Hangi telefon ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Madem ki samsung düşümüyorsun o zaman lg g5 yerine o fiyat bandında Huawei p9 al daha iyi.. En azından g5 kadar sorun yaşamazsın görüşündeyim.

Reaksiyon puanı
31
ıı tablet alayım ben direk o zaman:D
Note 5 çok iyi bir telefon mutsuz etmez tarafsız olarak yazıyorum bir samsung fanı olarak değil note 5 zaten hafıza kartına olsaydı çok iyi bir telefon olurdu birçokları tarafından beğenilen bir cihaz Samsungcu Apple ci lgcici vb

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Note 5 çok iyi bir telefon mutsuz etmez tarafsız olarak yazıyorum bir samsung fanı olarak değil note 5 zaten hafıza kartına olsaydı çok iyi bir telefon olurdu birçokları tarafından beğenilen bir cihaz Samsungcu Apple ci lgcici vb

aslında tüm markaları düşünebilirim 'bişeyci' değilim fakat ailece samsung dan çok çektiğimiz için bir tiksinme durumu oluştu herşeyi mi bozulur bir markanın tv,tablet,telefon ...
o yüzden farklı bir marka denemek niyetindeyim.

Reaksiyon puanı
31
aslında tüm markaları düşünebilirim 'bişeyci' değilim fakat ailece samsung dan çok çektiğimiz için bir tiksinme durumu oluştu herşeyi mi bozulur bir markanın tv,tablet,telefon ...
o yüzden farklı bir marka denemek niyetindeyim.
Samsungun herşeyi aslında note serisiydi taki S7ye kadar Bana sorun samsungun en sağlam 3 telefonu hangisi diye başa direk Note 5 i koyarım sonra S6 edge plus ve s7 edge gelir 7420li bu iki cihaz (note 5 s6 edge plus) piyasanın o sene biraz düşüşte olması tellerin sorunlu olması sebebiyle (snapdragon 810) kendilerini bir daha öne çıkardılar gerçekten iyi cihazlar gönül rahatlığıyla alabilirsin sıkıntı çıkarmaz fakat daha uzun bir kullanım için s7 tercih edilebilir ciddi donanım farkı var aralarında

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
xiaomi mi5 derim denemelisin :D

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Samsungun herşeyi aslında note serisiydi taki S7ye kadar Bana sorun samsungun en sağlam 3 telefonu hangisi diye başa direk Note 5 i koyarım sonra S6 edge plus ve s7 edge gelir 7420li bu iki cihaz (note 5 s6 edge plus) piyasanın o sene biraz düşüşte olması tellerin sorunlu olması sebebiyle (snapdragon 810) kendilerini bir daha öne çıkardılar gerçekten iyi cihazlar gönül rahatlığıyla alabilirsin sıkıntı çıkarmaz fakat daha uzun bir kullanım için s7 tercih edilebilir ciddi donanım farkı var aralarında

bu telefonlar gerçekten çok büyük 5 inç ten sonrası sıkıntı zaten tutamıyorum resmen ama ne yapalım artık :confused:
bilmiyorum düşünmem lazım:oops:
tavsiyeniz için teşekkürler.:rolleyes:

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
bu telefonlar gerçekten çok büyük 5 inç ten sonrası sıkıntı zaten tutamıyorum resmen ama ne yapalım artık :confused:
Öncelikle 5" bence ideal artık.Teşekkürlük bir şey yapmadık.:)

Reaksiyon puanı
31
5.7 inç ciddi bir rakam ama piyasada 5.7 inç olup note 5 kadar küçük olan başka telefon yok sanırım tek elle kullanımı rahat bir telefon ciddiyim bir mağazada elinize alın kullanın 5.5 inçlik 6s plus bile bu telefondan daha büyük düşünün

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Son kararın ne bilmiyorum mesajların hepsini okuyamadım. Ben 1 yıla yakın 5s kullandım kamerası iyiydi. Ben sana SE yi öneririm en azından satmak istersen fiyatı çabuk düşmez [emoji1303]

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Son kararın ne bilmiyorum mesajların hepsini okuyamadım. Ben 1 yıla yakın 5s kullandım kamerası iyiydi. Ben sana SE yi öneririm en azından satmak istersen fiyatı çabuk düşmez [emoji1303]

son kararım yok :D:D:D araştırdıkça okudukça anladım ki tüm telefonların bi alıcısı olduğu gibi hiç memnun kalmayanı da var :D
5s i biliyorum iyi fakat geçiyor artık ama evet 5s alıp memnun kalmazsam satıp üstüne biraz ekleyip başka bir markaya geçebilirim aklıma o da geldi ya da en sonunda çıldırıp gidip rastgele birşey alacağım herhalde.

Mr_bsrrn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
SE'yi öneririm tabi ekran problemin yoksa [emoji1]

Reaksiyon puanı
31
son kararım yok :D:D:D araştırdıkça okudukça anladım ki tüm telefonların bi alıcısı olduğu gibi hiç memnun kalmayanı da var :D
5s i biliyorum iyi fakat geçiyor artık ama evet 5s alıp memnun kalmazsam satıp üstüne biraz ekleyip başka bir markaya geçebilirim aklıma o da geldi ya da en sonunda çıldırıp gidip rastgele birşey alacağım herhalde.
En mantıklı seçim G5 veya note 5 olur o fiyat bandında hiç ir şekilde rakipleri yok SE bir çok yönden bu cihazlardan kötü bir model elmaya aldanıp SE alma

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
O zaman git bir adet Htc al bence en iyisi böylesi.;)

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
SE'yi öneririm tabi ekran problemin yoksa [emoji1]

