nights35
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 29
Madem ki samsung düşümüyorsun o zaman lg g5 yerine o fiyat bandında Huawei p9 al daha iyi.. En azından g5 kadar sorun yaşamazsın görüşündeyim.
Samsung telefon alma, Note 5 al sen![]()
ıı tablet alayım ben direk o zaman![]()
Note 5 çok iyi bir telefon mutsuz etmez tarafsız olarak yazıyorum bir samsung fanı olarak değil note 5 zaten hafıza kartına olsaydı çok iyi bir telefon olurdu birçokları tarafından beğenilen bir cihaz Samsungcu Apple ci lgcici vbıı tablet alayım ben direk o zaman![]()
Note 5 çok iyi bir telefon mutsuz etmez tarafsız olarak yazıyorum bir samsung fanı olarak değil note 5 zaten hafıza kartına olsaydı çok iyi bir telefon olurdu birçokları tarafından beğenilen bir cihaz Samsungcu Apple ci lgcici vb
Samsungun herşeyi aslında note serisiydi taki S7ye kadar Bana sorun samsungun en sağlam 3 telefonu hangisi diye başa direk Note 5 i koyarım sonra S6 edge plus ve s7 edge gelir 7420li bu iki cihaz (note 5 s6 edge plus) piyasanın o sene biraz düşüşte olması tellerin sorunlu olması sebebiyle (snapdragon 810) kendilerini bir daha öne çıkardılar gerçekten iyi cihazlar gönül rahatlığıyla alabilirsin sıkıntı çıkarmaz fakat daha uzun bir kullanım için s7 tercih edilebilir ciddi donanım farkı var aralarındaaslında tüm markaları düşünebilirim 'bişeyci' değilim fakat ailece samsung dan çok çektiğimiz için bir tiksinme durumu oluştu herşeyi mi bozulur bir markanın tv,tablet,telefon ...
o yüzden farklı bir marka denemek niyetindeyim.
Evet tasarımı çok güzel,hoşuma gitti.xiaomi mi5 derim denemelisin![]()
Samsungun herşeyi aslında note serisiydi taki S7ye kadar Bana sorun samsungun en sağlam 3 telefonu hangisi diye başa direk Note 5 i koyarım sonra S6 edge plus ve s7 edge gelir 7420li bu iki cihaz (note 5 s6 edge plus) piyasanın o sene biraz düşüşte olması tellerin sorunlu olması sebebiyle (snapdragon 810) kendilerini bir daha öne çıkardılar gerçekten iyi cihazlar gönül rahatlığıyla alabilirsin sıkıntı çıkarmaz fakat daha uzun bir kullanım için s7 tercih edilebilir ciddi donanım farkı var aralarında
Öncelikle 5" bence ideal artık.Teşekkürlük bir şey yapmadık.bu telefonlar gerçekten çok büyük 5 inç ten sonrası sıkıntı zaten tutamıyorum resmen ama ne yapalım artık
bilmiyorum düşünmem lazım
tavsiyeniz için teşekkürler.![]()
5.7 inç ciddi bir rakam ama piyasada 5.7 inç olup note 5 kadar küçük olan başka telefon yok sanırım tek elle kullanımı rahat bir telefon ciddiyim bir mağazada elinize alın kullanın 5.5 inçlik 6s plus bile bu telefondan daha büyük düşününbu telefonlar gerçekten çok büyük 5 inç ten sonrası sıkıntı zaten tutamıyorum resmen ama ne yapalım artık
bilmiyorum düşünmem lazım
tavsiyeniz için teşekkürler.![]()
Son kararın ne bilmiyorum mesajların hepsini okuyamadım. Ben 1 yıla yakın 5s kullandım kamerası iyiydi. Ben sana SE yi öneririm en azından satmak istersen fiyatı çabuk düşmez [emoji1303]
En mantıklı seçim G5 veya note 5 olur o fiyat bandında hiç ir şekilde rakipleri yok SE bir çok yönden bu cihazlardan kötü bir model elmaya aldanıp SE almason kararım yokaraştırdıkça okudukça anladım ki tüm telefonların bi alıcısı olduğu gibi hiç memnun kalmayanı da var
5s i biliyorum iyi fakat geçiyor artık ama evet 5s alıp memnun kalmazsam satıp üstüne biraz ekleyip başka bir markaya geçebilirim aklıma o da geldi ya da en sonunda çıldırıp gidip rastgele birşey alacağım herhalde.
