- Reaksiyon puanı
- 260
Arkadaşlar telefon görüşmesi sırasında kapanma sorununu nasıl çözeriz?
Kapanma sorunu derken? Nasıl oluyor biraz açarsanız?Arkadaşlar telefon görüşmesi sırasında kapanma sorununu nasıl çözeriz?
Telefonda biriyle görüşürken görüşme sırasında arama sonlanıyor. Bazen bu süre 5 dakika bazen 2 dakika bazen 1 saat oluyor.Kapanma sorunu derken? Nasıl oluyor biraz açarsanız?
Bazı telefonlarda yakınlık sensörü sorunu var diyorlar sizde de öyle bir şey olabilir mi ekran görüşme sırasında yüzünüze değdiği zaman da aramayı kapatıyor olabilir.Telefonda biriyle görüşürken görüşme sırasında arama sonlanıyor. Bazen bu süre 5 dakika bazen 2 dakika bazen 1 saat oluyor.
Dostum merhaba, ben bu telefonu almak istiyorum ama okadar çok kötü yorum yaptılar ki alasım kalmadı, sen kullanmışsın acaba telefonda böyArkadaşlar merhaba telefonu aldıktan dört gün sonra yazdığım yazıyı alıntılayarak bir aylık kullanımda neler değişti neler dikkatimi çekti tekrar yazmak istedim.
Öncelikle yukarıda bahsettiğim "mavi ekran, ara ara ses düzey çubuğunun kendi kendine açılması vs." gibi sorunları tekrar yaşamadım.
Telefonun birçok yerde de dile getirilen ısınma sorunu bende hiç olmadı. Telefon her telefonun ısındığı kadar ısınıyor hatta şarjdayken bendeki s6 edge'den bile az ısınıyor. En yüksek seviyede ısınma oyun oynarken oluyor onda da bazı kişilerin dediği gibi elde tutulmaz bir sıcaklık olmuyor.
Wi-fi çekim gücü hakkında emin değildim ilk aldığım sıra tatilde olduğum için çekim gücü düşük gibi gelmişti ama tamamen modemden kaynaklı bir sorun olduğu kesin çünkü bir haftadır evde ve işyerinde odalarda denedim gayet sağlıklı çekiyor.
Telefonun en eleştirilesi yanı bataryası ki bana gayet geniş geniş yetiyor olmasına rağmen batarya bir 3000 mah performansı sunmuyor. S6 edge' de 2650 mah bataryayla aynı sonuçları alıyordum. Fakat burada şöyle bir durum da var, takip ettiğim için biliyorum note5 kullananlarda da bazı kişiler 6-7 saat ekran süreleri alırken bazıları 4-5 saat kimisi de 3 saat ekran süreleri alıyor. Demem o ki bu iş biraz da kullanımla alakalı görünüyor ama en azından sıkıntı olduğu bu telefonda aldığım süreleri s6 edge'de de alıyor olmam (ki bataryası ve pil ömrünü eleştirmelere doyamıyorlar o telefonu n). Ben şu anda bir saatlik oyun oynamak dahil gün içerisinde whatsapp, internet, instagram, telefon görüşmeleri 3 saat 50 dak- 4 saat civarı ekran süresi alıyorum ve yetiyor (mobil veri, wi-fi kullanım oranı %50).
Bu arada telefonu kılıfsız ve ekran koruyucu film olmadan kullanıyorum. Ekranda kılcal çizikler çok çabuk oluşuyor ama rahatsız etmediği sürece sıkıntı yok. Telefonu 2 kere bel hizasından parke üzerine düşürdüm birinde ekranın üzerine düştü diğerinde dikey vaziyette hoparlörlerin olduğu tarafa düşüp sekti; çizik bile yok. Tabi ki o hizadan betona ya da fayansa düşmüş olsa şu an telefonun cenaze törenini yapıyor olurdum muhtemelen
Sabredip okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca sormak istediğiniz olursa cevap vermeye çalışırım.
Not: Soracakalar kesin olacaktır: telefon ikinci parti ve evet ışık sızması varUyku uyuyamıyorum sızmadan (!), gece sızıntı gözümü kör etmesin diye üç dört kat yorgan örtüyorum cihazın üzerine (!)
Hadi cümleten eyvallah..
Arkadaşlar merhaba telefonu aldıktan dört gün sonra yazdığım yazıyı alıntılayarak bir aylık kullanımda neler değişti neler dikkatimi çekti tekrar yazmak istedim.
Öncelikle yukarıda bahsettiğim "mavi ekran, ara ara ses düzey çubuğunun kendi kendine açılması vs." gibi sorunları tekrar yaşamadım.
Telefonun birçok yerde de dile getirilen ısınma sorunu bende hiç olmadı. Telefon her telefonun ısındığı kadar ısınıyor hatta şarjdayken bendeki s6 edge'den bile az ısınıyor. En yüksek seviyede ısınma oyun oynarken oluyor onda da bazı kişilerin dediği gibi elde tutulmaz bir sıcaklık olmuyor.
Wi-fi çekim gücü hakkında emin değildim ilk aldığım sıra tatilde olduğum için çekim gücü düşük gibi gelmişti ama tamamen modemden kaynaklı bir sorun olduğu kesin çünkü bir haftadır evde ve işyerinde odalarda denedim gayet sağlıklı çekiyor.
