1500TL'ye Kadar Telefon Önerisi

can_omer01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
1500 TL sınırına kadar iyi bir akıllı telefon istiyorum. Benim için önemli kriterler sırasıyla batarya, kamera ve performans. Aslında dengeli bir telefon istiyorum yani kamerası çok iyi olup performansı yerlerde olacaksa olmasın daha iyi :)

Şu an aklıma Sony XPERIA XA Ultra yattı gayet hoş bi telefon. Bataryası da 1 gün gidiyormuş. Telefon piyasasını pek bilmiyorum. Hatta şöyle söyleyim bu telefonun rakiplerini bile bilmiyorum. Bildiğiniz telefonları artıları ve eksileriyle yazarsanız çok müteşekkir olurum.

NOT: Telefon OCAK 2017 tarihinde alınacaktır.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
mediatek +6 inch+ 2700 mah 1 günü çıkartması zor geliyor kulaga kullananların yorumlarını duymak daha iyi olacaktır ocak ayına kadar fiyatlar değişebilir şimdiden zor ama yinede cihaz belirlemekde fayda var

can_omer01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
mediatek +6 inch+ 2700 mah 1 günü çıkartması zor geliyor kulaga kullananların yorumlarını duymak daha iyi olacaktır ocak ayına kadar fiyatlar değişebilir şimdiden zor ama yinede cihaz belirlemekde fayda var
Yani aşağı yukarı bi fikrim netleşsin en azından elenecek cihazlar belli olsun. Bu arada sayfanın incelemesinde bahsetmişlerdi. Gün dediğim benim için 8 saat dayansın yeter okulu atlatabilsin yani.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
1500 TL sınırına kadar iyi bir akıllı telefon istiyorum. Benim için önemli kriterler sırasıyla batarya, kamera ve performans. Aslında dengeli bir telefon istiyorum yani kamerası çok iyi olup performansı yerlerde olacaksa olmasın daha iyi :)

Şu an aklıma Sony XPERIA XA Ultra yattı gayet hoş bi telefon. Bataryası da 1 gün gidiyormuş. Telefon piyasasını pek bilmiyorum. Hatta şöyle söyleyim bu telefonun rakiplerini bile bilmiyorum. Bildiğiniz telefonları artıları ve eksileriyle yazarsanız çok müteşekkir olurum.

NOT: Telefon OCAK 2017 tarihinde alınacaktır.
xiaomi mi 5 alabilirsin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mi5 alırsanız dediklerinin hepsi ust duzey olur
İşlemcisi android tarafının en güçlüsü
Kamera iyi batarya iyi ekran güzel
Yalnız ithalatçı garantili ve sar değeri azıcık yüksek
Zenfone3. Kamera ekran batarya konusunda başarılı mi5 i aratmayacak model kamerası mi5ten iyi olabilir.performansi yerinde ama işlemcisi bir ssnapdrsgon 820 kesinlikle olamaz
Lenovoda p2 bataryası çok çok ust duzey performam ve kamerası yerinde işlemci sanırım zenfone 3 ile ayni kamera kısmında ondan biraz geri kalabilir batarya olarak çok önde
G5 ithalatçı garantili 1800 tl ama fiyati duser ve ozellikleri ile bu cihazların hepsini katlar sar değeri dusuk androrin en guclu islemcisi var ve bataryasi tatminkar kamerası ust düzeyin en yukarilarinda
Ben eğer ithalatçı güveniyorsan G5 almani öneririm

can_omer01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yanlışlıkla atılmış post. İlgili kişilerden özür diliyorum. Silinebilir.

Son düzenleme:

can_omer01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
xiaomi mi 5 alabilirsin.
Arayüz garip geldi Xiaomi'de. Ayrıca kamera kriterimi karşılayamayacak gibi. Ön kamera arka kameradan daha önemli benim için.

Mi5 alırsanız dediklerinin hepsi ust duzey olur
İşlemcisi android tarafının en güçlüsü
Kamera iyi batarya iyi ekran güzel
Yalnız ithalatçı garantili ve sar değeri azıcık yüksek
Zenfone3. Kamera ekran batarya konusunda başarılı mi5 i aratmayacak model kamerası mi5ten iyi olabilir.performansi yerinde ama işlemcisi bir ssnapdrsgon 820 kesinlikle olamaz
Lenovoda p2 bataryası çok çok ust duzey performam ve kamerası yerinde işlemci sanırım zenfone 3 ile ayni kamera kısmında ondan biraz geri kalabilir batarya olarak çok önde
G5 ithalatçı garantili 1800 tl ama fiyati duser ve ozellikleri ile bu cihazların hepsini katlar sar değeri dusuk androrin en guclu islemcisi var ve bataryasi tatminkar kamerası ust düzeyin en yukarilarinda
Ben eğer ithalatçı güveniyorsan G5 almani öneririm

Dediğim gibi gerek arayüz olsun gerek SAR değeri ve tasarımı olsun pek içime sinmiyor sonuçta telefondan sürekli oyun oynayacak biri değilim 3-4 yıl kasmasa yeter. İthalatçı garantiye güvenmiyorum akrabalarımda sıkıntı yaşayan çok insan var. Zaten o şekilde telefon alacak olursam avrupadan getirtebilirim.

