- Reaksiyon puanı
- 3,025
Beyler ekran sürelerinizi atabilir misiniz
Hangi koşullarda alıyorsunuz ana pil ekranıni da atarsanız güzel olur
Beyler ekran sürelerinizi atabilir misiniz
Hangi koşullarda alıyorsunuz ana pil ekranıni da atarsanız güzel olur
Ekran süresi ne kadar ?Ekli dosyayı görüntüle 11195 düz s7 bu şekilde. Yalnız opensignal olmasa daha iyi olurdu. Not: hafta sonu kullanımı. Hafta içi 2 günde 1 şarj ediyorum.
8-9 saat gibiEkran süresi ne kadar ?
Naptın sen ben o süreleri alamıyorum ya8-9 saat gibi
Hafta içi öyle de hafta sonu 5e iniyor niyeyseNaptın sen ben o süreleri alamıyorum yav
Umarım çıkar bilen birileri :/Donanımsal bir arıza değil bence. Çözümünü illaki bilen vardır yahu.
Çalışmalara başlandı net bir tarih yokAndroid 7 s7 edge icin ne zaman cikcak bilen var mi acaba ?
Eyvallah sagolasinÇalışmalara başlandı net bir tarih yok
aynı durum dün bende de oldu sanırım bir seride böyle bir hata var bende ilk defa samsung aldım bakalım nasıl bir cevap gelicekEkli dosyayı görüntüle 6821 Ekli dosyayı görüntüle 6823
Öncelikle merhabalar.Bundan 2 hafta önce s7 edge akıllı telefonu aldım.Aldıktan 4 gün sonra böyle bir arıza çıktı.(Bilmiyorum resim gözüküyor mu.)Ekranda parlaklığı kıstığım zaman büyük siyah çizgiler meydana geliyor.Parlaklığı artırdığım da ise bu küçülüyor.Bayrama denk geldiği için servise pazartesi günü gidecek.Ben de servis formunda ürünün değişimi veya iade kartı istiyorum diye belirttim.Eğer firma bana yeni cihaz gönderirse bunu kabul etmicem ve paramı geri almak için Tüketici haklarına başvuracağım.Umarım bundan sonra ki hayatımda kesinlikle Samsung kullanmam.
Ekli dosyayı görüntüle 6821 Ekli dosyayı görüntüle 6823 Ekli dosyayı görüntüle 6824
Şu an 6s kullanıyorum çok memnunum.Bana demişlerdi Samsung pişmanlıktır diye evet haklılarmış.aynı durum dün bende de oldu sanırım bir seride böyle bir hata var bende ilk defa samsung aldım bakalım nasıl bir cevap gelicek
Ben killaniyorum cok memnunum ama elran icin koruyucu bulamadimArkadaşlar s7 için slimarmor önerir misiniz?
Fotoğraf alabilir miyim nasıl duruyor diye?Ben killaniyorum cok memnunum ama elran icin koruyucu bulamadim
kardeşim sa . aynı sorun şimdi bende oldu . ne dediler sana nolmuş telefona nasıl hareket ettiler ?Ekli dosyayı görüntüle 6821 Ekli dosyayı görüntüle 6823
Öncelikle merhabalar.Bundan 2 hafta önce s7 edge akıllı telefonu aldım.Aldıktan 4 gün sonra böyle bir arıza çıktı.(Bilmiyorum resim gözüküyor mu.)Ekranda parlaklığı kıstığım zaman büyük siyah çizgiler meydana geliyor.Parlaklığı artırdığım da ise bu küçülüyor.Bayrama denk geldiği için servise pazartesi günü gidecek.Ben de servis formunda ürünün değişimi veya iade kartı istiyorum diye belirttim.Eğer firma bana yeni cihaz gönderirse bunu kabul etmicem ve paramı geri almak için Tüketici haklarına başvuracağım.Umarım bundan sonra ki hayatımda kesinlikle Samsung kullanmam.
Ekli dosyayı görüntüle 6821 Ekli dosyayı görüntüle 6823 Ekli dosyayı görüntüle 6824
ne dediler size ?aynı durum dün bende de oldu sanırım bir seride böyle bir hata var bende ilk defa samsung aldım bakalım nasıl bir cevap gelicek
Aleyküm selam.Ben cihazı direk iade ettirdim 15 gün falan sürdü değişim dediler ben de memnun olmadığımı söyledim iade ettirdim.Telefonda olan kronik bir sorun yani anlican. Bende o paraya ekleyip 6s aldım şu an da da çok memnunum.kardeşim sa . aynı sorun şimdi bende oldu . ne dediler sana nolmuş telefona nasıl hareket ettiler ?
Gold alın pişman olmazsiniz fotoğraflarda durduğundan daha guzel duruyor. Kılıf olarak spigen sitesinde slim armor kiliflar var girip bi bakın derim fiyatlari pahali bulursanız da hepsiburada dan microsonic marka bakabilirsiniz.önce note 5 alacaktım sonra vazgeçtim s7 almaya karar verdim.her nedense ilkönce kavisli ekranından sevmediğim edge yi şimdi hoşuma gitmeyi başladı.gold ile silver renk arasında kararsız kaldım(Çok kararsız biriyim) önceleri gold renk almayı düşünüyordum ama sliver renkte fena değilmiş.ithalatcı almayı düşünüyorum.sizce hangi renk alayım.birde şeffaf kılıf almayı düşünüyorum.piyasada bir sürü çeşit var.sağlam dayanıklı ince olarak hangı kılıf önerirsiniz?
