Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaslar 2 bin tl ye gokd note5 var sifir kutulu sizce note 4 den note 5 e gecmelimiyim ? Yoksa 16 gb ip6s mi oda 2.200 tl yurt disi kutulu kayitli bedava ama iste applr sevmedigim ve 16 gb oldugu icin kararsiz kaldim ne dersiniz ? Note 4 devammi yoksa note5 ip6s den birimi
Note 4 den Note 5 e geçmeye hiç gerek yok 6se geçersen performasn artışın olur ama kaybediceklerin daha çok olur note 4 de kal paranı biriktir note 7 nin fiyatlar 3300e geriler hbde vb gider note 7 alırsın paranı biriktirip olmadı ithalatçı olmadı yurt dışı

Son düzenleyen moderatör:

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
hocam memnunmısunuz ben erobot kullanıyordum sın güncellemelerle iyice berbat etti
Şarj %20'nin altına inince yeniden başlatıyor ve şarj sıfırlanıyor onun haricinde mükemmel.ROM daha beta aşamasında olmasına rağmen verdiği performans mükemmel.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar 2 bin tl ye gokd note5 var sifir kutulu sizce note 4 den note 5 e gecmelimiyim ? Yoksa 16 gb ip6s mi oda 2.200 tl yurt disi kutulu kayitli bedava ama iste applr sevmedigim ve 16 gb oldugu icin kararsiz kaldim ne dersiniz ? Note 4 devammi yoksa note5 ip6s den birimi
Bence note 4 den 5 e gecmeye hic gerek yok.note 5 de olmayan sd kart destegi ve cikartilamayan pil note 4 icin buyuk avantaj bence..imkanlar el verirse note 7 icin bekleyip onu alman daha mantikli..6s tercih edilebilir ama uygulamalari az biraz daha cabuk aciyor diye note 4 deki bircok ozelligi kaybetmis olacaksin.sonra ah gul gibi note ile sunu yapiyordum bunu yapiyordum cok hayiflanirsin.tabi bu kullancinin telefonu kullanma sekline ve beklentisine gorede degisir.sahsen ben tercih etmezdim..yinede karar senin tabi

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bide xposed yüklemek istiyorum ama uygun dosyaları filashlamama ramen olmadı acaba yanlış mı yapıyorum die bile bile yanlış dosyalarıda flashadım 2 kez yarı brick oldu cihaz acaba aranızda kırabilen varmı

yinede belirtmek isterim exynos , 6.0

M

Murat Burç

SDN Okuru
Grace ux hocam note 7 nin arayüzü deyil miydi bu rom deyil sanırım dimi flashlamam gerek bunu
GRace uxu note 5 e yükleyenleri gördüm grace ux bildiğin note 7 deki toucwiz bazı özellikler eksik ama hızı saf androide yakın andorid 7.0 a göre yazılmış dediğim gibi note 5 yüklediler zaten ona beta programı açılmıştı büyük ihtimal note 4 ede vardır bakmanı öneririm bildiğin rom bu

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
hele bi durun hocam daha note 7 cıkalaı 1 ay olmadı 2 aya kalmaz note 4 için grace gömülü romşar çıkar ihtiyacımız olan tek şey sabır:)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bide xposed yüklemek istiyorum ama uygun dosyaları filashlamama ramen olmadı acaba yanlış mı yapıyorum die bile bile yanlış dosyalarıda flashadım 2 kez yarı brick oldu cihaz acaba aranızda kırabilen varmı

sanırım araya kaynadı:)

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Naçizane tavsiyem note 5 alacağına note 4 alman.note 7 çıkmışken artık note 5 in cazibesi yok. Evet biliyorum note 7 şu an baya pahalı ama en azından onun için maddiyat olayını biraz daha zaman geçirip ayarlarsan note 7 almak daha mantıklı. Ha yok bekleyemem durumundaysan değişebilir pili ve sd kart takılması avantajiyla note 4 al derim.
Note 4 2 senedir kullaniyorum hocam zaten fakat ne bilim sifir 2 bin tl cazip geldi note5 e

