Alecont
Profesör
- Katılım
- 25 Ağustos 2015
- Mesajlar
- 2,488
- Reaksiyon puanı
- 509
- Puanları
- 293
Aradaki fark 1 FPS belki farkeder. Ama fiyat farkı çok daha fazla. Ayrıca soğutma konusunda Sapphire daha iyi.Çekirdek hızı ASUS Modelinde daha yüksek ?
Aradaki fark 1 FPS belki farkeder. Ama fiyat farkı çok daha fazla. Ayrıca soğutma konusunda Sapphire daha iyi.Çekirdek hızı ASUS Modelinde daha yüksek ?
Peki tamam saolun düşüneceğimAradaki fark 1 FPS belki farkeder. Ama fiyat farkı çok daha fazla. Ayrıca soğutma konusunda Sapphire daha iyi.
Allah Allah :/ Daha geçenlerde 800 TL civarında görmüştüm hemen mi zam geldiPeki tamam saolun düşüneceğimBirde ASUS daha ucuz ?
ATI Mobility HD 4850 ekran kartı var elimde EURO TRUCK SİMİLATÖR GİBİ oyunlarda atıyor ekran kartı 20 dk oynadıktan sonra kapatıyor oyunu neden ki ? Güç kaynağım mı yetmiyor ki acaba ?
Tamam oyunum orjinal degil yaAllah Allah :/ Daha geçenlerde 800 TL civarında görmüştüm hemen mi zam geldiHangisi ucuzsa onu al. Ama bir süre sonra Sapphire daha ucuz olacaktır ne zaman alacaksan o zamanki fiyatlara bak. Oyunun orijinal mi?
MSI da olabilir aslinda@BurakKurt69 MSI modeli hepsinden ucuz. Sen alacağın sırada hangisi ucuzsa onu al.
Orijinal değilse herhangi bir sorun olabilir. Şudur diyemem. Zaten crackli oyun indirilmesine karşıyım. İndirim zamanlarında 20 TL civarına iniyor çok bir şey değil. Orijinal almanı öneriyorum.Tamam oyunum orjinal degil ya
Anladım bu kasaya yakışcak olan en iyi kart hangisi olur sizce FPS ve görünüm anlamindanOrijinal değilse herhangi bir sorun olabilir. Şudur diyemem. Zaten crackli oyun indirilmesine karşıyım. İndirim zamanlarında 20 TL civarına iniyor çok bir şey değil. Orijinal almanı öneriyorum.
Yakışanı seçtin zaten. RX 470 iyidir.Anladım bu kasaya yakışcak olan en iyi kart hangisi olur sizce FPS ve görünüm anlamindan
Tek sıkıntı yaşadığım yer anakartı kasaya yerleştirmek olucak gerisini yaparım herhaldeOlur olur. Video falan izle teker teker yap
Tamam saolunTercih senin![]()