YaşlıTaşCocuk54
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit sor ne zaman vurdun kendini en son katilim oldun her gece nedense
ben size tribünde ukraynalılar var diyorum. ozan dan kaçmaz bunlar![]()
Webtekno'dan gelen Thug Life'ı gören var mı ? Belliydi zaten ....
Bir video yayınlamışlar . En güzel sağlamlık testlerinden oluşan bir video . Sonuna da '' TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR'' yazmışlar ...Nope, ss var mı?
![]()
![]()
Wtf? Noluyo lan??
Arrow mu o? Altyazı çıktı mı?
Ooo çoktan çıktı. Bu legends of tomorrow 2.sezon fragmanı. Bomba olucak gibi.
Arrowu eve gidince izliyecem de flash ya da dc tomorrow izlemiyorum
O olay çok saçma oldu ya. Benim o kadar zamanım yok ki arrow'u bitirinceye kadar canım çıktı. Super Girl var Flash var Legends of Tomorrow var yani nerden baksan 96 bölüm+ haftalık 5 bölüm izleyecem. Arrow yeter bana.İzleyin bence hatta bir an önce başlayın. Çünkü supergirl de cw ye geçti. Diziler birbirine tam anlamıyla bağlanıyor artık.
Bir video yayınlamışlar . En güzel sağlamlık testlerinden oluşan bir video . Sonuna da '' TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR'' yazmışlar ...
Rawkid gereken cevabı vermiş zaten . Aynısını SDN'den bekliyoruzDuyanda bu işi ilk icat eden webtekno sanacak.
O olay çok saçma oldu ya. Benim o kadar zamanım yok ki arrow'u bitirinceye kadar canım çıktı. Super Girl var Flash var Legends of Tomorrow var yani nerden baksan 96 bölüm+ haftalık 5 bölüm izleyecem. Arrow yeter bana.
Let Go'ya da koymanı tavsiye ederim.Hayırlısıyla bozuk htc one a9u sahibinden e koydum bakalım alıcısı çıkacak mı.
Biraz baktım telefonun nette parçaları yok servisinde ise parçaları çok pahalı alan kişi değerlendirebilir aslında.
Twd bölüm biriksin istiyorummm
Telefonu yan çevir..Kulaklık girişini telefonun ustune koyan firmaları hiç bir zaman anlayamayacağım. Tek yaptıkları ergonominin içine etmek ve kulaklığın ömrümü kısaltmak.
Kardesimin telefonunda kulaklık girişi üste konulmuş ve ekranı kapatmasin diye kabloyu evirip çevirip arkaya yapıştırıyor. Birde ustune kulaklığın ucu sonuna kadar bukuldugu için 6-7 ayda cortluyor. 2 yılda 3 kulaklık perte çıktı.
Benim telefonumda kulaklık girişi alt tarafta ve son derece ergonomik. Kulaklık bukulmedigi gibi beni de engellemiyor. Ve onun 5-6 ayda pert ettiği kulaklığı yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Daha hiç sıkıntı olmadı. Epey de olmayacak gibi.
Let Go iyidir.İlanı da koyamadık sahibinden sürekli sorun çıkarıyor neymiş katagori yanlış sanki ben cahilim bilmiyorum katagori seçmeyi yeminle bu sıra beynimden duman çıkıyor sonunda alacam paramparça edecem cihazı o olacak![]()
Orayı hiç denemedim bakayım biraz teşekkürler öneri için..Let Go iyidir.