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Bence note 4 den 5 e gecmeye hic gerek yok.note 5 de olmayan sd kart destegi ve cikartilamayan pil note 4 icin buyuk avantaj bence..imkanlar el verirse note 7 icin bekleyip onu alman daha mantikli..6s tercih edilebilir ama uygulamalari az biraz daha cabuk aciyor diye note 4 deki bircok ozelligi kaybetmis olacaksin.sonra ah gul gibi note ile sunu yapiyordum bunu yapiyordum cok hayiflanirsin.tabi bu kullancinin telefonu kullanma sekline ve beklentisine gorede degisir.sahsen ben tercih etmezdim..yinede karar senin tabi
Hocm zaten sd card ve yedek batarya kullaiyorum arkasini 2 senede toplasan 3 4 defa acmisimdir oda koduna fln bakmak icin :) 2 bin tl iyi fiyat gibi geldi sifir note5 e fikrinizi aliyim dedm ilginize tesekkurler vazgctm note4 devam :) note7 cok harika makine olmus ama 3.600 tl vermem imkansiz :)

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Konuyu tam takip edemedim ama arkadaslar rom ariyosaniz note 2 me note4 romu atmisdim electron team dan note4 icinde note5 romun portu var electron team arastirmanizi ve bakmanizi tavsiye ederim eger konunuz rom sa

Hasan Ali kalaycı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık bir ay önce Samsung Türkiye garantili Note 4 aldım.Telefonu aldıktan sonra fotoğraf, video izleme ve bazı uygulamalarda telefon kapandı ancak pili çıkartarak açabildim.Açma-kapa tuşundan hiç açılmadı.Bu olay yedi defa oldu.Satıcıya götürdüm garanti kapsamında servise gönderdi.Formda böyle sorunla karşılaşan varmı bilmiyorum baştan sona okumadım.Bu gibi sorunla karşılaşan oldu mu?

Son düzenleme:

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yaklaşık bir ay önce Samsung Türkiye garantili Note 4 aldım.Telefonu aldıktan sonra fotoğraf, video izleme ve bazı uygulamalarda telefon kapandı ancak pili çıkartarak açabildim.Açma-kapa tuşundan hiç açılmadı.Bu olay yedi defa oldu.Satıcıya götürdüm garanti kapsamında servise gönderdi.Formda böyle sorunla karşılaşan varmı bilmiyorum baştan sona okumadım.Bu gibi sorunla karşılaşan oldu mu?
Acikcasi ben yasamadim.bu telefonu aldigin zaman ilk kitkat surum ile gweliyor.sonra lolipop sonra marshmallow guncellemeai geliyordu sanirim.. sanada guncelleme geldi ise sen aldiktan sonra belki cakisma olmustur.wipe lari yapip tekrar son surumu yuklersen duzelebilirdi.tahminim servisde oyle yapacaktir..sonra sorun yasayacagini sanmam ama yinede servia bir baksin tabi.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Hocm zaten sd card ve yedek batarya kullaiyorum arkasini 2 senede toplasan 3 4 defa acmisimdir oda koduna fln bakmak icin :) 2 bin tl iyi fiyat gibi geldi sifir note5 e fikrinizi aliyim dedm ilginize tesekkurler vazgctm note4 devam :) note7 cok harika makine olmus ama 3.600 tl vermem imkansiz :)
Dostum ben sadece fikrimi soyledim.ama note 4 u iyi fiyata okuturum sifir note 5 i de cok uyguna alirim diyorsan olabilir tabi. Sonucta hafiza karti pil cikmasida benim icin cok farketmiyor diyorsan hayirli olsun derim..sonucta ilerde ortam olusursa note 5 i de 4 e gore daha pahaliya sataabilirsin zaten...ne yaparsan yap sikintisiz bir cihaza denk gel insallah ;)

