Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
c972eed914980c014d433b7e43548c34.jpg

7ece41ef15fbd1f5e4ddbfd161c62859.jpg
Buraya nasıl gire bilirim?

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aleyküm Selam cihazın da root işlemi yapılmış veya custom rom yüklenmiş ise ODIN üzerinden orijinal stock TR firmware'i yükleyip veya root işleminı kaldırıp (en sağlıklısı odin fw) güncellemeleri alırsın,Knox 0x1 in OTA güncellemesine etkisini görmedim bugüne kadar (S4,S5,Note 4,S6) Son olarak CSC bölge kodunun TUR,KVK vs. Türkiye ve distr. olduğuna emin ol çünkü başka bir kod olursa ( ab,rusya,afrika ülkesi) güncelleme gözükmeyebilir gerçi onlara bizden daha önce geliyor ya neyse:)
Kardeş benim telefon türkiyeden alınmadı.o yüzden neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.yardım edersen çok sevinirim

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bunu gören başka arkadaşlar varsa onlar da yardım ede bilirse çok sevinirim

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bunu gören başka arkadaşlar varsa onlar da yardım ede bilirse çok sevinirim
Hocam senin is biraz karisik.aslinda denenbilir ama telefonda birsey olur korkusu ile insan riske edemiyor.wger ben senin yerinde olsaysim.oncelikle twlefonun hangi ulkeden geldi ise o ulkenin romunu indirip odin ile yuklerdim.hatta bulabilirsem ilk 501 i yukler ondan sonra 3 er defa wipe data ve cache yaparak twlefonun 5.1 e kendi gecmesini beklerdim guncelleme alarak.sonrada devami gelir zaten.yok hangi ulkeden gldiginide bilmiyorsam yesilcin siteaindeki 601 tr romunu indirip yine odin ile kurmayi denerdim..eger telefon acilos ekraninda kalirsa 2 _3 defa wipe yapar acardim....tabi bunlar benim fikrim.tum sorumluluk sana ait ters birsey olursa...eger daha once yapmadi isen bilen biri ile yap derim..ayriyetten telefonda 601 son guncelleme olacak ve tel yurtdisindan diye burada garanti ye girermi hic bilmiyorum..yani sayacin 0 olsa ne olur 1 olsa ne olur artik bence..bu dediklerimden birini denersen sorumlulugun sende oldugunu tekrar belirtmek isterim

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam senin is biraz karisik.aslinda denenbilir ama telefonda birsey olur korkusu ile insan riske edemiyor.wger ben senin yerinde olsaysim.oncelikle twlefonun hangi ulkeden geldi ise o ulkenin romunu indirip odin ile yuklerdim.hatta bulabilirsem ilk 501 i yukler ondan sonra 3 er defa wipe data ve cache yaparak twlefonun 5.1 e kendi gecmesini beklerdim guncelleme alarak.sonrada devami gelir zaten.yok hangi ulkeden gldiginide bilmiyorsam yesilcin siteaindeki 601 tr romunu indirip yine odin ile kurmayi denerdim..eger telefon acilos ekraninda kalirsa 2 _3 defa wipe yapar acardim....tabi bunlar benim fikrim.tum sorumluluk sana ait ters birsey olursa...eger daha once yapmadi isen bilen biri ile yap derim..ayriyetten telefonda 601 son guncelleme olacak ve tel yurtdisindan diye burada garanti ye girermi hic bilmiyorum..yani sayacin 0 olsa ne olur 1 olsa ne olur artik bence..bu dediklerimden birini denersen sorumlulugun sende oldugunu tekrar belirtmek isterim
Formatla sayaç sıfırlanır mı?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Romu da odini de bilgisayara indirdim her şy hazır ama bilgisayar bi türlü telefonu algılamıyor driver de indirdim bilgisayara her şeyi yapdım ama nafile.bunla ilgili bi bilgin var mı?
Samsung driverlari bir indirin tekrardan arzu ederseniz...yada pc de smart switch yoksa onu indirin.samsung un kendi programi o.onla beraber yuklenmesi lazim

