Hangi telefon ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
merhaba,
bu ay telefon almayı düşünüyorum
bütçem maksimum 2000 lira ve istediğim öncelikli özellikler 1 yıl içinde telefonun kasılıp (samsung gibi) beni yavaşlığıyla sinir etmemesi ve kamerasının kötü olmaması.

0. Samsung almayacağım.
1. Sony Xperia m5 ( Sony Türkiye müşteri hizmetleri insanları çok fazla madur etmiş,telefonu bozulan insanlar servisten uzun süre telefonunu alamamış ve ayrıca insanların telefonun da sorunlu(telefonun kendiliğinden kapanması vs..) olduğunu çok söylüyorlar ???)
2. iPhone 5s (zamanın çok mu gerisinde kaldı artık ???)
3. iPhone SE (5s e göre alınması daha mantıklı gibi geliyor fakat ön kamerasını hiç beğenmedim ve 16 gbı 2000 lira , değer mi ???)
4. LG G4 ????

yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen moderatör:

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sony güzel telefon şahsen ben e4g modelini kullandım pilinden ve kamerasından çok memnundum o kadar insan istedi satmadım,kızkardeşime verdim o kullanıyor ama kendisi bu Android telefonlardaki kasılmalardan dolayı İos'a geçmek istiyor.:)5s ben olsam hiç düşünmez alırım.

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
G5 ve Xperia X öneririm ikiside 1999tl

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Hepsiburada da bakabilirsin ithalatçı garantili olanda 1699tl

Reaksiyon puanı
31
G5 veya note 5 bu fiyat bandında alternatifleri yok hatta bir 2400e kadar rakipleri yok

Reaksiyon puanı
31
Aman samsungfanboyları görmesin :D
Ne alıcak Samsungdan başka bu fiyata G5i saymazsak
ön kamerasını bildiğimiz sevdiğimiz bataryasına aşık olduğumuz ekran kalitesine hayran hayran baktığımız SEmi eskimeyen kalbimizde yaşayan sayfa yenileme sorunlarıyla boğuşmayan dokunmatik sorunana appleın kayıtsız kalmadığı iphone 6 mı :D

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Ne alıcak Samsungdan başka bu fiyata G5i saymazsak
ön kamerasını bildiğimiz sevdiğimiz bataryasına aşık olduğumuz ekran kalitesine hayran hayran baktığımız SEmi eskimeyen kalbimizde yaşayan sayfa yenileme sorunlarıyla boğuşmayan dokunmatik sorunana appleın kayıtsız kalmadığı iphone 6 mı :D
Valla ikisini de almasın :D Apple dan bana ne :D LG o fiyata en iyisi .

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Htc 10 iyi hoş telefon ama bazı özellikleriyle bir tık gerisinde zirvenin
Umarım toparlar Htc gerçekten her türlü özelliği içerisinde barındırıyor ama reklam yok ayrıca şu kapasitif dokunmatik ekran huyundan vazgeçmiyor aynı zamanda her modelinde ayrı bir sese kulak veriyor.:confused:

Reaksiyon puanı
31
Umarım toparlar Htc gerçekten her türlü özelliği içerisinde barındırıyor ama reklam yok ayrıca şu kapasitif dokunmatik ekran huyundan vazgeçmiyor aynı zamanda her modelinde ayrı bir sese kulak veriyor.:confused:
Htc akıllanmaz one a9s modeli çöp tuşları dokunmatik de değil di ki Htc 10un

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
LG - G5 kafama yatıyor gibi ya
cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen moderatör:

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
:(Bazı telefonlarında kapasitif dokunmatik ekran kullandı onu diyorum.

Umut Can ORAL

Asistan
Reaksiyon puanı
17
LG G5 i İstanbul bilişim'den alabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam lg tr garantili 1960tl civarı satıyorlar

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
merhaba,
bu ay telefon almayı düşünüyorum
bütçem maksimum 2000 lira ve istediğim öncelikli özellikler 1 yıl içinde telefonun kasılıp (samsung gibi) beni yavaşlığıyla sinir etmemesi ve kamerasının kötü olmaması.

0. Samsung almayacağım.
1. Sony Xperia m5 ( Sony Türkiye müşteri hizmetleri insanları çok fazla madur etmiş,telefonu bozulan insanlar servisten uzun süre telefonunu alamamış ve ayrıca insanların telefonun da sorunlu(telefonun kendiliğinden kapanması vs..) olduğunu çok söylüyorlar ???)
2. iPhone 5s (zamanın çok mu gerisinde kaldı artık ???)
3. iPhone SE (5s e göre alınması daha mantıklı gibi geliyor fakat ön kamerasını hiç beğenmedim ve 16 gbı 2000 lira , değer mi ???)
4. LG G4 ????

yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
lg g5 e bak kardeşim o zaman...

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
lg g5 e bak kardeşim o zaman...

G5 te karar lımıştım gibi ama çok kötüleyen var ,değeri çok düşecek diyorlar yani bu telefon 1300 lere düşerse yazık olur parama resmen iphoneların en azından fiyatı düşmüyor SE aklımı karıştırıyor ama ön kamerası cidden kötü 2016da çıkan bir telefona göre.yada hepsini unutup ilk karar verdiğim sony m5 e mi dönmeliyim ????
çok kararsızım çok:(:(:confused::confused:o_Oo_O:cool:

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
LG alabilirsin.İphone SE ekranı küçük onu seversen oda güzel gider.

Reaksiyon puanı
31
G5 te karar lımıştım gibi ama çok kötüleyen var ,değeri çok düşecek diyorlar yani bu telefon 1300 lere düşerse yazık olur parama resmen iphoneların en azından fiyatı düşmüyor SE aklımı karıştırıyor ama ön kamerası cidden kötü 2016da çıkan bir telefona göre.yada hepsini unutup ilk karar verdiğim sony m5 e mi dönmeliyim ????
çok kararsızım çok:(:(:confused::confused:o_Oo_O:cool:
Sakin m5e bulaşma note 5 al geç