Bloother
Rektör
Küfürbaz, torbacı psikolojisinde bir çocuk.. (bana yazdığı mesaja istinaden)Ben rahatsız edici bir şeye denk gelmedim hiç ama neyin rahatsızlığı ki? [emoji2]
Küfürbaz, torbacı psikolojisinde bir çocuk.. (bana yazdığı mesaja istinaden)Ben rahatsız edici bir şeye denk gelmedim hiç ama neyin rahatsızlığı ki? [emoji2]
Heheheheh aynen bu konuda her türlü kötülüğü yapabilirimTakmak mı? Bundan sonra daha sık gireceğim foruma..![]()
Aynen herkes kendi halinde takılıyorBen rahatsız edici bir şeye denk gelmedim hiç ama neyin rahatsızlığı ki? [emoji2]
Onlardan her yerde var online oyunlarda forumlarda sosyal medyada her yerdeler. [emoji19][emoji2]Küfürbaz, torbacı psikolojisinde bir çocuk.. (bana yazdığı mesaja istinaden)![]()
O onu daha çok gıcık eder zaten kahrından ölürOnun için kendinizi boş yere banlatmayınO şimdiye uçurulmuştur.
@Bloother hocam siz de bakmayın ona dahada çok girin foruma.
Dc dizileri ne zaman çeviriye düşer?
Rüyada Iphone kullanmak nedir yav?![]()
Biz elde kullanıyoruz rüyada iphone 7 [emoji1]2 yıl önce Note 4 kullanmıştım rüyamda[emoji23]
Google Pixel XL duyuruldu! İşte özellikler!Pixel XL hakkında ne düşünüyorsunuz? 649 dolar pahalı mı ?
Konuya doğru yol al, diyor. Sen soru sormaya devam ediyorsun.Sizce alınır mı ?
Pixel XL hakkında ne düşünüyorsunuz? 649 dolar pahalı mı ?
Sitedeki link sandım . Tıklamaya zahmet bile etmedimKonuya doğru yol al, diyor. Sen soru sormaya devam ediyorsun.![]()
Ben bunun ten renginde ama sıkı görünen vücudun en güzelini aynen ten renginde yapılmışını bekliyordum belki onu da yaparlar zamanla nasıl kas yapmayan insan için kaslı tişörtler varsa sıkı olmayan kadın içinde böyle bişi yapabilirler işte o zaman dünyanın sonu gelmiş demektir.Yani anlatmaya çalıştığım olay pantolon teknolojik olacak öyle bir malzeme olacak ki kadın giymemiş gibi tüm vücudu gösterecek ama güzel değilse vücudu selülit falan varsa onu yok edip sıkı en güzel haliyle gösterecek işte o zaman büyük son olur nede olsa utanma kalmamış.Ekli dosyayı görüntüle 11481
Bu ne la? Ne bu la? La ne bu? La bu ne? Ne la bu?
Dokuz Eylül Üni. İzmir'de değil haberin olsun.3 arkadaş plan yaptık eğer tutarsa 3'ümüz de İzmir'i yazacağız. Beraber eve çıkacağızPuan durumuna baktım bilgisayar mühendisliği bölümü olan iki üniversite var ve ikisini de tutturma potansiyelim var. Hobala ve de cuppala [emoji322][emoji322][emoji322]
Dokuz Eylül Üni. İzmir'de değil haberin olsun.![]()