Iphone Güdümlü Erişim Kapatma

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bir tanıdığımız güdümlü erişim açtı babama babamda şifreyi unutmuş. Kapatamıyoruz. Power + Home tuşu yaparak kapattım açıldı yine aynı aktif halde. iTunes'e bağlayıp sıfırlayım dedim Iphone Bul kapatın diyor ama ayarlara ulaşamıyorum malesef.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Eğer önemli bilgileriniz yoksa komple sıfırlayın düzelir.

hi-guys

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Telefonumu güdümlü erişime aldım ve home + kilit kombinasyonunu yaptım.Telefonum kapandı açıldı ve güdümlü erişim yoktu.(bu işlemi yaparken mavi ekran hatası aldım bundan öncelerinde de birkaç defa mavi ekran aldım öncelerde ,telefonda sorun olabilir mi ?)

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Telefonumu güdümlü erişime aldım ve home + kilit kombinasyonunu yaptım.Telefonum kapandı açıldı ve güdümlü erişim yoktu.(bu işlemi yaparken mavi ekran hatası aldım bundan öncelerinde de birkaç defa mavi ekran aldım öncelerde ,telefonda sorun olabilir mi ?)
Bende mavi ekran aldım, ama açıldıktan sonra yine de güdümlü erişim devam ediyordu

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Orada hiç bir bilgi yok telefoncuya verdik o halletti 30 TL ye

Bildirim ayarlarım da sıkıntı var konuyu yeni gördüm önce görseydim telefoncuya gerek kalmadan yapardık beraber detaylı araştırırdık.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bildirim ayarlarım da sıkıntı var konuyu yeni gördüm önce görseydim telefoncuya gerek kalmadan yapardık beraber detaylı araştırırdık.
Vallahi iyi olur du ama o an acele lazım çünkü şirketten mailler geliyor aramalar geliyor açamıyordu babam

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Vallahi iyi olur du ama o an acele lazım çünkü şirketten mailler geliyor aramalar geliyor açamıyordu babam

Neyse artık geçmiş önemli olan sorunun halolması en azından ufak bi miktara halletmiş olman güzel.