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Dostum ben sadece fikrimi soyledim.ama note 4 u iyi fiyata okuturum sifir note 5 i de cok uyguna alirim diyorsan olabilir tabi. Sonucta hafiza karti pil cikmasida benim icin cok farketmiyor diyorsan hayirli olsun derim..sonucta ilerde ortam olusursa note 5 i de 4 e gore daha pahaliya sataabilirsin zaten...ne yaparsan yap sikintisiz bir cihaza denk gel insallah ;)
Sagol hocam ilgi alakana tesekkurler note4 de kalmaya karar verdim yapamadigi islem yok note5 dis gorunus ve yeni TW beni cezbediyordu fikirlerinizi aldiktan sonra vazgctim bunla yola devam :)

Baba Mrb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar telefon çok ısınıyor ve şarjı çok çabuk bıtıyor 3 buçuk saat ekran süresı zor alıyorum güç tasaruf modu ıle güç tasarufu kapatınca dahada hızlı bıtıyor şarjı ayrıca sadece ınstgram kullanırken bıle çok ısınıyor doze modu vs hepsı açık sorun nedır neler yapabılırım şımdıden çok teşekkürler

Reaksiyon puanı
35
arkadaşlar telefon çok ısınıyor ve şarjı çok çabuk bıtıyor 3 buçuk saat ekran süresı zor alıyorum güç tasaruf modu ıle güç tasarufu kapatınca dahada hızlı bıtıyor şarjı ayrıca sadece ınstgram kullanırken bıle çok ısınıyor doze modu vs hepsı açık sorun nedır neler yapabılırım şımdıden çok teşekkürler
Pil grafiğini atarsanız daha iyi olur

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

Unutuldu gene:)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Dostum 601 guncellemesinden sonra wipelari yapdin degilmi..bendede o sorun vardi basta.wipelari yapip fabrika ayarlarina dondum su an o sorun yok..evet sarj 5.1 e gore daha cabuk gidiyor.ben cok oyun oynuyorum.yani gunde 1 saat vardir belki.ona ragmen aldigim ekran suresi 4.5 saat hep ayni..once istersen dedigimi yap .ikiser defa wipe cache ve wipe data yap sonra fab ayarina cevir.sonra ilk bir hafta darjin bitmeden yarim yamalak sarj etmekten kacin.5 lere dusunce sarja tak.100 oluncada biraz saha beklet ve oyle cikar.1 haftaya duzelir..

Baba Mrb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pil grafiğini atarsanız daha iyi olur

hocam grafık atma şansım %10-15 ekran % 10 androıd %8-10 hücre askıda dığer ufak tefek şeyler %1 falan hocam

Dostum 601 guncellemesinden sonra wipelari yapdin degilmi..bendede o sorun vardi basta.wipelari yapip fabrika ayarlarina dondum su an o sorun yok..evet sarj 5.1 e gore daha cabuk gidiyor.ben cok oyun oynuyorum.yani gunde 1 saat vardir belki.ona ragmen aldigim ekran suresi 4.5 saat hep ayni..once istersen dedigimi yap .ikiser defa wipe cache ve wipe data yap sonra fab ayarina cevir.sonra ilk bir hafta darjin bitmeden yarim yamalak sarj etmekten kacin.5 lere dusunce sarja tak.100 oluncada biraz saha beklet ve oyle cikar.1 haftaya duzelir..

6.0.1 den sonra fabrıka ayarlarına çevırdım sonrada wıpe yapılmasını bıyerde daha görmüştüm 1 kerede wıpelerı yaptım pek değışen bırşey olmadı hocam güç tasarruf modunda bıraz daha ıyı gıdıyor pıl ama bu sefer de performans düşüşlerı yaşıyorum

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar özel modun ve parmak izinin çalıştığı kurması kolay az hatali güzel bi note 5 romu bilen var mı? Sevabına yardım eder mi [emoji4]

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Erobot kullanıyorum fix leri takip ederseniz sorun yaşamazsınız