Yaqub
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Buraya nasıl gire bilirim?
Buraya nasıl gire bilirim?
Menuden Smart manager-pil-pil kullanimiBuraya nasıl gire bilirim?
Böyle iyi mi?Menuden Smart manager-pil-pil kullanimi
Ekran suresi onemli olan.tekrar ekrani tikla oradan bakarsin ekran acikken ne kadar dayandi pil diye.ama tekrar sarja takmadan pilin bitmesine 5 kala falan bak ekran suresine.yoksa su anda birsey denmezBöyle iyi mi?
Kardeş benim telefon türkiyeden alınmadı.o yüzden neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.yardım edersen çok sevinirimAleyküm Selam cihazın da root işlemi yapılmış veya custom rom yüklenmiş ise ODIN üzerinden orijinal stock TR firmware'i yükleyip veya root işleminı kaldırıp (en sağlıklısı odin fw) güncellemeleri alırsın,Knox 0x1 in OTA güncellemesine etkisini görmedim bugüne kadar (S4,S5,Note 4,S6) Son olarak CSC bölge kodunun TUR,KVK vs. Türkiye ve distr. olduğuna emin ol çünkü başka bir kod olursa ( ab,rusya,afrika ülkesi) güncelleme gözükmeyebilir gerçi onlara bizden daha önce geliyor ya neyse![]()
Hocam senin is biraz karisik.aslinda denenbilir ama telefonda birsey olur korkusu ile insan riske edemiyor.wger ben senin yerinde olsaysim.oncelikle twlefonun hangi ulkeden geldi ise o ulkenin romunu indirip odin ile yuklerdim.hatta bulabilirsem ilk 501 i yukler ondan sonra 3 er defa wipe data ve cache yaparak twlefonun 5.1 e kendi gecmesini beklerdim guncelleme alarak.sonrada devami gelir zaten.yok hangi ulkeden gldiginide bilmiyorsam yesilcin siteaindeki 601 tr romunu indirip yine odin ile kurmayi denerdim..eger telefon acilos ekraninda kalirsa 2 _3 defa wipe yapar acardim....tabi bunlar benim fikrim.tum sorumluluk sana ait ters birsey olursa...eger daha once yapmadi isen bilen biri ile yap derim..ayriyetten telefonda 601 son guncelleme olacak ve tel yurtdisindan diye burada garanti ye girermi hic bilmiyorum..yani sayacin 0 olsa ne olur 1 olsa ne olur artik bence..bu dediklerimden birini denersen sorumlulugun sende oldugunu tekrar belirtmek isterimBunu gören başka arkadaşlar varsa onlar da yardım ede bilirse çok sevinirim
Formatla sayaç sıfırlanır mı?Hocam senin is biraz karisik.aslinda denenbilir ama telefonda birsey olur korkusu ile insan riske edemiyor.wger ben senin yerinde olsaysim.oncelikle twlefonun hangi ulkeden geldi ise o ulkenin romunu indirip odin ile yuklerdim.hatta bulabilirsem ilk 501 i yukler ondan sonra 3 er defa wipe data ve cache yaparak twlefonun 5.1 e kendi gecmesini beklerdim guncelleme alarak.sonrada devami gelir zaten.yok hangi ulkeden gldiginide bilmiyorsam yesilcin siteaindeki 601 tr romunu indirip yine odin ile kurmayi denerdim..eger telefon acilos ekraninda kalirsa 2 _3 defa wipe yapar acardim....tabi bunlar benim fikrim.tum sorumluluk sana ait ters birsey olursa...eger daha once yapmadi isen bilen biri ile yap derim..ayriyetten telefonda 601 son guncelleme olacak ve tel yurtdisindan diye burada garanti ye girermi hic bilmiyorum..yani sayacin 0 olsa ne olur 1 olsa ne olur artik bence..bu dediklerimden birini denersen sorumlulugun sende oldugunu tekrar belirtmek isterim
HayirFormatla sayaç sıfırlanır mı?
HayirFormatla sayaç sıfırlanır mı?
Romu da odini de bilgisayara indirdim her şy hazır ama bilgisayar bi türlü telefonu algılamıyor driver de indirdim bilgisayara her şeyi yapdım ama nafile.bunla ilgili bi bilgin var mı?
