BurakKurt69
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 5
2500 TL ile güzel bir Gamer bilgisayar toplamak istiyorum önerilerinizi söyler misiniz ?
Kasanin pencereli olsa birde islemciyi i5 düsünuyorunEkli dosyayı görüntüle 8847
İlerleyen zamanlarda SSD ekleyerek sistemi güçlendirebilirsin
ayrıca çizgibi biraz daha aşabilirsen işlemciyi bununla değiştirmeni öneririm
Intel Core i3-6100 Skylake 3M 3.70Ghz 1151
3-4 ay sonra alicam bu su sistem iyi olmusEkli dosyayı görüntüle 8871
eğer sistemi şimdi alacaksan ve 2.800 beni aşıyor diyorsan ekran kartını rx 470 ile değiştir. ama böyle bir sistem için ekran kartını kısmak istemedim o yüzden biraz aşım yaptım. beklerim diyorsan kesinlikle bekle dolar düşüşte zaten şuan 2.92.
Degistirmesen ileride sıkıntı olur mu ?bütçeyi 3000 e dayandırabilirsen anakartı da ilk resimdeki bazooka ile değiştirebilirsin
D
Degistirmesem ileride sıkıntı olur mu ?
Gerek yok ozaman birde SSD alayım mı bu sisteme ekran kartı 980 ti uygun musıkıntı olmaz sadece bir öneri olarak sundum sana
Birde r9 285 mi yoksa gtx 950 mi daha iyiUygun anakartı pro-vd ile değiştir
Mevcut bilgisayarımda bu güç kaynağı var r9 285 ve gtx 950 taksam bu güç kaynağı sıkıntı yapar mı500W daha iyi olur
Anakartı B150m Bazooka ile, kasayın Z3 Plus 600W ile, ekran kartını RX 480 veya RX 470 ile, harddiskide Black değilde WD Blue olanla değiştir. Çok daha iyi performans alırsın.Bunu alıcam kesin kararım nasıl bir sistem ?Ekli dosyayı görüntüle 8910
Kardesim bu dediklerini vatandan toplayıp yazarmısınAnakartı B150m Bazooka ile, kasayın Z3 Plus 600W ile, ekran kartını RX 480 veya RX 470 ile, harddiskide Black değilde WD Blue olanla değiştir. Çok daha iyi performans alırsın.
Soğutucu almana gerek yok. Onu çıkar direk al sistemi. Güzel sistem. Eğer mağazasından alacaksan ekran kartını Sapphire modeli ile değiştir. Şununla yani: Sapphire RX470 GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
İntel Stok soğtucusu pek hoşuma gitmiyor ama alsam sıkıntı olmaz değil mi ve RX 470 GTX 960 daha iyi bir kart mı ?Soğutucu almana gerek yok. Onu çıkar direk al sistemi. Güzel sistem. Eğer mağazasından alacaksan ekran kartını Sapphire modeli ile değiştir. Şununla yani: Sapphire RX470 GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Peki saolun RX 470 veya RX 480 alacağım bu sisteme gayet güzel olucakSoğutucuya boşuna para vermiş olursun. Rx 470 GTX 970 seviyesinde bir kart.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim 5-6 ay sonra bu sistemi sipariş edip kullanacağımEvet gayet güzel sistem![]()
Önemli değil, iyi forumlar.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim 5-6 ay sonra bu sistemi sipariş edip kullanacağım![]()
BYardımlarınız için çok teşekkür ederim 5-6 ay sonra bu sistemi sipariş edip kullanacağım![]()
Birde ekran kartını Sapphire ile değiştirmesem sıkıntı olurmu ASUS daha iyi ve daha güzel bence ?Önemli değil, iyi forumlar.
Sapphire daha iyi ve daha ucuz.B
Birde ekran kartını Sapphire ile değiştirmesem sıkıntı olurmu ASUS daha iyi ve daha güzel bence ?
Çekirdek hızı ASUS Modelinde daha yüksek ?Sapphire daha iyi ve daha ucuz.