Telefonun en eleştirilesi yanı bataryası ki bana gayet geniş geniş yetiyor olmasına rağmen batarya bir 3000 mah performansı sunmuyor. S6 edge' de 2650 mah bataryayla aynı sonuçları alıyordum. Fakat burada şöyle bir durum da var, takip ettiğim için biliyorum note5 kullananlarda da bazı kişiler 6-7 saat ekran süreleri alırken bazıları 4-5 saat kimisi de 3 saat ekran süreleri alıyor. Demem o ki bu iş biraz da kullanımla alakalı görünüyor ama en azından sıkıntı olduğu bu telefonda aldığım süreleri s6 edge'de de alıyor olmam (ki bataryası ve pil ömrünü eleştirmelere doyamıyorlar o telefonu n). Ben şu anda bir saatlik oyun oynamak dahil gün içerisinde whatsapp, internet, instagram, telefon görüşmeleri 3 saat 50 dak- 4 saat civarı ekran süresi alıyorum ve yetiyor (mobil veri, wi-fi kullanım oranı %50).
Bu arada telefonu kılıfsız ve ekran koruyucu film olmadan kullanıyorum. Ekranda kılcal çizikler çok çabuk oluşuyor ama rahatsız etmediği sürece sıkıntı yok. Telefonu 2 kere bel hizasından parke üzerine düşürdüm birinde ekranın üzerine düştü diğerinde dikey vaziyette hoparlörlerin olduğu tarafa düşüp sekti; çizik bile yok. Tabi ki o hizadan betona ya da fayansa düşmüş olsa şu an telefonun cenaze törenini yapıyor olurdum muhtemelen
Sabredip okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca sormak istediğiniz olursa cevap vermeye çalışırım.
Not: Soracakalar kesin olacaktır: telefon ikinci parti ve evet ışık sızması varUyku uyuyamıyorum sızmadan (!), gece sızıntı gözümü kör etmesin diye üç dört kat yorgan örtüyorum cihazın üzerine (!)
Hadi cümleten eyvallah..
Dostum merhaba, ben bu telefonu almak istiyorum ama okadar çok kötü yorum yaptılar ki alasım kalmadı, sen kullanmışsın acaba telefonda böy
Telefonda sıkıntı yok alabilirsiniz diyorsun yani
Büyük teknoloji mağazalarına ikinci parti gelmiştir diye düşünüyorum eğer İstanbul ya da Ankaradaysanız. Yoksa da bulunduğunuz yerde, yine aynı mantık, en büyük en çok satış yapan mağazaya gidip doğrudan cihazların ne zaman geldiğini sorun yakın zamanda geldiyse ikinci partidir.Merhaba arkadaşlar. kapadokya temalı duvar kağıdını nerden bulabilirim??
benimkinde kapadokya resmi yok ben o resmi beğendim o yüzden nerde bulabilirimBüyük teknoloji mağazalarına ikinci parti gelmiştir diye düşünüyorum eğer İstanbul ya da Ankaradaysanız. Yoksa da bulunduğunuz yerde, yine aynı mantık, en büyük en çok satış yapan mağazaya gidip doğrudan cihazların ne zaman geldiğini sorun yakın zamanda geldiyse ikinci partidir.
çok teşekkürlerBiraz suyunun suyu gibi olacak ama bu işini görürse..Ekli dosyayı görüntüle 7434 Ekli dosyayı görüntüle 7434
burdan bakabilirsinizsd card ı sistem hafızasıyla nasıl birleştireceğiz.bu konuda yardımınızı rica ederim.
rica ederimçok teşekkür ederim.
Sizin durumunuzla aynı mı bilemem ama ben telefonun orjinal kulaklığı dışında bir kulaklık kullanıyorum bütün fonksiyonları yerinde ama jak giriş kısmı çok hassas en ufak temasta bağlantı kesmiş gibi müziği duraklatıyor mesela.telefonu iphone 5s kulaklığı ile kullanıyorum.gm 4g kullanırken telefon görüşmelerini de bu kulaklıkla yapabilirken gm5 plusta sesi kulaklığa vermiyor.sebebi sizce ne olabilir?
GM 5 plusta sesi son seviyede açarsam hopörlöre patlarmı
Büyük ihtimal diğer ay iyileştirme güncellemesi yerine direk Nougat alırız. Ama Ağustosun sonuna denk gelir diye tahmin ediyorum ben.Evet beyler android nougat ağustos ayında resmi olarak nexus cihazlara dağıtılmaya başlanıyor.
Şimdi tahminleri alalım sizce biz ne zaman alacağız bu güncellemeyi?
4g modelini kullananlar geçen yıl ne zaman aldılar resmi dağıtımdan sonra?
O işaret "rahatsız etmeyin" özelliğinin aktif olduğunu gösteriyor.Böyle kaldı sessiz gibi gözüküyor ama telefonuj sesi açık
Bu durumda sanırım fabrika ayarlarına dönmek tek çözüm gibi görünüyor.Bildirim çubuğunda hala yalnizca alarmlar yazıyor basiyorum üzerine değişme yok
Durum çubuğunda pil yüzdesinin yazması dikkatimi çekti. Normalde yok diye biliyorum. Root yapip xposed tarzi uygulamayla durum cubugunu degistirdin mi? Android One icin root sistemi kararsız hale getiriyor , seni boyle bi sorunla karsilastirmis olabilir.Bildirim çubuğunda hala yalnizca alarmlar yazıyor basiyorum üzerine değişme yok
O telefon root'lu mu bilmem ama bende de açık o özellik ve root yok.Durum çubuğunda pil yüzdesinin yazması dikkatimi çekti. Normalde yok diye biliyorum. Root yapip xposed tarzi uygulamayla durum cubugunu degistirdin mi? Android One icin root sistemi kararsız hale getiriyor , seni boyle bi sorunla karsilastirmis olabilir.