2500 TL Sistem Toplama

BurakKurt69

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aradaki fark 1 FPS belki farkeder. Ama fiyat farkı çok daha fazla. Ayrıca soğutma konusunda Sapphire daha iyi.
Peki tamam saolun düşüneceğim :) Birde ASUS daha ucuz ?

ATI Mobility HD 4850 ekran kartı var elimde EURO TRUCK SİMİLATÖR GİBİ oyunlarda atıyor ekran kartı 20 dk oynadıktan sonra kapatıyor oyunu neden ki ? Güç kaynağım mı yetmiyor ki acaba ?

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Peki tamam saolun düşüneceğim :) Birde ASUS daha ucuz ?

ATI Mobility HD 4850 ekran kartı var elimde EURO TRUCK SİMİLATÖR GİBİ oyunlarda atıyor ekran kartı 20 dk oynadıktan sonra kapatıyor oyunu neden ki ? Güç kaynağım mı yetmiyor ki acaba ?
Allah Allah :/ Daha geçenlerde 800 TL civarında görmüştüm hemen mi zam geldi :( Hangisi ucuzsa onu al. Ama bir süre sonra Sapphire daha ucuz olacaktır ne zaman alacaksan o zamanki fiyatlara bak. Oyunun orijinal mi?

BurakKurt69

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Allah Allah :/ Daha geçenlerde 800 TL civarında görmüştüm hemen mi zam geldi :( Hangisi ucuzsa onu al. Ama bir süre sonra Sapphire daha ucuz olacaktır ne zaman alacaksan o zamanki fiyatlara bak. Oyunun orijinal mi?
Tamam oyunum orjinal degil ya

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Tamam oyunum orjinal degil ya
Orijinal değilse herhangi bir sorun olabilir. Şudur diyemem. Zaten crackli oyun indirilmesine karşıyım. İndirim zamanlarında 20 TL civarına iniyor çok bir şey değil. Orijinal almanı öneriyorum.

BurakKurt69

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Orijinal değilse herhangi bir sorun olabilir. Şudur diyemem. Zaten crackli oyun indirilmesine karşıyım. İndirim zamanlarında 20 TL civarına iniyor çok bir şey değil. Orijinal almanı öneriyorum.
Anladım bu kasaya yakışcak olan en iyi kart hangisi olur sizce FPS ve görünüm anlamindan

BurakKurt69

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Montajı kendim yapıcam kolay olur mu ki acaba ?

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Olur olur. Video falan izle teker teker yap