iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jeogur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Soru soru cevaplayayım;

1-) 6s Plus 64gb kullanıcısıyım yüksek boyutlu oyunlar oynayan bir kullanıcıyım video fotoğrafta dolu ama 64gb dolmuyor 32gb çok yeterlidir.

2-) 6s plus almadan önce büyük olduğu için hiç düşünmüyordum 6s'in boyutu çok kibar geliyordu batarya ois farkı için aldım gerçi ois artık 7de var. Çok memlun kaldım batarya fsrkı çok fazla ve büyük ekran anladığım kadarıyla oyun oynayan bir kullanıcısınız büyük ekran çok keyif veriyor ve ekranı çok kaliteli retina ekran.

3-) İos geçicen bi rahatlık oluyor hemen alışıyorsunuz zaten basit size sorun çıkarmıyor uygulama kapandı hatası vermiyor. Siz ne yapmak istiyorsanız cihaz size onu yapıyor.

Teşekkür ederim cevabınız için,
açıkçası artık oyun çok fazla oynamıyorum telefonda, oynadığım oyunlarda en fazla 100 mb boyutunda oluyor. ancak dediğiniz gibi note 7 tecrübemden sonra tekrar htc m7'ye geçince bayağı küçük telefon hissi verdi :D ip7 plus şu an için daha ağır basıyor gibi benim için.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Teşekkür ederim cevabınız için,
açıkçası artık oyun çok fazla oynamıyorum telefonda, oynadığım oyunlarda en fazla 100 mb boyutunda oluyor. ancak dediğiniz gibi note 7 tecrübemden sonra tekrar htc m7'ye geçince bayağı küçük telefon hissi verdi :D ip7 plus şu an için daha ağır basıyor gibi benim için.

7 plus güzel bir cihaz oldu sizi üzmez aksine gayet memlun edicektir.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
şu iphone lardaki tıslama sesi baya kafamı kurcaladı ya note 7 den sonra iphone lardadamı bi bomba patlayacak korktum şimdi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
şu iphone lardaki tıslama sesi baya kafamı kurcaladı ya note 7 den sonra iphone lardadamı bi bomba patlayacak korktum şimdi
İlk günden beri bu olay çıktığında bas bas bağırıyorum 6 plus 6s plus varsa elinizde yani bende daha önce olduğundan biliyorum, kulağınıza dayayın açıkken aynı şekilde ses geldiğini göreceksiniz.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İlk günden beri bu olay çıktığında bas bas bağırıyorum 6 plus 6s plus varsa elinizde yani bende daha önce olduğundan biliyorum, kulağınıza dayayın açıkken aynı şekilde ses geldiğini göreceksiniz.
6 plus var ses yok hatta oyun oynarken açtım dalga mı geçiyon

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
6s veya daha öncesinde böyle bir ses yok. Uydurmayın...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Tüm iPhone modellerinde o ses var ama çok az. Çok sessiz bir ortamda dinlemeniz gerekli. 7 ayrı bir ses çıkarıyor. Bende daha çıkmadı ama hayırlısı bakalım.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Tüm iPhone modellerinde o ses var ama çok az. Çok sessiz bir ortamda dinlemeniz gerekli. 7 ayrı bir ses çıkarıyor. Bende daha çıkmadı ama hayırlısı bakalım.
yok kardeşim bende yok siz yanılıyorsunuz e böyle birşey olsaydı zamanında haber yapılırdı şimdi i7 de ses geliyor diye eskilerdendemi gelmesi gerek ben şuan telefonu dinliyorum bak saat kaç 00.54 ses yok iftira atmayın olmayan birşey için hani olsa bende derim çünkü apple pek sevmem övme yanlısı değilim zaten i7 yi o jakı çıkardıktan sonra hiç beğenmedim

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
O yayınlanan videoya pek inanasım gelmiyor sadece bir video var ve açık ortam ayrıca telefondan uzak kamera.
Fanlık yaptığım yok ama çok saçma yani arka planda ne olduğunu bilmiyoruz. Birisinin markayı karalama çabası olabilir eğer Note 7 gibi yaşanırsa o zaman sorun vardır.
Şuan ona sorun olarak bakmayın

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
O yayınlanan videoya pek inanasım gelmiyor sadece bir video var ve açık ortam ayrıca telefondan uzak kamera.
Fanlık yaptığım yok ama çok saçma yani arka planda ne olduğunu bilmiyoruz. Birisinin markayı karalama çabası olabilir eğer Note 7 gibi yaşanırsa o zaman sorun vardır.
Şuan ona sorun olarak bakmayın

Tolga beyin videosunu izlediniz mi ?

