Hangi telefon ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Umut Can ORAL

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bence Xiaomi den yana kullan seçimini. Ağır önerimdir.

Reaksiyon puanı
31
note 4 veya G4 önerir misiniz ?
Sanırım TR garantili istiyorsunuz Note 4 daha kaslı İşlemcide ama G4un kamerasında fotoğraf kısmında biraz daha iyi videoda kötü ekran biraz daha iyi ama ikiside mükemmel ekranlar bataryada note 4 üstün g4 yükte şarjı biraz fazla yiyor s Pen sevdiğimden ben note 4 alırdım ben ama note 4 şuan performanslı güncelleme kısmında 7.0 alır mı bilinmez g4 7.0 alıcak

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sanırım TR garantili istiyorsunuz Note 4 daha kaslı İşlemcide ama G4un kamerasında fotoğraf kısmında biraz daha iyi videoda kötü ekran biraz daha iyi ama ikiside mükemmel ekranlar bataryada note 4 üstün g4 yükte şarjı biraz fazla yiyor s Pen sevdiğimden ben note 4 alırdım ben ama note 4 şuan performanslı güncelleme kısmında 7.0 alır mı bilinmez g4 7.0 alıcak

evet tr garantili olacak galiba,tavsiyeniz için teşekkürler

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bence iPhone satın almalısınız.iPhone 5s bazılarına göre eskimiş olabilir ama halen daha alınıp kullanılabilir özelliği mevcut.Ama yeni donanımları istiyorum daha yeni nesil olsun diyorsanız ise iPhone SE satın almalısınız.Eğer ikisinin arasında bir kıyaslama yapmamı istediğinizde ise iPhone SE cevabını verebilirim.iPhone 5s kasasına iPhone 6s ve 6s Plus teknolojileri koyulmuş durumda.Bir artısı ise güncelleştirmeleri.Bence bir daha Androide bulaşmayın.Yeni bir telefon alacaksınız iPhone SE'yi tercih etmelisiniz.

Mehmet OĞUZHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer İOS dosya aktarımı konusunda bana sıkıntı çıkarmayacak olsaydı kesinlikle İPhone SE alırdım. Eğer seçeneklerin arasındaysa ısrarla tavsiye ederim.

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Eğer İOS dosya aktarımı konusunda bana sıkıntı çıkarmayacak olsaydı kesinlikle İPhone SE alırdım. Eğer seçeneklerin arasındaysa ısrarla tavsiye ederim.

seçeneklerim arasındaydı ama kamera benim için önemli ön kamerasını da denedim baya kötü geldi soğudum telefondan lg g4 aklımdaki şuan ama hala tam karar veremedim tavsiyen için teşekkürler..

emrecan0506

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben lumia 1520 kullanıyorum ve tavsiye ederim windows 10.1 güncellemesi geldi ve gayet başarılı