lightning ve hoparlör için kapaklı bi kılıf düşünyorsun sanırım onun haricinde nasıl korunur bilmem ?

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309

iPhone 7 Kılıf, Spigen Crystal Hybrid Black ben bundan sipariş verdim öneririm fiyatı size pahalı gelebilir kişisel tercihim tabi sağmalıktna yana bir şüphem olacağını sanmıyorum ve telefonun orjinalliğini koruyor.

% 25 indrimle 89 tlye aldım .

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Hasretlik sona eriyor salı günü teslim alıyorum telefonu :)

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
lightning ve hoparlör için kapaklı bi kılıf düşünyorsun sanırım onun haricinde nasıl korunur bilmem ?

İşte spigen tough armor 6s için var 7 için biraz değiştirmiş :(

iPhone 7 Kılıf, Spigen Crystal Hybrid Black ben bundan sipariş verdim öneririm fiyatı size pahalı gelebilir kişisel tercihim tabi sağmalıktna yana bir şüphem olacağını sanmıyorum ve telefonun orjinalliğini koruyor.

% 25 indrimle 89 tlye aldım .

Biliyorum bende onun için yazdım asıl sorun tam çıkar

Kolay çıkmazsa olmaz işte :(
Hasretlik sona eriyor salı günü teslim alıyorum telefonu :)

Hayırlı olsun kardeşim dua et bana da yarın güzel bir haber alayım da ben de salı günü teslim alayım ve telefonda cirtlama olmaz :)

Tahir Erdoğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GSMArena tarafından iPhone 7 128 GB, iPhone 7 Plus 32GB ve iPhone 6s Plus 64GB üzerinde yapılan Basemark OS II Memory (kapasite ) , PassMark Disk Mark, PassMark Storage Write (yazma ) , PassMark Storage Read (okuma ) testleri bunu açıkça ortaya koyuyor.
İlk olarak Basemark OS II benchmark uygulaması ile yapılan kapasite testinde 128GB iPhone 7 1721 puan alırken, 32GB iPhone 7 Plus 839, 64GB iPhone 6s Plus 1422 puan alıyor. PassMark veri yazma ve okuma testine de tabi tutulan iPhone 7 Plus okuma testinde iPhone 6s Plus ile hemen hemen aynı performansı gösterirken yazma performansı oldukça kötü.
Arkadaslar böyle bir yorum var bende telefon alacagım ama teknik olarak tam anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?
Benim yorumladıgım iphone 7 32 GB işe yaramaz gerçekten böylemidir ?

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
GSMArena tarafından iPhone 7 128 GB, iPhone 7 Plus 32GB ve iPhone 6s Plus 64GB üzerinde yapılan Basemark OS II Memory (kapasite ) , PassMark Disk Mark, PassMark Storage Write (yazma ) , PassMark Storage Read (okuma ) testleri bunu açıkça ortaya koyuyor.
İlk olarak Basemark OS II benchmark uygulaması ile yapılan kapasite testinde 128GB iPhone 7 1721 puan alırken, 32GB iPhone 7 Plus 839, 64GB iPhone 6s Plus 1422 puan alıyor. PassMark veri yazma ve okuma testine de tabi tutulan iPhone 7 Plus okuma testinde iPhone 6s Plus ile hemen hemen aynı performansı gösterirken yazma performansı oldukça kötü.
Arkadaslar böyle bir yorum var bende telefon alacagım ama teknik olarak tam anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?
Benim yorumladıgım iphone 7 32 GB işe yaramaz gerçekten böylemidir ?
Çok takılma telefonu ne kadar süre için alıyorsun ne kadar depolamaya ihtiyacin varsa onu al :) emin olabilirsin o denilen bilgi 4 K video yazma hizi ile alakalı :) ama 128 gb emin olki 32 den bir hayli yarın hatta bayağı bayağı üstün 400 lira verilebilir bir durumu var

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bu 4K video yazma hızını ne yapacaklar hâlâ anlamış değilim görende 3-5 gün sürüyor zannedecek ilginç...