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
6s veya daha öncesinde böyle bir ses yok. Uydurmayın...
Birader kullandığım birebir sesini duyduğum telefonlar bunlar evet açıkça ben apple cıyım bakın diyorum. Fakat 6S plusta da aynı sesi duydum 6 plusta da . Tolga abinin yaptığı mikrofonla yapılan bişey ben kulağımla daha önceki telefonlarda duydum. Çok dikkatli dinlemeynce gelmiyordu. Kullanıma ek bir sorun oluşturmadı

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Eminim 7s te de 8 de de gelicektir . az veya çok onu bilemem

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Eminim 7s te de 8 de de gelicektir . az veya çok onu bilemem
merak etme bunun çözümünü bulurlar iphone 6 çıkıncada telefon bükülüyor demişlerdi fakat benimki bükülmedi ya işletim sistemi yeni olduğundan hataları vardır o yüzden çıkabilir yada donanımsal bir arzası vardır o cihazın ama çözerler bunu yeni seride olmaz

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
O kadar para verip apple storedan alın tanımadığınız bilmedğiniz birinden alışveriş yapmayın dolandırı dolu

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
O kadar para verip apple storedan alın tanımadığınız bilmedğiniz birinden alışveriş yapmayın dolandırı dolu

Katılıyorum adam yurtdışından getirmiş 1 yıl uluslararası garantisi var 3400 e satıyor fırsatları değerlendirmek bu olsa gerek

Modluğunuz hayırlı olsun bu arada :cool::cool:

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Katılıyorum adam yurtdışından getirmiş 1 yıl uluslararası garantisi var 3400 e satıyor fırsatları değerlendirmek bu olsa gerek

Tabiki her sene bu olay böyle ama alınmaması gerekiyor. Bu tarz alımlarda apple storedan başka şaşmamak lazım.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
İphone 7 Uçak Modu sıkıntısı çıktı bu kezde.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Sahibindende bir sürü ilan varda güvenilirmi bilemedim
Ben güvenmiyorum okadar para vericem bide ikinci el olcak ve o cihaz belki hatalı cihazlardır yada yurt dışıdır herşey olabilir en doğrusu appstore gidip ordan almak

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Modluğunuz hayırlı olsun bu arada :cool::cool:

Teşekkür ederim [emoji4]

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Tabiki her sene bu olay böyle ama alınmaması gerekiyor. Bu tarz alımlarda apple storedan başka şaşmamak lazım.

ya note 7 yi verince telefonsuz kaldık sıkıntı orda yani var blackberry passport kullanıyorum şuan ama beklesekmi ekim sonu sanırım başlarında gelse çok iyi olur aslında zor gibi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
ya note 7 yi verince telefonsuz kaldık sıkıntı orda yani var blackberry passport kullanıyorum şuan ama beklesekmi ekim sonu sanırım başlarında gelse çok iyi olur aslında zor gibi

Bekleyin faydasını görürsünüz eğer alacağınız cihaz sorunlu çıkarsa apple store anında değişim yapar. Apple store'dan almakta herzaman fayda var

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Bekleyin faydasını görürsünüz eğer alacağınız cihaz sorunlu çıkarsa apple store anında değişim yapar. Apple store'dan almakta herzaman fayda var.
başlka çare yok belicez artık note 7 nin parasıda gelmedi saten :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
başlka çare yok belicez artık note 7 nin parasıda gelmedi saten :)

Bu durumlarla karşılaşmayın diye apple store zaten böyle bir durum olda iade anında alırdınız paranızı. Beklemek en iyi fikir.