Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
6
Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit sor ne zaman vurdun kendini en son katilim oldun her gece nedense

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Webtekno'dan gelen Thug Life'ı gören var mı ? Belliydi zaten ....

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

Sevdiğim bir hardcore test videosudur. Hani daha bazi bebeler ortalikta yokken sdn'nin yaptığı bir video :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
1ae686e4d761f05ea36daaf7c18db8fc.png

39332d7a30ad3b99c3ec7b45db221c5a.png

Wtf? Noluyo lan??

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İzleyin bence hatta bir an önce başlayın. Çünkü supergirl de cw ye geçti. Diziler birbirine tam anlamıyla bağlanıyor artık.
O olay çok saçma oldu ya. Benim o kadar zamanım yok ki arrow'u bitirinceye kadar canım çıktı. Super Girl var Flash var Legends of Tomorrow var yani nerden baksan 96 bölüm+ haftalık 5 bölüm izleyecem. Arrow yeter bana.

Son düzenleme:

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
O olay çok saçma oldu ya. Benim o kadar zamanım yok ki arrow'u bitirinceye kadar canım çıktı. Super Girl var Flash var Legends of Tomorrow var yani nerden baksan 96 bölüm+ haftalık 5 bölüm izleyecem. Arrow yeter bana.

Ben geçen yıl 2 haftada Arrow'u bitirmiştim. Flash o zaman 1 sezon yayınlanmıştı. 1-2 haftada da onu bitiridim. Sonra hepsini düzenli izleyerek rayına oturttum.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hayırlısıyla bozuk htc one a9u sahibinden e koydum bakalım alıcısı çıkacak mı.
Biraz baktım telefonun nette parçaları yok servisinde ise parçaları çok pahalı alan kişi değerlendirebilir aslında.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
15 kişi yıllık yaptırcaz şimdi temenni yazma telaşı çıktı

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
timeout.com adlı siteden dünya başkentlerinin sosyal aktivitelerine bakıyorum London, New York vs. söz konusu sosyal aktivite olunca Türkiye'den de haliyle İstanbul yer alıyor sitede(olmasa da olurmuş bence) Londra'da ve New York'ta clublardan tutun da envai çeşit organizasyon yer alırken birde ne göreyim İstanbul'da sadece "Gaziantep Yemek Festivali" var :disappointed::disrelieved:

sonra döndüm ve dedim ki ne asosyal bir milletiz biz ne eğlenmeyi biliyoruz ne özgürlüğümüze düşkünüz...
işte bu yüzden tv dizilerine, maçlara ve saçma sapan programlara gereğinden fazla ilgi gösterdiğimizi farkettim çünkü yapacak bişeyimiz yok.. Londra'da 6 ay yaşadım her hafta sonu isterse kıyamet kopsun herkes gider publarda sohbet edip iki yudum içkisini içer veya clublara gidip sabahlara kadar insan gibi eğlenmezler falan gerçekten bunların olmaması biraz da "müslüman" bir ülke olmamızdan kaynaklanıyor ne yazık ki.. genciz şimdi eğlenmeyeceksen ne zaman eğlenelim biz? aranızda daha önceden avrupa'ya gitmiş arkadaşlar varsa beni daha iyi anlayacaktır bu durum bulgaristan'dan ingiltere'ye kadar avrupa'nın her köşesinde böyle ama Türkiye'de club'a gidip eğlenmek nedense lüks bişey sayılıyor..

Son düzenleme:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kulaklık girişini telefonun ustune koyan firmaları hiç bir zaman anlayamayacağım. Tek yaptıkları ergonominin içine etmek ve kulaklığın ömrümü kısaltmak.

Kardesimin telefonunda kulaklık girişi üste konulmuş ve ekranı kapatmasin diye kabloyu evirip çevirip arkaya yapıştırıyor. Birde ustune kulaklığın ucu sonuna kadar bukuldugu için 6-7 ayda cortluyor. 2 yılda 3 kulaklık perte çıktı.

Benim telefonumda kulaklık girişi alt tarafta ve son derece ergonomik. Kulaklık bukulmedigi gibi beni de engellemiyor. Ve onun 5-6 ayda pert ettiği kulaklığı yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Daha hiç sıkıntı olmadı. Epey de olmayacak gibi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kulaklık girişini telefonun ustune koyan firmaları hiç bir zaman anlayamayacağım. Tek yaptıkları ergonominin içine etmek ve kulaklığın ömrümü kısaltmak.

Kardesimin telefonunda kulaklık girişi üste konulmuş ve ekranı kapatmasin diye kabloyu evirip çevirip arkaya yapıştırıyor. Birde ustune kulaklığın ucu sonuna kadar bukuldugu için 6-7 ayda cortluyor. 2 yılda 3 kulaklık perte çıktı.

Benim telefonumda kulaklık girişi alt tarafta ve son derece ergonomik. Kulaklık bukulmedigi gibi beni de engellemiyor. Ve onun 5-6 ayda pert ettiği kulaklığı yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Daha hiç sıkıntı olmadı. Epey de olmayacak gibi.
Telefonu yan çevir.. :p O girişi alta koymak da bazen sıkıntı oluyor.. En iyisi 90 derece dirsek jaka sahip kulaklık kullanmak.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İlanı da koyamadık sahibinden sürekli sorun çıkarıyor neymiş katagori yanlış sanki ben cahilim bilmiyorum katagori seçmeyi yeminle bu sıra beynimden duman çıkıyor sonunda alacam paramparça edecem cihazı o olacak :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...