ZenFone3'e bakabilirim sanırım araştırıyım teşekkürler :)

Lenovo P2 hakkında pek bilgi bulamadım ben. Tasarımsal olarak yani düzgün bi fotoğraf elde edemedim Google'dan arattıklarım farklı modeller çıkıyor.

G5 sanırım artık güncelliğini yitiren bir telefon. Yazılım desteği almayı isterim sanırım.
Yardımların için teşekkürler:):)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arayüz garip geldi Xiaomi'de. Ayrıca kamera kriterimi karşılayamayacak gibi. Ön kamera arka kameradan daha önemli benim için.

Dediğim gibi gerek arayüz olsun gerek SAR değeri ve tasarımı olsun pek içime sinmiyor sonuçta telefondan sürekli oyun oynayacak biri değilim 3-4 yıl kasmasa yeter. İthalatçı garantiye güvenmiyorum akrabalarımda sıkıntı yaşayan çok insan var. Zaten o şekilde telefon alacak olursam avrupadan getirtebilirim.

Lenovo P2 hakkında pek bilgi bulamadım ben. Tasarımsal olarak yani düzgün bi fotoğraf elde edemedim Google'dan arattıklarım farklı modeller çıkıyor.

G5 sanırım artık güncelliğini yitiren bir telefon. Yazılım desteği almayı isterim sanırım.
G5 LGnin bu seneki G serisinin en yeni amiral gemisi ve cikali 6-7 ay oldu s7 ile ayni gün çıktı yani güncel bir cihaz ve en az 7.0 ve 8.0i alacak

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

arayüz için launcher öneriririm kardeşim kamera ön kamera en iyilerinden bir tanesi ...

can_omer01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
G5 ithalatçı garantili 1800 tl fiyati bir ihtimal duser obur türlü Tr garantili zenfone 3 ve lenovo p2 çok iyi cihazlar

İ
ZenFone3'e baktım. Normal ve Deluxe versiyonlarındaki kamera niye ortada balon gibi durur anlam veremiyorum. Ama Ultra modelinin tasarımı muhteşem. Eksiği mi, 6.8inç ekran. Yine de ZenFone gayet güzel bi telefon gibi duruyor. Genel olarak baktığımda iki eksisi var. İlki tasarım ikincisi ön kamera 8MP sanırım

M

Murat Burç

SDN Okuru
ZenFone3'e baktım. Normal ve Deluxe versiyonlarındaki kamera niye ortada balon gibi durur anlam veremiyorum. Ama Ultra modelinin tasarımı muhteşem. Eksiği mi, 6.8inç ekran. Yine de ZenFone gayet güzel bi telefon gibi duruyor. Genel olarak baktığımda iki eksisi var. İlki tasarım ikincisi ön kamera 8MP sanırım
S7nin ön kamera 5 mp;) HTC 10unda
İyi bir kameraya sahip
Tasarım kısmında bana Gore iyi tasarımı var
P2 ile zenfone 3 gelsin detaylı karşılaştırmasını öyle yaparız sdn bir incelesin telefonları

Fatih55109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ocak 2017 de alicaksan az ustune ekler galaxy a5 2017 alirsin bataryasi tasarimi ve kamerasi iyi

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Eğer 1-2 ay daha beklersen LG G5 1500 bandına düşer ve seni 3-4 yıl rahat götürür

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sony'nin yeni X serileri eskisi gibi güzel olacak bence.Çünkü Sony ve Htc genelde telefonlarına gereken özelliklerin %99'unu koyuyorlar.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Ben Zenfone 3 diyorum Asus un youtube da yayınladığı Zenfone 3'e ait 4K çekim örnekleri vs hepsi çok iyi video ve fotoğraflardı, 3000 mAh batarya ve Snapdragon 625 var, işlemcisi performanslı ve az güç tükettiği için 1 günü çıkartacaktır bence Zenfone 3 al geç bro ikinci alternatifte Lenovo P2 olabilir

can_omer01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben Zenfone 3 diyorum Asus un youtube da yayınladığı Zenfone 3'e ait 4K çekim örnekleri vs hepsi çok iyi video ve fotoğraflardı, 3000 mAh batarya ve Snapdragon 625 var, işlemcisi performanslı ve az güç tükettiği için 1 günü çıkartacaktır bence Zenfone 3 al geç bro ikinci alternatifte Lenovo P2 olabilir
şu an zenfone3 daha önce benim için. Şimdi Sony alırsam fanboyluk değil salaklık yapmış olurum gibi geliyor. Sony Fanboyuyum evet ama X serisi beklediğim gibi olmadı malesef

can_omer01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Peki son bir şey sormak istiyorum. ZenFone3 Samsung Gear S2 ile uyumlu olur mu? Gereksinimleri karşılıyor çünkü.