iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
İlk defa takıcaksan ve bu kadar para vericeksen önermem ben kılıfa önem verdim ekran koruyucular bana göre hepsi aynı bi fark yok buffda taksan aynı korumayı sağlıyor ben vatandan 40 tlye taktırdım seçim senin
Bende cam koruma taktırcam vatandakiler kalitelimi anlamadım sence nasıl

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
İlk defa takıcaksan ve bu kadar para vericeksen önermem ben kılıfa önem verdim ekran koruyucular bana göre hepsi aynı bi fark yok buffda taksan aynı korumayı sağlıyor ben vatandan 40 tlye taktırdım seçim senin
Arkadaşın dediği doğru ben spigenden sipariş vermiştim sorun çıktı iademi aldım tekrar. Şimdi telefon bulabilsem taktıracağım ekran camı max. 50 tl

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180

Vatandan aldım 6syi alınca 3.gün patladı

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın. 7 32 yeterli olur mu? Video kaydı pek işim olmaz ama çok fotoğraf çok uygulama kullanırım. Ayrıca 2010 yılından bu yana BlackBerry kullanıyordum. İlk IOS deneyimi olacak. Home tuşu gerçekten çok etkileyici. Renk mat siyah düşünüyorum. Ama 32/128 kararsız kaldım. Teşekkürler.

Bütçeniz el veriyor ise 128gb alın ama bütçe uygun değil ise 32gb gayet yeterli

dbicer83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Bütçeniz el veriyor ise 128gb alın ama bütçe uygun değil ise 32gb gayet yeterli
Öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederim. Bütçe elbetteki sorun olmaz dersek yalan olur. Ama yapılan test sonuçları olumsuzlukları olsun birde ilerde hafıza problemi yaşamamak adına emin olmak istiyorum. Bir de IOS deneyimi ilk olacak olması soru işaretleri oluşturuyor.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederim. Bütçe elbetteki sorun olmaz dersek yalan olur. Ama yapılan test sonuçları olumsuzlukları olsun birde ilerde hafıza problemi yaşamamak adına emin olmak istiyorum. Bir de IOS deneyimi ilk olacak olması soru işaretleri oluşturuyor.

O test sonuçlarına bakmayın o yavaşlık 4k video yazma hızında yani gündelik kullanımda oyun performansında vs bir yavaşlık yaşamaycaksınız. 64gb kullanıyorum ve hunharca dikkatsiz bir şekilde bu hafıza dolmuyor alırken 32gb olsa 32 gb alırdım bence gayet yeterli gelecektir. Fakat uzun kullanımda ben telefonu iyice zorlarım her oyunu indirim her programı indirim derseiz bütçeyide zorlama imkanınız varsa 128gb alın.

TövbekarHırsız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
iphone 7 kullananları şarjınız nasıl gidiyor oyun oynayan bir insanım 1 gün dayanırmı bana

dbicer83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
O test sonuçlarına bakmayın o yavaşlık 4k video yazma hızında yani gündelik kullanımda oyun performansında vs bir yavaşlık yaşamaycaksınız. 64gb kullanıyorum ve hunharca dikkatsiz bir şekilde bu hafıza dolmuyor alırken 32gb olsa 32 gb alırdım bence gayet yeterli gelecektir. Fakat uzun kullanımda ben telefonu iyice zorlarım her oyunu indirim her programı indirim derseiz bütçeyide zorlama imkanınız varsa 128gb alın.
Oyunla işim olmaz. Bol fotoğraf, POP3 bol mail ve müzik yoğunluk olacaktır. Birde rehberim gmail hesabı üzerinde sorun olur mu.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
iphone 7 kullananları şarjınız nasıl gidiyor oyun oynayan bir insanım 1 gün dayanırmı bana

