canberk sagnak
Profesör
iPhone 7 Plus Cam Ekran Koruyucu, Spigen GLAS.tR SLIM HD
Şunu alsam kendim takabilir miyim ?
Daha önce hiç takmadım
daha önce hiç takmadıysan ilk denemeni bu kadar pahalı bir ürünle yapmanı önermem boşa gidebilir
Daha önce hiç takmadım
Daha önce hiç takmadım
Bende cam koruma taktırcam vatandakiler kalitelimi anlamadım sence nasılİlk defa takıcaksan ve bu kadar para vericeksen önermem ben kılıfa önem verdim ekran koruyucular bana göre hepsi aynı bi fark yok buffda taksan aynı korumayı sağlıyor ben vatandan 40 tlye taktırdım seçim senin
Arkadaşın dediği doğru ben spigenden sipariş vermiştim sorun çıktı iademi aldım tekrar. Şimdi telefon bulabilsem taktıracağım ekran camı max. 50 tlİlk defa takıcaksan ve bu kadar para vericeksen önermem ben kılıfa önem verdim ekran koruyucular bana göre hepsi aynı bi fark yok buffda taksan aynı korumayı sağlıyor ben vatandan 40 tlye taktırdım seçim senin
Cellular line al bence Gayet güzel.Bende cam koruma taktırcam vatandakiler kalitelimi anlamadım sence nasıl
İlk defa takıcaksan ve bu kadar para vericeksen önermem ben kılıfa önem verdim ekran koruyucular bana göre hepsi aynı bi fark yok buffda taksan aynı korumayı sağlıyor ben vatandan 40 tlye taktırdım seçim senin
Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın. 7 32 yeterli olur mu? Video kaydı pek işim olmaz ama çok fotoğraf çok uygulama kullanırım. Ayrıca 2010 yılından bu yana BlackBerry kullanıyordum. İlk IOS deneyimi olacak. Home tuşu gerçekten çok etkileyici. Renk mat siyah düşünüyorum. Ama 32/128 kararsız kaldım. Teşekkürler.
Bana 7 plus jet black bulana komisyon vericem. artık işi ciddiye bindirdim.
Bana 7 plus jet black bulana komisyon vericem. artık işi ciddiye bindirdim.
Öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederim. Bütçe elbetteki sorun olmaz dersek yalan olur. Ama yapılan test sonuçları olumsuzlukları olsun birde ilerde hafıza problemi yaşamamak adına emin olmak istiyorum. Bir de IOS deneyimi ilk olacak olması soru işaretleri oluşturuyor.Bütçeniz el veriyor ise 128gb alın ama bütçe uygun değil ise 32gb gayet yeterli
Öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederim. Bütçe elbetteki sorun olmaz dersek yalan olur. Ama yapılan test sonuçları olumsuzlukları olsun birde ilerde hafıza problemi yaşamamak adına emin olmak istiyorum. Bir de IOS deneyimi ilk olacak olması soru işaretleri oluşturuyor.
Oyunla işim olmaz. Bol fotoğraf, POP3 bol mail ve müzik yoğunluk olacaktır. Birde rehberim gmail hesabı üzerinde sorun olur mu.O test sonuçlarına bakmayın o yavaşlık 4k video yazma hızında yani gündelik kullanımda oyun performansında vs bir yavaşlık yaşamaycaksınız. 64gb kullanıyorum ve hunharca dikkatsiz bir şekilde bu hafıza dolmuyor alırken 32gb olsa 32 gb alırdım bence gayet yeterli gelecektir. Fakat uzun kullanımda ben telefonu iyice zorlarım her oyunu indirim her programı indirim derseiz bütçeyide zorlama imkanınız varsa 128gb alın.
iphone 7 kullananları şarjınız nasıl gidiyor oyun oynayan bir insanım 1 gün dayanırmı bana
Kardeş bende alamadım be ya. Bak nakit var hala alamadım.Neden ben herkes kullanırken neden
İnşallah alacağız sen hangisinden alacamsınKardeş bende alamadım be ya. Bak nakit var hala alamadım.![]()
![]()
Oyunda oynuyosan kesinlikle gitmez bikaç inceleme vidyosu izle anlarsıniphone 7 kullananları şarjınız nasıl gidiyor oyun oynayan bir insanım 1 gün dayanırmı bana
Simsiyah 7 plus 128 gb insallah bulursamİnşallah alacağız sen hangisinden alacamsın
Eğer dersen ki 300 400 tl farketmez brnim için veririm o zaman al ama o 300 400 tlye ben taşınabilir harddisk alıp ondan ona aktarırım felan dersen daha mantıklı olur. Ve 32GB aldım şuan yeterli benim için. Bütün sosyal medya yüklü nerdeyse fotoğrafları da çekmeye başladım 21 gb var şuan.Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın. 7 32 yeterli olur mu? Video kaydı pek işim olmaz ama çok fotoğraf çok uygulama kullanırım. Ayrıca 2010 yılından bu yana BlackBerry kullanıyordum. İlk IOS deneyimi olacak. Home tuşu gerçekten çok etkileyici. Renk mat siyah düşünüyorum. Ama 32/128 kararsız kaldım. Teşekkürler.
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz bir diyin ona göre tavsiye verelimBeyler birde adam akıllı akıcı bildiğiniz güzel bir oyun var mı ?
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz bir diyin ona göre tavsiye verelim![]()
![]()
Ücretsizlerden başlıyayımAkıcı olsun savaş dövüş gerekirse strateji spor Fm tarzı gerçekçi olsun.
Strateji clash of clansAkıcı olsun savaş dövüş gerekirse strateji spor Fm tarzı gerçekçi olsun.
Dead trigger e bakacağım şimdi.Ücretsizlerden başlıyayım
Savaş olarak : Modern combat 5, Dead Trigger serisi(bol zombili), Mortal Combat X. Savaş olarak şu an aklıma bunlar geldi.
Yarış dersen : ben en çok asphalt 8 ve nfs no limits oynarım
Spor : çok aram olmadı sporla o yüzden bilmiyorum ama ücretsiz olarak fifa ultimate team vardı onu oynamıştım.![]()
Clash of clansı bıraktım 89 lv de arkadaş oynuyor hesabımı. Gangstar Vegas ı ilk defa duydum.Strateji clash of clans
savaş dead trigger 1-2 zombili falan ama grafikler harika
modern combat 5
gangstar vegas
bunlar önerebileceğim grafikleri en iyi oyunlar
Vegas Gangsteri - Google Play'de Android UygulamalarıDead trigger e bakacağım şimdi.
Clash of clansı bıraktım 89 lv de arkadaş oynuyor hesabımı. Gangstar Vegas ı ilk defa duydum.
Bak unutmuşum vegas gangster var gta tarzı güzeldir odaDead trigger e bakacağım şimdi.
Clash of clansı bıraktım 89 lv de arkadaş oynuyor hesabımı. Gangstar Vegas ı ilk defa duydum.
Samsung S6 dan geçtim bu iphone7 ye.
Şöyle diyim bataryayı bitiremiyorum. Oyun oynamam oyun gibi bataryayı hızlı bitiren şeyler batarya düşmanıdır.
Saat 16:30 da şarjı tamken aldım saat 1:11 ve yüzde 69 var.
İnstagramda takılırım, Onedio kullanırım youtubedan video izlerim günde en az 2 saat , illaki 3 4 telefon görüşmesi yaparım ortalama ikişer dakikadan.
Bu kullanım senaryosuyla über geldi batarya ömrü