FOM
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,264
Açık kutu bide

Aynen hocam yaAçık kutu bide![]()
Adam yurtdışı iphone 7 32 gb siyah renk 5.000 TL fiyat çekiyor ya...
Ya fark koyarsın anlarım tamamda bir de cihaz, pasaport kayıtlı değil ona rağmen bu kadar fiyat çekmeleri ilginç.Açık kutu bide![]()
5S'lerin Gold rengini beğenmiyorum arkadaşımda var sanki rose gold'a benziyor.Ben 2g hariç tüm iphone serisini kullanan biri olarak tanıdığınızda vs. varsa siyah rengi biraz test etmenizi öneririmÇünkü 5s in gold renginin çekiciliğinden sonra bende sizin gibi düşünüyordum . Fakat ekranın siyah bütünlüğü baya güzel koyu renklerde.
Bence güvenmeyin, böyle internet ortamından almayı sevmem 1000 TL Fazla olsun ama güvenli yerden olsun yok hepsi burada gitti gidiyor şahıs satıcı vs güvenemiyorumhttps://tr.letgo.com/tr/i/iphone-7-plus-32-gb-128-gb_ea7a92c0-bbb8-4870-915c-8f3cffb4d9e9 Aslında bunu alasım varda ne kadar güvenilir bilmiyorum @mrjokes beraber gitsekmi
Ya fark koyarsın anlarım tamamda bir de cihaz, pasaport kayıtlı değil ona rağmen bu kadar fiyat çekmeleri ilginç.
Şunun şurasında ne kaldı ki maksimum 15 gün daha bekleyeceğim. 6 ay beklemişim 15 gün daha mı bekleyemeyeceğim
5S'lerin Gold rengini beğenmiyorum arkadaşımda var sanki rose gold'a benziyor.
asıl 7 ve 6 larda gold rengi güzel çekici
Aa bu iyiymiş . ama ben cumartesi gelicem tekrar. olabilir gelmemiş olursa.https://tr.letgo.com/tr/i/iphone-7-plus-32-gb-128-gb_ea7a92c0-bbb8-4870-915c-8f3cffb4d9e9 Aslında bunu alasım varda ne kadar güvenilir bilmiyorum @mrjokes beraber gitsekmi
aynen öyle bunlara para veren varmıdır çok merak ediyorum türkiyede özellikle para kazanması çok zor...Tabiki az kaldı beklemeye değecek ama güldüğüm hadi fiyat farkı koymuşssun tamam ama kutuyu niye açtın adam 5000 tl verip açık kutumu alacak![]()
Tabi sende haklısın zevk meselesi.Ya fark koyarsın anlarım tamamda bir de cihaz, pasaport kayıtlı değil ona rağmen bu kadar fiyat çekmeleri ilginç.
Şunun şurasında ne kaldı ki maksimum 15 gün daha bekleyeceğim. 6 ay beklemişim 15 gün daha mı bekleyemeyeceğim
5S'lerin Gold rengini beğenmiyorum arkadaşımda var sanki rose gold'a benziyor.
asıl 7 ve 6 larda gold rengi güzel çekici
ama insanların şu ön yargısından nefret ediyorum rose gold , gold kadın rengi diyorlar benim rose gold kullanan arkadaşımda var gold da kullanan var çok şık yani nedir bu ön yargı :STabi sende haklısın zevk meselesi.
aynen öyle bunlara para veren varmıdır çok merak ediyorum türkiyede özellikle para kazanması çok zor...
üzülüyorum açıkçası
bu arada hayırlı olsun moderatörlüğün bir fikrim var Iphone bölümün aktif üyeleri olarak birbirimizi hiç tanımıyoruz neredeyse tanışsak bir samimi ortam oluştursak nasıl olur ?Senelerdir bu iş böyle artık meslek edinildi bu iş demekki alanlar oluyor ve eminim vardır da sırf o türkiyeye gelmeden 15 günlük havayı atmak için alan zengin kesim vardır.
bu arada hayırlı olsun moderatörlüğün bir fikrim var Iphone bölümün aktif üyeleri olarak birbirimizi hiç tanımıyoruz neredeyse tanışsak bir samimi ortam oluştursak nasıl olur ?
biliyorum orayı da ben bu bölüme özel dedim mesela ücretli olup sonra ücretsize düşen olan uygulamaları paylaşsakTeşekkür ederim Allah utandırmasın. Tanışmak için de bu bölüme bir konu açıp tanışma ortamı sağlanabilir.
Beni unuttun galiba 35/2 KsK@FoLLow gel beraber gidelim almaya sende izmirdeymişsin![]()
biliyorum orayı da ben bu bölüme özel dedim mesela ücretli olup sonra ücretsize düşen olan uygulamaları paylaşsak![]()
Baktılar 7 ön sipariş 3400 tlDediği konuya katılıyorum apple store çalışanlarıda bizim gibi geç öğreniyorlar tabiki mağaza geleceği için biraz daha erken öğreneceklerdir fakat şuan da bilmiyorlardır. Çünkü geçen gün gittim apple store 6s hala çok yoğun bir şekilde satılıyordu.
Apple Store'da Fiyatı Düşen Uygulamalar / Ücretsiz Olan UygulamalarDediği konuya katılıyorum apple store çalışanlarıda bizim gibi geç öğreniyorlar tabiki mağaza geleceği için biraz daha erken öğreneceklerdir fakat şuan da bilmiyorlardır. Çünkü geçen gün gittim apple store 6s hala çok yoğun bir şekilde satılıyordu.
Baktılar 7 ön sipariş 3400 tl![]()
32 gb geldi ya o çok iyi oldu yoksa 6s güçlü cihaz iyi cihaz ama 16 gb nedir diye kara kara düşünüyordumHiç durmak yok cidden birde 6s serisi çok iyi cihazlar hâlâ devam ediyor son sürat satışlar fiyatlarda indi güzel oldu.
32 gb geldi ya o çok iyi oldu yoksa 6s güçlü cihaz iyi cihaz ama 16 gb nedir diye kara kara düşünüyordum![]()
32 gb geldi ya o çok iyi oldu yoksa 6s güçlü cihaz iyi cihaz ama 16 gb nedir diye kara kara düşünüyordum![]()
Ölme eşşeğim öle 7 plusa o kadar para vermeyi düşünmediğim için 6s plusmı alsam hala düşünüyom bi türlü çıkamadım işin içinden şubat ayından beri bekliyom o kadar bekledin şimdi neden 6s plus alasınki diyor içimdeki ses bi yandanda 6s plus 64 gbın 3300 tlye çekilmesi beni işin içinden çıkılmaz hale getiriyor![]()
Öff ne menem bir cefa bu ya!
Allah yardımcın olsun yeğen...![]()