Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Baba Mrb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
note7 cıhazın bıldırım panelı ayarlar menusu vb gıbı özellıklerı değışıklıklerı ılerde güncelleme ıle gelırmı dığer note serılerıne şuan aynı sürümü kullanmalarına rağmen neden farklı

Reaksiyon puanı
35
note7 cıhazın bıldırım panelı ayarlar menusu vb gıbı özellıklerı değışıklıklerı ılerde güncelleme ıle gelırmı dığer note serılerıne şuan aynı sürümü kullanmalarına rağmen neden farklı
Note 4 e gelmeyebilir ama diğer s6 ve sonrası cihazları gelir büyük ihtimal aynı sürüm kullanıyorlar ama içindeki yazılım farklı

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar merhababen telefonu alali t ay oldu format attim ikinci sefer cok isiniyordu uygulama vs telefonu cok hor kullandim format attim ikici sefer fakat cihaz guncelleme yapiyorim fakat cihazinizda ki isletim sistemi yetkisiz bir yolla degistirildi falan diyor root falan atmadim telefona neden boyle bir sey dedi sizce garanti problemi olur mu normal format attim yani root falan yok asla

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar merhababen telefonu alali t ay oldu format attim ikinci sefer cok isiniyordu uygulama vs telefonu cok hor kullandim format attim ikici sefer fakat cihaz guncelleme yapiyorim fakat cihazinizda ki isletim sistemi yetkisiz bir yolla degistirildi falan diyor root falan atmadim telefona neden boyle bir sey dedi sizce garanti problemi olur mu normal format attim yani root falan yok asla
Birisi sizden habersiz root atmis olabilirmi..cunku o uyariyi bildigim kadari ile sadece rot edilmis cihazlarda verir.bir program vardi google playde phone info diye.onu insirip bir konx sayaciniza bakin 0x0 mi diye.eger 1 oldu ise cihaz rotlanmistir....birde smart switche baglayip yazilim kurtarma yapmayi deneyin.sizden pilin arkasinda yazan sn ve imei numaralarini ister inu girip yaparsiniz..yok eger xihaz rotlu ise odinle tekrar orijinal tr romunu yuklemeniz lazim.yoksa garanti disi kalir zaten.siz ilk once bir bakin knox sayaci kac?

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
0x0 knax garanti sayaci zaten direk ordan baktim telefona rooot atabilecek insan yok etrafimda bilen yok yani ondan rootlu degil bi formattan sonra neden boyle yapti anlamadim smart swichten yapayim o zaman bi deneyeyim cok tesekkur ederim sagolun

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
hocam cıhazı 2.el aldım belge falan yok o yüzden ayrıca knox konusunda yabancıyım bırazz daha detaylı söylersen sevınırım
Garantinin yururlulugune kalan süreyi o zaman KVK'ya bağlıysa garantiniz oradan öğrenebilirsiniz.

KNOX sayacinin ne durumda olduğunu Play Store'ye "KNOX" diye aratirsaniz sayaç durumu programları var onları deneyebilirsiniz.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Note 5 ve S7 - Edge harici diğerlerine gelmez.

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
telefonu sıfreyle guvence altına al yaptım fakat degıstırmek ıstıyorum dogru yazdıgım halde sıfre yanlıs dıyo nası olucak bu ıs

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selamün aleyküm.Lütfen bana yardım edin.Telefonum note 4 ve hala 5.0.1 sürümünde.Güncellemek istedikte de böyle bir şeyle karşılaşıyorum.6.0 rom da indirip kurmaya çalıştım ama o da sonuç vermedi.Telefonum fena kasıyor.Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-08-17-21-27-31.png
    Screenshot_2016-08-17-21-27-31.png
    161.9 KB · Görüntüleme: 424

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Selamün aleyküm.Lütfen bana yardım edin.Telefonum note 4 ve hala 5.0.1 sürümünde.Güncellemek istedikte de böyle bir şeyle karşılaşıyorum.6.0 rom da indirip kurmaya çalıştım ama o da sonuç vermedi.Telefonum fena kasıyor.Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkür ederim.
Cihaza root işlemi uyguladiniz mi?

Reaksiyon puanı
35
Hocam ben buna cevap verdim

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Hocam ben buna cevap verdim
Arkadaşımızın karşılaştığı sorun KNOX sayacinin 0x1 olduğundan dolayı güncelleme almadığını belirtiyor hocam bende bu yüzden Root,Recovery vb. yazilimdisi işlem uygulayıp uygulamadigini sordum ama siz cozumdisi farklı bir cevap verdiniz.

Reaksiyon puanı
35
Hocam tamam arkadaş root yapmış root yaparsa silse bile ota güncellemesini alamaz bende alması için stock yeni yazılım yüklenmesini söyledim knox sıfırlanır falan demedim kendiniz dediniz

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Hocam tamam arkadaş root yapmış root yaparsa silse bile ota güncellemesini alamaz bende alması için stock yeni yazılım yüklenmesini söyledim knox sıfırlanır falan demedim kendiniz dediniz
Stock ROM atarsa güncelleme alamaz zaten o yüzden dedim size yanlış anlamayın sakın.

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Emre ve Mertcan kardeş yardım etmeye çalışıyorsunuz çok sağolun ama ben bir şey anlamadım dediklerinizden )
Kendi aranızda bir şeyi tartışıyorsunuz ben anlamakta zorluk çekiyorum.bir de azerbaycanlı olduğumu da hesaba katarsanız )

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
İşlem yaptım.ama bu uygulamanın telefonu root yapmayacağı sadece rootlu gibi gözüküceğini yazmışdı
Google Play Store'ye KNOX diye aratıp KNOX sayacinin ne durumda olduğunu ölçen bir program indirip gelen şeyin ekran fotoğrafını çekip atarsanız daha rahat yardımcı olurum.