En uygun note 5 nereden alınır?

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Merhabalar , Note 5 almak istiyorum fakat fiyatlar teknoloji mağazalarında 2400. biraz fazla geldi. maximum 2100 tl çıkarabiliyorum. İthalatçı garantilere maalesef güvenemiyorum. Hele ki internet üzerinden alırsam(hepsiburada) fiyat gayet uygun fakat yurtiçi kargo taşımasına zerre güvenmiyorum ve sorun çıkacağını hissediyorum. İthalatçı garantili olması durumunda elden almayı tercih ederim (kipa-migros bi ara çok popülerdi fakat şuan internette fiyatlar 2400-2600 civarı.)
en fazla 2100 tl ye mümkünse samsung garantili nereden alabilirim? olmadı böyle migros tarzı elden alabileceğim italatçı garantili firmalar nerelerdir? Teşekkürler dostlar.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Merhabalar , Note 5 almak istiyorum fakat fiyatlar teknoloji mağazalarında 2400. biraz fazla geldi. maximum 2100 tl çıkarabiliyorum. İthalatçı garantilere maalesef güvenemiyorum. Hele ki internet üzerinden alırsam(hepsiburada) fiyat gayet uygun fakat yurtiçi kargo taşımasına zerre güvenmiyorum ve sorun çıkacağını hissediyorum. İthalatçı garantili olması durumunda elden almayı tercih ederim (kipa-migros bi ara çok popülerdi fakat şuan internette fiyatlar 2400-2600 civarı.)
en fazla 2100 tl ye mümkünse samsung garantili nereden alabilirim? olmadı böyle migros tarzı elden alabileceğim italatçı garantili firmalar nerelerdir? Teşekkürler dostlar.
N11 veya gittigidiyor gibi sitelerden alirsin en uygun. Ayrica bu sitelerde indirim çeki kupon kullanabilirsin.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Bir ara Kipa'da 2099 TL'ydi. Belki tekrar girebilir indirime Migros'ta da.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Migrosta Note5 yok G5 var kipada ise ithalatçı garantili olması lazım Note 5 2100 tl

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Genelde teknoloji matketler dışında kipa ve hepsiburada'ya bakarım. Buralar bilindik güvenilir yerler. Hepsiburada da en son 1800-1900 tl idi ithalatçı garantili. Kipa'da 2100 tl idi.