Samsung S6 dan geçtim bu iphone7 ye.
Şöyle diyim bataryayı bitiremiyorum. Oyun oynamam oyun gibi bataryayı hızlı bitiren şeyler batarya düşmanıdır.
Saat 16:30 da şarjı tamken aldım saat 1:11 ve yüzde 69 var.
İnstagramda takılırım, Onedio kullanırım youtubedan video izlerim günde en az 2 saat , illaki 3 4 telefon görüşmesi yaparım ortalama ikişer dakikadan.
Bu kullanım senaryosuyla über geldi batarya ömrü

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın. 7 32 yeterli olur mu? Video kaydı pek işim olmaz ama çok fotoğraf çok uygulama kullanırım. Ayrıca 2010 yılından bu yana BlackBerry kullanıyordum. İlk IOS deneyimi olacak. Home tuşu gerçekten çok etkileyici. Renk mat siyah düşünüyorum. Ama 32/128 kararsız kaldım. Teşekkürler.
Eğer dersen ki 300 400 tl farketmez brnim için veririm o zaman al ama o 300 400 tlye ben taşınabilir harddisk alıp ondan ona aktarırım felan dersen daha mantıklı olur. Ve 32GB aldım şuan yeterli benim için. Bütün sosyal medya yüklü nerdeyse fotoğrafları da çekmeye başladım 21 gb var şuan.

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Beyler birde adam akıllı akıcı bildiğiniz güzel bir oyun var mı ?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Akıcı olsun savaş dövüş gerekirse strateji spor Fm tarzı gerçekçi olsun.
Ücretsizlerden başlıyayım :)
Savaş olarak : Modern combat 5, Dead Trigger serisi(bol zombili), Mortal Combat X. Savaş olarak şu an aklıma bunlar geldi. :)
Yarış dersen : ben en çok asphalt 8 ve nfs no limits oynarım :)
Spor : çok aram olmadı sporla o yüzden bilmiyorum ama ücretsiz olarak fifa ultimate team vardı onu oynamıştım. :)

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Akıcı olsun savaş dövüş gerekirse strateji spor Fm tarzı gerçekçi olsun.
Strateji clash of clans
savaş dead trigger 1-2 zombili falan ama grafikler harika
modern combat 5
gangstar vegas
bunlar önerebileceğim grafikleri en iyi oyunlar

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Ücretsizlerden başlıyayım :)
Savaş olarak : Modern combat 5, Dead Trigger serisi(bol zombili), Mortal Combat X. Savaş olarak şu an aklıma bunlar geldi. :)
Yarış dersen : ben en çok asphalt 8 ve nfs no limits oynarım :)
Spor : çok aram olmadı sporla o yüzden bilmiyorum ama ücretsiz olarak fifa ultimate team vardı onu oynamıştım. :)
Dead trigger e bakacağım şimdi.

Strateji clash of clans
savaş dead trigger 1-2 zombili falan ama grafikler harika
modern combat 5
gangstar vegas
bunlar önerebileceğim grafikleri en iyi oyunlar
Clash of clansı bıraktım 89 lv de arkadaş oynuyor hesabımı. Gangstar Vegas ı ilk defa duydum.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Samsung S6 dan geçtim bu iphone7 ye.
Şöyle diyim bataryayı bitiremiyorum. Oyun oynamam oyun gibi bataryayı hızlı bitiren şeyler batarya düşmanıdır.
Saat 16:30 da şarjı tamken aldım saat 1:11 ve yüzde 69 var.
İnstagramda takılırım, Onedio kullanırım youtubedan video izlerim günde en az 2 saat , illaki 3 4 telefon görüşmesi yaparım ortalama ikişer dakikadan.
Bu kullanım senaryosuyla über geldi batarya ömrü

zaten aslında çok sık oyun oynayanların hiçbir telefonun bataryasına çok laf etmemeleri gerekir oyun oynarken laptobuda şarja takmadan öyle rahat rahat saatlerce kullanamazsın oyunlar her cihazı tümüyle sömürür