ibrgcn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Benim önceki kullandığım Sony Xperia U da vardıSamsung hariç hiçbir telefonda yok çünkü patenti onlarda.
Benim önceki kullandığım Sony Xperia U da vardıSamsung hariç hiçbir telefonda yok çünkü patenti onlarda.
Ben de forumdan okumuştum diye hatırlıyorum. Ayrıca patenti satın almış olabilirler yani eski telefonlarda vardır ama yeni nesillerde olmaz.Benim önceki kullandığım Sony Xperia U da vardı
İphone' da da varBen de forumdan okumuştum diye hatırlıyorum. Ayrıca patenti satın almış olabilirler yani eski telefonlarda vardır ama yeni nesillerde olmaz.
iPhone'daki kendi sistemleri ancak iki iPhone arasında görüntülü görüşme yapılabiliyor.İphone' da da var
Yeni nesillerde nasıl olmaz Galaxy Note 5 eski nesil bir telefon mu onda var mesela yanlış bilgi vermeyin lütfen.Ben de forumdan okumuştum diye hatırlıyorum. Ayrıca patenti satın almış olabilirler yani eski telefonlarda vardır ama yeni nesillerde olmaz.
Siz de biraz okuma zahmeti gösterirseniz Samsung telefonlarda olduğunu söylediğimi hatta yalnızca samsungta olduğunu söylediğimi görürsünüz.Yeni nesillerde nasıl olmaz Galaxy Note 5 eski nesil bir telefon mu onda var mesela yanlış bilgi vermeyin lütfen.
Android'de o görevi bildirim ışığı yapıyor. Dediğiniz ekranın açılması ios özelliği diye biliyorum yani en azından bugüne kadar kullandığım Samsung telefonlarda da öyle bir özellik yoktu bunda da yok, bildirim olup olmadığını led ışıktan anlayıp açıp okuyoruzArkadaşlar bir soru soracağım..
Mesaj, Whatsapp vb. YouTube ve Mail bildirimleri geldiğinde ekran açılmıyor sadece ses ile iletiliyor. Sonra telefonun güç düğmesine bastığımda görebiliyorum.
İletileri direkt olarak ekran ışığı yanıp okunamıyor mu?
Galaxy wonder, s5, note4, s6 edge bunlarda yok onu biliyorumSamsung E5 vardı sanırım yav. Ben mi yanlış hatırlıyorum..![]()
ayarlardan yapabiliyorsunuz.Arkadaşlar bir soru soracağım..
Mesaj, Whatsapp vb. YouTube ve Mail bildirimleri geldiğinde ekran açılmıyor sadece ses ile iletiliyor. Sonra telefonun güç düğmesine bastığımda görebiliyorum.
İletileri direkt olarak ekran ışığı yanıp okunamıyor mu?
Tam olarak nerede, bulamadım. Geçen kurcukladım ama ben mi göremedim..ayarlardan yapabiliyorsunuz.
Tam olarak nerede, bulamadım. Geçen kurcukladım ama ben mi göremedim..
Evet lütfen...Tam olarak nerede, bulamadım. Geçen kurcukladım ama ben mi göremedim..
ayarlarEvet lütfen...
"Bildirim içeriğinin tamamını göster" seçili..ayarlar
ses ve bildirim
bildirim başlığı altındaki cihaz kilitliyken sekmesine girin.
o nasıl bir sistem bir ben bilmiyorum heralde bir videosu anlatımı var mı merak ettim özelliğiBu telefonda internetsiz Samsung daki gibi görüntülü görüşme var mı dakika sından düşen diyeyim diğer türlü.
kapadokya resmi olursa arkaplanda 2. partidir.Arkadaşlar bende almayı düünüyorum. Ama 2. Parti olduğunu kutunun üstünden nasıl öğreniriz biliyorum bileniniz var ise söyleyebilir mi? Teşekkürler
hiçbirşey gösterme yi seçip telefonu kapatın açın ve bir bildirim alın. sonra herşeyi gösteri seçip yine kapayıp açın.
böyle deneyim birde.
ayrıca başka bir kilitleme programı kullanıyormusunuz ? cmlocker gibi mesela yada geçmişte kullandınızmı?
Bulamadım dostum sayfayıBen aldım çoğu kişi de aldı sanırım bir arkadaş konu açmış hatta "gm5+ güncellemeler" diye.
Bataryası nasıl gidiyor seninkinin ? Kaç saat ekran süresi aldınArkadasim bildirim isigi sizmasi problem degil inan bana telefonu aldigimdan beri farketmemistim sen sorunca kontrol ettim bende de varmis
Gece ziifiri karanlikta ekrana siziyo ama ekran kapaliyken siziyo acikken en dusuk parlaklikta bile gormen imkansiz
Bence tek sıkıntı ısınması , baska sorunu yok
Telefonu kullanmaya başlayalı dört gün oldu ufak tefek ısınma turları sonrası gözüme çarpan bir iki şeyi paylaşmak istedim.
Şu ana kadar saf android deneyimi genel olarak olumlu diyebilirim.
Hoparlör cızırtısı, telefonla konuşurken sensör sıkıntısı vs gibi çok duyduğum hatalar bende olmadı umarım da olmaz.
Fakat yazılımsal olduğunu düşündüğüm bir iki hata var:
Birincisi bir saat kadar önce play storedan güncelleme yaparken cihaz mavi ekran verdi kapatıp açtım düzeldi umarım bu ilk ve son olur.
Bir iki kere de hiçbir tuşa basmıyorken ekranın üst kısmında ses açma kısma simgesi belirdi kaybolması için ses tuşlarına müdahalede bulunmam gerekti, can sıkıcı bir durum ama yine yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Şu an tatilde olduğum için normal kullanım alışkanlıklarımın dışında kullanıyorum telefonu o yüzden batarya konusunda net bir şey söylemek doğru olmaz ama bana sanki biraz hızlı tükeniyor gibi geldi.
Bunlar dışında hiçbir kasma donma yavaşlık hissetmedim. Isınma konusunda da hiçbir rahatsız edici ısınmaya denk gelmedim (oyun oynamak dahil.)
Yine normal ortamımda olmadığım için kesin bir yorum yapmamakla beraber wi-fi çekim gücünü az buldum, yani modemden uzaklaşınca çok fark ediliyor çekim gücündeki düşüş fakat tamamen modemden de kaynaklı olabilir.
Sonuç olarak bin lira verilmiş bir telefondan -hele ki o kadar olumsuz yoruma rağmen- beklediğimin fazlasını alacağımı umuyorum. Bahsettiğim hatalar çok sık tekrarlamadığı sürece de çok büyük sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Sabredip okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürler daha da kullandıkça gözlemlerimi paylaşacağım.