orhan çolakkaya
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
lg g4 video çekimi kötü görüntü sürekli sağdan soldan yalpalıyor ve titiriyor keşke g4 almasaydım pişmanım
olabilir ama keşke bu titremeler olmasaydı bundan önce kullandığım asus zenfone 5 katbe kat daha sorunsuz ve net çekiyordu videoyuSağdan soldan yalpalama dediğiniz şey titreşimi azaltmak için kullanılan optik imaj sabitleyicisi ya da lazer fokus olabilir
6.0 ile alakalı değil sorunlar. Telefonun donanımında sıkıntı var. Aslında telefonun kendisi sıkıntıLg g4 yerine huawei p8, htc m8,9 modellerni tercih etseydiniz g4 lerdeki kronik sorunlar can sıkıyor 6.0 güncellemesi ile çoğu kişi anakart sorunu yaşıyor .
Bilmiyorum ama kafayı yiyecem. Bazende tıkladığım yeri algılamıyor onun üstündekini açıyorBendede ana ekranda var acaba bir hatamı
Ekran dönme. Youtubeda ekranı yan yatırıyorum video tam ekran olmuyorSeninki ekran dönmeme sadece ana ekrandami
Bende öyle bir sorun yok sadece ana ekran dönmüyor. O da her telefonda olan şey.Ekran dönme. Youtubeda ekranı yan yatırıyorum video tam ekran olmuyor
Aynı sorunu G3 te yaşamıştım cihaza su kaçmıştı garantiye gönderdiğimde anakart değişimi yapıldı. Yazılımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum.Bir kaç gündür telefonumda ekran döndürme açık olduğu halde ekran yan yatmıyor. Kapatıp açıyorum sorun yinede düzelmiyor. Acaba neyden kaynaklı olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim
Telefonu düz bir zemine koyun ve sensör ayarlarını kalibre edin.Bir kaç gündür telefonumda ekran döndürme açık olduğu halde ekran yan yatmıyor. Kapatıp açıyorum sorun yinede düzelmiyor. Acaba neyden kaynaklı olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim
İnşallah öyle bir şey yoktur yaAynı sorunu G3 te yaşamıştım cihaza su kaçmıştı garantiye gönderdiğimde anakart değişimi yapıldı. Yazılımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Düz zemine koyup ayarla diyorum ama ayarlanamıyor tekrar deneyin diyor sürekliTelefonu düz bir zemine koyun ve sensör ayarlarını kalibre edin.
Tam olarak yerini bilmiyorum kullanmadığım için. Ekran ayarlarında yoksa hareket ayarlarındadır muhtemelen. Ekran ayarlarında bulamazsanız, Genel ayarların içinde araştırın.Düz zemine koyup ayarla diyorum ama ayarlanamıyor tekrar deneyin diyor sürekli
G4 mü G Flex 2 mi?
Aynı sanırım donanımları.
Sadece diğerlerine göre biraz fazla ısınıyormuş ama normal kullanımda ısınacağını zannetmiyorum.Snapdragon 810 Sorunlu diyolar
G Flex 2'nin kameraları G3 ile eşdeğer, onun dışında oldukça iyi bir cihaz. Kamera çok önemli değilse, G Flex 2 daha mantıklı. Isınma sorunu hepsinde yok ya da belki de sadece ilk serilerde vardır. Sorunsuz serilerde telefon hiç ısınmıyor.G4 mü G Flex 2 mi?
Aynı sanırım donanımları.
Aynen, o fiyat aralığında en iyi cihaz denebilir. Umarım sorunsuz bir cihaz alır.Fiyatı çok uygun da arkadaş tavsiye istedi 1500 TL'ye kadar, 1100 TL'ye G Flex 2 var, 1500 TL civarına düşmüş pek 810'lu telefon yok galiba.
Aynen haklısın hocam bende 3 ay önce vatandan aldım sıkıntı yoktu ta ki geçen haftaya kadar. Acayip ısınmaya ve ekran döndürme açık olmasına rağmen dönmemesine sinir oluyorum. İos pahalı diye android deneyelim dedik demez olaydım bende mecbur en az 2 sene kullanacam. Geçmiş olsunArkadaşlar 1.5 aya yaklaştı dual simli G4 um almayın arkadaşlar almayın telefon alev topuna dönüyor 3-4 dakikalik kullanim ile normal kullanim bu bir de 4k video çekince dokunamiyorsunuz korkuyorsunuz arkadaşlar video da ses kaydinda bir sorun var once elim mikrofonu kapatmistir dedim yok alakası yok telefon almiyor sesi yani işlemcisi vs hızlı arka kamerasi muazzam ama değmez arkadaslar o fiyata daha ortalama bir kamerali telefonu alip daha stabil kullanırsınız gönlünüz rahat eder bir şarj yiyor yemin ederim akil mantik almıyor ya sanki bir bir azalmiyor da 2 2 azalıyor yani yok böyle bir şey kendi şarj aleti yoksa yavaş şarj oluyor tansiyonum 20 oldu sinirden bak ya ulan 1250 TL amiral diye aldik ama dedikleri kadar varmış Tolga video ses kaydini elestirdiginde inanmamıştım ama bu ne ya bir de 3 sene kullanmam lazim bunu ne halt edeceğim bilmiyorum elimde patlamasa iyi almayın arkadaşlar gidin başka bisi alin
Aynen benimkide dual sim ekran geç dönüyor, teelfonu hiç kullanmadığım halde sarji hizli bitiyor ve dediginiz gibi çabuk ısınıyor.Aynen haklısın hocam bende 3 ay önce vatandan aldım sıkıntı yoktu ta ki geçen haftaya kadar. Acayip ısınmaya ve ekran döndürme açık olmasına rağmen dönmemesine sinir oluyorum. İos pahalı diye android deneyelim dedik demez olaydım bende mecbur en az 2 sene kullanacam. Geçmiş olsun