Samsung driverlari bir indirin tekrardan arzu ederseniz...yada pc de smart switch yoksa onu indirin.samsung un kendi programi o.onla beraber yuklenmesi lazimRomu da odini de bilgisayara indirdim her şy hazır ama bilgisayar bi türlü telefonu algılamıyor driver de indirdim bilgisayara her şeyi yapdım ama nafile.bunla ilgili bi bilgin var mı?
H ise zaten indirecegin roma dikkat et.biz genelde 910c icin konusuyoruz..h modele c romu yuklersen telefon iptal olur aman dikkat et..910h icin olan romu bulup yuklemelisin ama bildigim kadari ile 910 turkiye romu yok maalesef..Bende 910h indoneziadan alındı.hiç bir şey yapamıyorum öylece kaldı hür şey
Tüm yardım ve bilgilerin için sağol teşekkür ederimH ise zaten indirecegin roma dikkat et.biz genelde 910c icin konusuyoruz..h modele c romu yuklersen telefon iptal olur aman dikkat et..910h icin olan romu bulup yuklemelisin ama bildigim kadari ile 910 turkiye romu yok maalesef..
Rica ederimTüm yardım ve bilgilerin için sağol teşekkür ederim
Hayır sadece note 7nin not uygulaması varNote 7 deki spen ozelliklerini mesela su videodan gif yapma ozelliginin falan apk si yada bir yolu varmi arkadaslar
Bugun maxicep de biryerde tum note lara verilecek bu ozellikler yaziyordu ama yaziyida bulamadim kalkmis galiba.yada ben telden bulamadim bi daha[emoji4][emoji4]Hayır sadece note 7nin not uygulaması var
Sende note 5se eğer bir ihtimal var yok değilse hiç sanmıyorum öbür notelere geleceğini )Bugun maxicep de biryerde tum note lara verilecek bu ozellikler yaziyordu ama yaziyida bulamadim kalkmis galiba.yada ben telden bulamadim bi daha[emoji4][emoji4]
Not özelliği şuanda kullandığım ROM'da bulunuyor,garantiniz bitmişse yada önem vermiyorsanız HYDRom Beta 3 sürümünü kullanabilirsiniz.Note 7 deki spen ozelliklerini mesela su videodan gif yapma ozelliginin falan apk si yada bir yolu varmi arkadaslar
Yok yok bende note 4 var ama bellimi olur.note 5 deki siyah ekrana yazma olayi sonradan geldi idi..bende o haberi gorunce zaten merak ettim.bakalim zamanla gorecegiz.sagolasinSende note 5se eğer bir ihtimal var yok değilse hiç sanmıyorum öbür notelere geleceğini )
Yok dostum su an garanti devam ediyor azbir sure kaldi.o bitmeden kalkismam root isine.tsk ederim yinede ..Not özelliği şuanda kullandığım ROM'da bulunuyor,garantiniz bitmişse yada önem vermiyorsanız HYDRom Beta 3 sürümünü kullanabilirsiniz.
Tema desteği bir de kalem özelliği gelirse ben 2-3 yıl daha kullanırım note 4ü.çok iyi telefon )Yok yok bende note 4 var ama bellimi olur.note 5 deki siyah ekrana yazma olayi sonradan geldi idi..bende o haberi gorunce zaten merak ettim.bakalim zamanla gorecegiz.sagolasin![]()
Tema gelmeyecek o kesin ..kalemi bilemiyorum.en kotu ilerleyen zamanda custom vurup onlari edinebiliriz de emre arkadasimoz gibi ama su an erken daha custom icin bana goreTema desteği bir de kalem özelliği gelirse ben 2-3 yıl daha kullanırım note 4ü.çok iyi telefon )
Bence ikiside Custom ROM'lar haricinde imkansız.Tema desteği bir de kalem özelliği gelirse ben 2-3 yıl daha kullanırım note 4ü.çok iyi telefon )
modem portlayınca düzeliyor.Arkadaşlar Selamlar, şebeke problemi yaşayan Note 4 kullanıcıları var mı? Varsa ne şekilde yaptınız tamir mi oldu?