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bende 910h indoneziadan alındı.hiç bir şey yapamıyorum öylece kaldı hür şey

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bende 910h indoneziadan alındı.hiç bir şey yapamıyorum öylece kaldı hür şey
H ise zaten indirecegin roma dikkat et.biz genelde 910c icin konusuyoruz..h modele c romu yuklersen telefon iptal olur aman dikkat et..910h icin olan romu bulup yuklemelisin ama bildigim kadari ile 910 turkiye romu yok maalesef..

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
H ise zaten indirecegin roma dikkat et.biz genelde 910c icin konusuyoruz..h modele c romu yuklersen telefon iptal olur aman dikkat et..910h icin olan romu bulup yuklemelisin ama bildigim kadari ile 910 turkiye romu yok maalesef..
Tüm yardım ve bilgilerin için sağol teşekkür ederim

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Note 7 deki spen ozelliklerini mesela su videodan gif yapma ozelliginin falan apk si yada bir yolu varmi arkadaslar

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bugun maxicep de biryerde tum note lara verilecek bu ozellikler yaziyordu ama yaziyida bulamadim kalkmis galiba.yada ben telden bulamadim bi daha[emoji4][emoji4]
Sende note 5se eğer bir ihtimal var yok değilse hiç sanmıyorum öbür notelere geleceğini )

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Note 7 deki spen ozelliklerini mesela su videodan gif yapma ozelliginin falan apk si yada bir yolu varmi arkadaslar
Not özelliği şuanda kullandığım ROM'da bulunuyor,garantiniz bitmişse yada önem vermiyorsanız HYDRom Beta 3 sürümünü kullanabilirsiniz.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Sende note 5se eğer bir ihtimal var yok değilse hiç sanmıyorum öbür notelere geleceğini )
Yok yok bende note 4 var ama bellimi olur.note 5 deki siyah ekrana yazma olayi sonradan geldi idi..bende o haberi gorunce zaten merak ettim.bakalim zamanla gorecegiz.sagolasin;)

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yok yok bende note 4 var ama bellimi olur.note 5 deki siyah ekrana yazma olayi sonradan geldi idi..bende o haberi gorunce zaten merak ettim.bakalim zamanla gorecegiz.sagolasin;)
Tema desteği bir de kalem özelliği gelirse ben 2-3 yıl daha kullanırım note 4ü.çok iyi telefon )

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Tema desteği bir de kalem özelliği gelirse ben 2-3 yıl daha kullanırım note 4ü.çok iyi telefon )
Tema gelmeyecek o kesin ..kalemi bilemiyorum.en kotu ilerleyen zamanda custom vurup onlari edinebiliriz de emre arkadasimoz gibi ama su an erken daha custom icin bana gore

Yavuz Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Selamlar, şebeke problemi yaşayan Note 4 kullanıcıları var mı? Varsa ne şekilde yaptınız tamir mi oldu?

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaslar 2 bin tl ye gokd note5 var sifir kutulu sizce note 4 den note 5 e gecmelimiyim ? Yoksa 16 gb ip6s mi oda 2.200 tl yurt disi kutulu kayitli bedava ama iste applr sevmedigim ve 16 gb oldugu icin kararsiz kaldim ne dersiniz ? Note 4 devammi yoksa note5 ip6s den birimi

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Naçizane tavsiyem note 5 alacağına note 4 alman.note 7 çıkmışken artık note 5 in cazibesi yok. Evet biliyorum note 7 şu an baya pahalı ama en azından onun için maddiyat olayını biraz daha zaman geçirip ayarlarsan note 7 almak daha mantıklı. Ha yok bekleyemem durumundaysan değişebilir pili ve sd kart takılması avantajiyla note 4 al derim.