zbahadir
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Yazık olmuş güzelim telefona. Samsung kırk yılda iyi bir iş çıkardı ona da nazar değdi.
Yazık olmuş güzelim telefona. Samsung kırk yılda iyi bir iş çıkardı ona da nazar değdi.
Düz mantık diyoruz buna. Dünyada 40 civarı cihazda sorun çıkmış ve Türkiyede henüz herhangi bir vaka yok. O nedenle Samsung Türkiye ile görüşüp kullanmaya devam ediyoruz. Ağladığımız falan da yok şükür. Ayrıca Samsung kullanmamıza izin veriyor sizdeki bu telaş niye??? Zaten en geç 2 haftaya yeni cihazlarımız da elimizde olacak.Bu nasıl bir mantıktır ya telefonu vermemek ne demek ?
İleride patladığında ağlanma o zaman
türkiyede olmadığına emin misin. kullanmaya devam edin o zamanDüz mantık diyoruz buna. Dünyada 40 civarı cihazda sorun çıkmış ve Türkiyede henüz herhangi bir vaka yok. O nedenle Samsung Türkiye ile görüşüp kullanmaya devam ediyoruz. Ağladığımız falan da yok şükür. Ayrıca Samsung kullanmamıza izin veriyor sizdeki bu telaş niye??? Zaten en geç 2 haftaya yeni cihazlarımız da elimizde olacak.
Bir tane patalama vakası getirin o halde Türkiyede. Getiremezsiniz, çünkü öyle bir vaka olmadı. Aynen kullanmaya devam ediyorum yeni cihaz gelene kadar.türkiyede olmadığına emin misin. kullanmaya devam edin o zaman
Neden hep bu patlamalar ABD'de olur?? Nedeni Apple olmasın sakın...Değiştirilen Galaxy Note 7 de patladı
Bu habere göre yeni note 7 uçakta yanmış. Galiba bu değişim işi de fiyasko olacak gibi.
Bir tane patalama vakası getirin o halde Türkiyede. Getiremezsiniz, çünkü öyle bir vaka olmadı. Aynen kullanmaya devam ediyorum yeni cihaz gelene kadar.
buyur o zaman aç gözünü etrafına bak.
bu konular önemli ve hassas konular, bir iki hafta telefonsuz kalsanız ne olur sonuçta sizin iyiliğiniz için bu değişim kampanyası üstelik ücretsiz bir değişim kampanyası buna rağmen türklerin teslim etmemeside akıl işi değilBu videoyu sonuna kadar izleyin arkadaşlar . Durum harbiden çok ciddi. Özellikle pilin yandıktan sonra sadece karbon köpük ile söndürulebiliyor olması korkunç.
Çanakkaledeki samsung bayii hala telefonumu almamak için direniyor. Patlar matlarsa bu sorumlulugu nasil üstlenecek merak ediyorum doğrusu. Gerçi telefon kapalı. Umarım durup dururken de patlama olmaz.
Bu cihaz patlamamış,resmen benzin döküp yakılmış,patlayan note 7 lere hiç benzemiyor
buyur o zaman aç gözünü etrafına bak.
Ayyyynen budur işte vak'a. Lokmanoğlu ne güzel anlatmış aydınlatmış. Ey Samsung'a çemkirenler ! Dünyanın en uyanıklarının oyununa gelmiş olabileceğinizi hiç mi düşünmüyorsunuz! Bu tür rekabetlerle ilgili konularda hiç mi fikriniz yok!Note 7 olayı samsunga yapılmış bir darbedir,dünyanın en fazla telefon satan şirketi samsungdur,en iyisi veya ikincisi olduğu tartışılır ama şu kesin abd samsunga bir ayar çekiyor malesef insanlar bu ayara gelmek zorunda,samsungun yapabileceği hiç bir şey yok,eğer müdehale edilmeseydi Appel samsung karşısında çok büyük bir zarara uğrayacaktı,buna izin vermediler!
Bunun bilincinde olarak yinede note 7 den vaz geçmiyorum!!
Ayyyynen budur işte vak'a. Lokmanoğlu ne güzel anlatmış aydınlatmış. Ey Samsung'a çemkirenler ! Dünyanın en uyanıklarının oyununa gelmiş olabileceğinizi hiç mi düşünmüyorsunuz! Bu tür rekabetlerle ilgili konularda hiç mi fikriniz yok!
