ismailvtas
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 62
Hocam müsaitseniz özelden yazdım bi kaç sorumu.Erobot kullanıyorum fix leri takip ederseniz sorun yaşamazsınız
Hocam müsaitseniz özelden yazdım bi kaç sorumu.Erobot kullanıyorum fix leri takip ederseniz sorun yaşamazsınız
Ben guc tasarruf modunu hic kullanmiyorum.ben o sekilde sorunumu cozdum.tahminim zaten guc tasarruf modunda cihaz daha cok isinma yapar.bir taraftan kisitlayip bir taraftan performans yapmaya calistigi icin.601 e bir yama guncellemesi gelmis idi.o guncellemeden sonra ben wipelari yapip sorunu cozmus idim.isterseniz ikiser defa wipe lari yapip tekrar data factory reset yapin ve sonra bir hafta sarji dedigim gibi tamdan biraz fazla doldurup bitmeden sarja takmayin ins sizinde duzelir.ilk bir hafta isinma yapabilir sonra kalmaz telefon da sistem iturunca pilde 4.5 5 saat arasi bir ekran suresialirsiniz..ozelden msj ayacagim size bir bakarsinizhocam grafık atma şansım %10-15 ekran % 10 androıd %8-10 hücre askıda dığer ufak tefek şeyler %1 falan hocam
6.0.1 den sonra fabrıka ayarlarına çevırdım sonrada wıpe yapılmasını bıyerde daha görmüştüm 1 kerede wıpelerı yaptım pek değışen bırşey olmadı hocam güç tasarruf modunda bıraz daha ıyı gıdıyor pıl ama bu sefer de performans düşüşlerı yaşıyorum
Romun nasıl kurulacağı ile ilgili orda açıklama vardır.Hangi romlardan geçişe musait hangi sürümleri destekliyor.Merhaba,XDA Developers sitesinde MIUI7 adında bir ROM bulunuyor ama bir şey dikkatimi çekti ; ROM 4.4.4 Kitkat üzerine kurulu ama ben 6.0.1 kullanıyorum.
ROM'u yüklersem cihazım brick olur mu ? Bunu merakımın sebebi stock yazılımda 6.0.1 yazılımının altına inemememizden kaynaklanıyor.
Modem portlayınca nasıl oluyor kusura bakma ya konuya yabancıyımmodem portlayınca düzeliyor.
6 dan 5 e iniliyor ama 4 e inebilirmiyiz bilmiyorumMerhaba,XDA Developers sitesinde MIUI7 adında bir ROM bulunuyor ama bir şey dikkatimi çekti ; ROM 4.4.4 Kitkat üzerine kurulu ama ben 6.0.1 kullanıyorum.
ROM'u yüklersem cihazım brick olur mu ? Bunu merakımın sebebi stock yazılımda 6.0.1 yazılımının altına inemememizden kaynaklanıyor.
5. yılımdayım dostumRomun nasıl kurulacağı ile ilgili orda açıklama vardır.Hangi romlardan geçişe musait hangi sürümleri destekliyor.
Ve wğer rom işlerine girceksen yarı brick en büyük arkadaşın olacak yedeğinizi ona göre alın.
Rootlumu olmasi gerekiyor cihazinSmart select 2.0.53 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror
Note 7 deki akilli secim uygulamasi gif kaydedebiliyor.
Calisiyor hocam.cok basarili tsk ederim.inan bende bunu ariyordumSmart select 2.0.53 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror
Note 7 deki akilli secim uygulamasi gif kaydedebiliyor.
Kisacasi eger 601 de isen bu rom olmaz samsung tarafindan engellendigi icin...yeni romumuzu yabi 601 icin olani bekle sakata gelme diyorMerhaba ; "if u are on 6.0.1 bootloader, u will encouter bootloop if u flash this,.. for N910C wise, there is no way to downgrade bootloader since it is lock by samsung,
only way is wait for miui release new patch rom which base on 6.0.1 so developer can port miui rom on new base " bir metin var İngilizce dilinde.
Bu cevap 6.0.1 üzerinden MIUI7 romuma nasıl geçebileceğime dair bir soru üzerine cevaplı.Bunun Türkçesini cevirebilir misiniz ?
Sağolun hocam. [emoji4]Kisacasi eger 601 de isen bu rom olmaz samsung tarafindan engellendigi icin...yeni romumuzu yabi 601 icin olani bekle sakata gelme diyor![]()
Dusurdugunu soylersen yaparlar ama kullanici hatasi diye senden para talep ederler.Slm arkadaşlar. Geçenlerde note 4 ü düsurdum. Ön kameradan arka kameraya geçerken veya arka kameradan ön kameraya geçiş sırasında artık beyaz bir görüntü çıkıyor bu durumda telefonu garantiye yollsam servis yapar mi
Dusurdugunu soylersen yaparlar ama kullanici hatasi diye senden para talep ederler.Slm arkadaşlar. Geçenlerde note 4 ü düsurdum. Ön kameradan arka kameraya geçerken veya arka kameradan ön kameraya geçiş sırasında artık beyaz bir görüntü çıkıyor bu durumda telefonu garantiye yollsam servis yapar mi
Teşekkür ederimDusurdugunu soylersen yaparlar ama kullanici hatasi diye senden para talep ederler.
Kablo değiştirmeyi deneMerhaba ; telefonum şarj konumundayken %75 ve sonrasında yavaş dolmaya başlıyor,bunun sebei nedir ?
Bu zaten note 4 çıkarkenki politika deyil miydi?Merhaba ; telefonum şarj konumundayken %75 ve sonrasında yavaş dolmaya başlıyor,bunun sebei nedir ?
Daha birinci gelmedi belki beraber gelir umarimNote 4 icin yine kararlilik guncellemesi cikdi ve samsung cloud da geldi 1 ay icinde ikinci kez kararlilik guncellemes aliyor arkadaslar ulkemize geldiginde bilgi verirmisiniz( hala turkcell 5.1.1 kullanicisi)
Değiştirildi,sonuç aynı.Kablo değiştirmeyi dene
1 günde %2 arttı o kadar olacağını sanmıyorum.Bu zaten note 4 çıkarkenki politika deyil miydi?
%75 e kadar 45 dk sonra daha yavaş sarj