öneriniz için teşekkürler.genelde teşhir ürünleri hep gold oluyorGold alın pişman olmazsiniz fotoğraflarda durduğundan daha guzel duruyor. Kılıf olarak spigen sitesinde slim armor kiliflar var girip bi bakın derim fiyatlari pahali bulursanız da hepsiburada dan microsonic marka bakabilirsiniz.
Samsunglarda zaten yuzde 30 sorun cikiyor bu nedenle ithalat garantili almayi tavsiye etmiyorum tamiri samsung servisinde daha temiz oluyor. Benimki sorunsuz şimdilik memnunum.öneriniz için teşekkürler.genelde teşhir ürünleri hep gold oluyor
bu arada bu telefon modelinde yukarıda yorumlara bakarsak bayağa sorun varmış.biraz tereddüt yaşamaya başladım.üstelikte ithalatcı garantili almayı düşünüyordum
Tr garantili telefon ile ıthalatcı garantili telefon arasında en az 400 tl gibi bir fark var.eğer kronik sorun varsa hangi garantili olduğu farketmez.normal servisler ücret karşılığı ithalatcı garantili telefonları tamir etmiyor mu?o aradaki farkı servise ödersin.ikinci defa sorun çıkarsa ozman şansızlığımıza.at çöpe.ama hiçbir sorun çıkmaz ise ozaman dakazançlı çıkarsın.öyle değil mi?Samsunglarda zaten yuzde 30 sorun cikiyor bu nedenle ithalat garantili almayi tavsiye etmiyorum tamiri samsung servisinde daha temiz oluyor. Benimki sorunsuz şimdilik memnunum.
Zaten ithalatci garanti onaramaz diye bisey yok da genel olarak sorunlari samsung servisleri daha temiz hallediyor. Ha eger 1 defa bozulma sansi verip o zamanda aradaki farki samsung servisene veririm derseniz sizin dusunceniz mantikli. Ben ithalat garantisine telefon gönderip imei çaldırdım o nedenla daha da ithalat garantili cihaz almam. Birde ben zaten vr cihazi alacağım için 300tl hediye vr farkını düşüp samsung garantili aldim benim icin aradaki fark 100tl olmus oldu. Ayrica aradaki farki ödeyip onarımı yaptiramamak riski de var. 2. kez bozulunca 2400tllik cihazi cöp yapamam. Çünkü 3 kez bozulunca değişim isteyip degistirme sansi cok yüksek samsung servislerinde. Aynı rahatligi ithalatlar saglamiyorTr garantili telefon ile ıthalatcı garantili telefon arasında en az 400 tl gibi bir fark var.eğer kronik sorun varsa hangi garantili olduğu farketmez.normal servisler ücret karşılığı ithalatcı garantili telefonları tamir etmiyor mu?o aradaki farkı servise ödersin.ikinci defa sorun çıkarsa ozman şansızlığımıza.at çöpe.ama hiçbir sorun çıkmaz ise ozaman dakazançlı çıkarsın.öyle değil mi?
imei nasıl çalınıyor anlamadım?internette satış yapan kullanıcı yorumlarına bakıyorum bayağa ithalatcı telefonlar alanlar var.eğer mesajlar fake değilseZaten ithalatci garanti onaramaz diye bisey yok da genel olarak sorunlari samsung servisleri daha temiz hallediyor. Ha eger 1 defa bozulma sansi verip o zamanda aradaki farki samsung servisene veririm derseniz sizin dusunceniz mantikli. Ben ithalat garantisine telefon gönderip imei çaldırdım o nedenla daha da ithalat garantili cihaz almam. Birde ben zaten vr cihazi alacağım için 300tl hediye vr farkını düşüp samsung garantili aldim benim icin aradaki fark 100tl olmus oldu. Ayrica aradaki farki ödeyip onarımı yaptiramamak riski de var. 2. kez bozulunca 2400tllik cihazi cöp yapamam. Çünkü 3 kez bozulunca değişim isteyip degistirme sansi cok yüksek samsung servislerinde. Aynı rahatligi ithalatlar saglamiyor
Güvenilir bir servis olmayinca ordaki eleman imeisini alip baska cihaza kopyalanmasi icin satiyor vs. Gr vr uzerinde dokunmatik panel ve tuslar var orda bazi oyunlar oynanıyor. Baktığın yer mause imleci oluyor dokununca ates ediyorimei nasıl çalınıyor anlamadım?internette satış yapan kullanıcı yorumlarına bakıyorum bayağa ithalatcı telefonlar alanlar var.eğer mesajlar fake değilse
birde gvr cihazında 3d oyunlar nasıl oynanıyor merak ediyorum.yani telefonu cihaza takıp telefon tuşlarına basmadan nasıl oynanıyor.cihazın uzkatan kumandası mı var ?
aynı sorun bendede mevcut kendi kendine ısınıyor normalde 1 gun giden telefon 7 saatte bitiriyo sarjıS7 edgeye dun guncelleme geldi guncelledikten sonra android sistemi cok fazla yiyor ve sarj cabuk bitiyor asiri isiniyor neden olabilir