Bulunduğunuz yer, sizin tercih ettiğiniz yer olduğuna inancınız kuvvetli ama hiç mi görmezsiniz halbuki bulunduğunuz yer birilerinin sizi manipule ederek onların kendi istedikleri yerde olmuş olabilir misiniz ! !
Yaptı zaten sadece yazılımları değişmediBence Apple böyle birşey yapmaz ama sizinde görüşünüze saygı duyuyorum.Apple ile samsung arasında ezeli bir rekabet olduğu doğrudur ama bu rekabet bu seviyeye bence taşınmamıştır Samsung da sadece telefonların yazılımını değiştirerek bu sorunu çözemez ve çözemedi samsung telefonların bataryalarını en baştan üretmesi lazımdı ama onlar sadece telefonon yazılımını değiştirdi ve piyasaya sundu ama yine note 7 patladı onun için samsung bütün telefonları tekrar toplayıp bataryalarını değiştirip tekrar piyasaya sunması lazım.
bence bekle. herkes güllük gülüstanlık kullandığında pişman olma. ben bekliyorum.Arkadaşlar merhabalar, 2 aydır note 7 almayı planlıyordum. Ama bu patlama olayları alev verdi sorun değil dedim değişimi bekliyorum ama okuduğum haberlerde değişenlerinde patladığını gördüm. İster istemez güven kaybı oluştu. Sizce yeni Note 7'ler çıkınca almalımıyım yoksa alternatiflerinemi bakayım? düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
ne zaman yenileri çıkıyor bi bilgin varmı?bence bekle. herkes güllük gülüstanlık kullandığında pişman olma. ben bekliyorum.
Bence Samsung'tan çok Apple yapıyor o paragözlüğü.Sorun Samsungun aşırı paracı ve rekabet tutkusu başka hiç bişey değil kullanıcıyı düşünmez telefonuna acımaz para göz adamlar biran önce pazara sunayım derdi var nasıl olursa olsun hesabı
kimi onyedisi kimi yirmi küsür kimi kasım ortalar diyor. sağlam gelsin debence bekle. herkes güllük gülüstanlık kullandığında pişman olma. ben bekliyorum.
Forumda son yorumlara baktığımda Samsung veya note sever kişilerde bile bir endişe oluşmaya başlamış ... Lakin ben halen bu endişenin yersiz olduğunu düşünüyorum 5 seridir Note üreten ve ciddi manada sorunlar çıkmayan bir ürünün bir amiral geminin tesadüfi Apple firmasının ciddi değer kaybettiği bir dönemde ve ilk defa bir note serisi ardı ardına patlama yaşıyor üstelik nedense hep apple firmasının üstün olduğu ülkelerde (Yaşanan 40 vakadan 37 si amerika ve benzeri ülkelerde yaşanmıştır en azından haberler öyle söylüyor) bu işte bir iş var derler adama en azından sorgulayan dünü ve bugünü yaşayan bilen kişiler bir iş var demeli bence!Ben Note Serisini ilk çıktığı günden beridir hep ilk çıktığı gün alırım hani apple cihaz çıkarınca kapı önlerinde sabahlara kadar bekleyen gruplar var ya onlar gibi ama tek farkı kapı önünde yatmam gece gidip sabahlamam ürün gelir alırım seviyeli bir ilişki anlayacağınızGeçmiş geleceğin teminatıdır şu ana dek hiç sorun çıkmamış bir üründe son seride bu tarz spekülasyonlar çıkmasının 3 ü doğruysa 10 u yanlıştır benim gözümde şişirme haberdir ... O yüzdendir ki 1 ay önce verdim Note 7 mi değişim kampanyası olacak cihazlar toplanıyor dediler direk verdim seste etmedim 1 aydır da yedek tlf kullanıyorum başka marka ve tlfndan soğudum resmen Note serisinin kıymetini daha da iyi anlamama neden oldu kısacası . Bu hafta değişim işi biter diye düşünüyorum hayırlısı ile ürünümü aldığımda da sizlere yazarım bu spekülasyonlarla ilgili değil cihazın ne denli canavar olduğunu bir daha hatırlatmak adına ... Herkese Sevgi ve Saygılarımla