O zaman git bir adet Htc al bence en iyisi böylesi.son kararım yokaraştırdıkça okudukça anladım ki tüm telefonların bi alıcısı olduğu gibi hiç memnun kalmayanı da var
5s i biliyorum iyi fakat geçiyor artık ama evet 5s alıp memnun kalmazsam satıp üstüne biraz ekleyip başka bir markaya geçebilirim aklıma o da geldi ya da en sonunda çıldırıp gidip rastgele birşey alacağım herhalde.
SE'yi öneririm tabi ekran problemin yoksa [emoji1]
migrosta ithalatcı garantili 1800 tl falanG5 daha hoş gibi ama nerede 1999 lira acaba?
teşekkürler..
4 inç küçük geliyor fakat o kadar küçük değil.5" 6" inç leri görünce millet küçük geliyor insanların gözüne.SE , yakın bir arkadaşımda var, (aslında tablet gibi kocaman bir telefondansa 4 inç tercih ederim) ama ön kamerasını denedik kötü ya yani yıl olmuş 2016 hatta 17 hala çok kötü resimler nasıl çıkabiliyor yani içim acır 2000 lira verip o ön kamerayı almaya
sadece tasarım değil. işlemci, ram, kamera, batarya 5 inç seviyelerinde çok iyi cihazdırEvet tasarımı çok güzel,hoşuma gitti.![]()
En mantıklı seçim G5 veya note 5 olur o fiyat bandında hiç ir şekilde rakipleri yok SE bir çok yönden bu cihazlardan kötü bir model elmaya aldanıp SE alma
4 inç küçük geliyor fakat o kadar küçük değil.5" 6" inç leri görünce millet küçük geliyor insanların gözüne.
4 inç küçük geliyor fakat o kadar küçük değil.5" 6" inç leri görünce millet küçük geliyor insanların gözüne.
vallaha kardeşim samsung istemiyorsun yoksa note 5 diyecektim.G5 te karar lımıştım gibi ama çok kötüleyen var ,değeri çok düşecek diyorlar yani bu telefon 1300 lere düşerse yazık olur parama resmen iphoneların en azından fiyatı düşmüyor SE aklımı karıştırıyor ama ön kamerası cidden kötü 2016da çıkan bir telefona göre.yada hepsini unutup ilk karar verdiğim sony m5 e mi dönmeliyim ????
çok kararsızım çok![]()
vallaha kardeşim samsung istemiyorsun yoksa note 5 diyecektim.
5s i ozaman 800e bile zor satarsın g5in tr garantilidir o zaman kadar en fazla 1800e düşer hatta 2000yada 5s alıp 1 yıla yakın kullanıp sonra onu satıp üstüne biraz ekleyip G5 almak zaten o zamana kadar fiyatı düşer sanırım
o olabilir......
bence 4 biraz küçük ; 4.7 veya 5 ideal bence 5 den fazlası da çok büyük kaba ...benim ellerim de ortalamaya göre küçük kalınca hiç yakışmıyor gibi hissediyorum.ama tabi artık dizinin bile telefon başında izlenmesinden mi artık bilemeyeceğim ekranı çok büyük kullanıyorlar.
5s i ozaman 800e bile zor satarsın g5in tr garantilidir o zaman kadar en fazla 1800e düşer hatta 2000
çünkü çok çektirdi![]()
5s kötü bir tecrübe olur günümüz şartlarının gerisinde note 5 veya G5 alın kullanın note 5 kamerada videoda g5den daha başarılı g5 donanım olarak daha üstün ama note 5 de çok hızlı sizi üzmezevet biraz mantıksız oldu ama çok şey okuyunca ve kararsız kalınca telefonların hepsini denemek istiyor insansanırım o yüzden böyle birşey düşündüm
benim masaüstü bilgisayarın 22 inc led monitörüde samsung. yan taraflarında ki tuşlarında bazen kendi kendine ayarsızlık oluyor.acaba bende mi samsung telefondan vazgeçsem
sizde hangi samsung ürünler bulunuyordu?
5s kötü bir tecrübe olur günümüz şartlarının gerisinde note 5 veya G5 alın kullanın note 5 kamerada videoda g5den daha başarılı g5 donanım olarak daha üstün ama note 5 de çok hızlı sizi üzmez