SE , yakın bir arkadaşımda var, (aslında tablet gibi kocaman bir telefondansa 4 inç tercih ederim) ama ön kamerasını denedik kötü ya yani yıl olmuş 2016 hatta 17 hala çok kötü resimler nasıl çıkabiliyor yani içim acır 2000 lira verip o ön kamerayı almaya

rucar07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben Lg G5 ve Note 5 arasinda kaldim, kalemi olmasindan dolayi note5'den yana kullandim. Cok memnunun. G5 de harika bir telefon. Burda onemli olan 4Gb Ram olayi sanirim. Kasilma fan yok

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
SE , yakın bir arkadaşımda var, (aslında tablet gibi kocaman bir telefondansa 4 inç tercih ederim) ama ön kamerasını denedik kötü ya yani yıl olmuş 2016 hatta 17 hala çok kötü resimler nasıl çıkabiliyor yani içim acır 2000 lira verip o ön kamerayı almaya
4 inç küçük geliyor fakat o kadar küçük değil.5" 6" inç leri görünce millet küçük geliyor insanların gözüne.

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
En mantıklı seçim G5 veya note 5 olur o fiyat bandında hiç ir şekilde rakipleri yok SE bir çok yönden bu cihazlardan kötü bir model elmaya aldanıp SE alma

yada 5s alıp 1 yıla yakın kullanıp sonra onu satıp üstüne biraz ekleyip G5 almak zaten o zamana kadar fiyatı düşer sanırım
4 inç küçük geliyor fakat o kadar küçük değil.5" 6" inç leri görünce millet küçük geliyor insanların gözüne.

o olabilir......
bence 4 biraz küçük ; 4.7 veya 5 ideal bence 5 den fazlası da çok büyük kaba ...benim ellerim de ortalamaya göre küçük kalınca hiç yakışmıyor gibi hissediyorum.ama tabi artık dizinin bile telefon başında izlenmesinden mi artık bilemeyeceğim ekranı çok büyük kullanıyorlar.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
G5 te karar lımıştım gibi ama çok kötüleyen var ,değeri çok düşecek diyorlar yani bu telefon 1300 lere düşerse yazık olur parama resmen iphoneların en azından fiyatı düşmüyor SE aklımı karıştırıyor ama ön kamerası cidden kötü 2016da çıkan bir telefona göre.yada hepsini unutup ilk karar verdiğim sony m5 e mi dönmeliyim ????
çok kararsızım çok:(:(:confused::confused:o_Oo_O:cool:
vallaha kardeşim samsung istemiyorsun yoksa note 5 diyecektim.

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
vallaha kardeşim samsung istemiyorsun yoksa note 5 diyecektim.

çünkü çok çektirdi :D
note 5 çok büyük değil mi ya
samsung düşünürsem bile S6 edge düşünürdüm sanırım
yine de teşekkürler:rolleyes:

Reaksiyon puanı
31
yada 5s alıp 1 yıla yakın kullanıp sonra onu satıp üstüne biraz ekleyip G5 almak zaten o zamana kadar fiyatı düşer sanırım

o olabilir......
bence 4 biraz küçük ; 4.7 veya 5 ideal bence 5 den fazlası da çok büyük kaba ...benim ellerim de ortalamaya göre küçük kalınca hiç yakışmıyor gibi hissediyorum.ama tabi artık dizinin bile telefon başında izlenmesinden mi artık bilemeyeceğim ekranı çok büyük kullanıyorlar.
5s i ozaman 800e bile zor satarsın g5in tr garantilidir o zaman kadar en fazla 1800e düşer hatta 2000

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
5s i ozaman 800e bile zor satarsın g5in tr garantilidir o zaman kadar en fazla 1800e düşer hatta 2000

evet biraz mantıksız oldu ama çok şey okuyunca ve kararsız kalınca telefonların hepsini denemek istiyor insan :Dsanırım o yüzden böyle birşey düşündüm

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
çünkü çok çektirdi :D

benim masaüstü bilgisayarın 22 inc led monitörüde samsung. yan taraflarında ki tuşlarında bazen kendi kendine ayarsızlık oluyor.acaba bende mi samsung telefondan vazgeçsem :D
sizde hangi samsung ürünler bulunuyordu?

Reaksiyon puanı
31
evet biraz mantıksız oldu ama çok şey okuyunca ve kararsız kalınca telefonların hepsini denemek istiyor insan :Dsanırım o yüzden böyle birşey düşündüm
5s kötü bir tecrübe olur günümüz şartlarının gerisinde note 5 veya G5 alın kullanın note 5 kamerada videoda g5den daha başarılı g5 donanım olarak daha üstün ama note 5 de çok hızlı sizi üzmez

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
benim masaüstü bilgisayarın 22 inc led monitörüde samsung. yan taraflarında ki tuşlarında bazen kendi kendine ayarsızlık oluyor.acaba bende mi samsung telefondan vazgeçsem :D
sizde hangi samsung ürünler bulunuyordu?

televizyonumuz garip çizgiler mevcut ekranı kaplayacak yakında
annemin babamın ve benim telefonlardı ayrıca kuzenimde ve üç yakın arkadaşım da da samsung telefon vardı ve hiç önermiyorlar biri iphonea geçti
kardeşimin tableti koca bir yarık oluştu şimdi çekmecede çürüyor

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
5s kötü bir tecrübe olur günümüz şartlarının gerisinde note 5 veya G5 alın kullanın note 5 kamerada videoda g5den daha başarılı g5 donanım olarak daha üstün ama note 5 de çok hızlı sizi üzmez

note 4 veya G4 önerir misiniz ?